Random Twilight!

aviv32

New member
אחרונה וזזתי לישוןןןןןןןן

(פאק מה זה הגשם הזה פתאום?? לא מתאים לי יש לי כביסה בחוץ!!!!)

קריסטן מצטלמת ל vanity fair פריז

זה יותר עדכון מרנדום אבל לא רציתי לפתוח שרשור חדש... מהממת!!!! איזה כובעעעע!! ואיזו קונסטרוקציה של סוסים ופרשים העמידו לכבודה! שאר התמונות כאן: http://kstewartnews.com/2012/01/30/...-vanity-fair-by-mario-testino-in-paris-today/ והיא אמורה גם להגיע לתצוגת אופנה של בלנסיאגה בפריז! אם אראה תמונות אני אעדכן!

sivanwe

New member

תתחילי.... בד"כ אחרי חמש דקות את יודעת הכל... כל העדכונים באים קודם לשם... אני מחוברת 24 שעות-כל פעם שיש משהו חדש-אנחנו מהראשונים שיודעים...

את ואני הולכות להסתדר מ-צ-ו-י-ן

תודה מותק!! וקלטת את התגובה הראשונה לסרטון?? This is too much for my Krisbianism LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

sivanwe

New member
LMAO

אני יודעת! אין אני חולה על התגובות האלה! קורע אותי כל פעם! אין לי ספק שנסתדר מעולה! כל מי שאוהב את קריסטן חייב להיות אדם עם טעם מ-צ-ו-י-ן!

Mor L

New member
משהו מצער. שמתם לב שקריסטן עם פיאה?

השיער שלה הרוס מדיי, זה לא השיער האמיתי שלה בוידאו הזה
תסתכלו בהודעות למעלה, תראו את התמונה שהיא עם הקרחות בשיער

sivanwe

New member
לא חושבת שזה פאה

אני חושבת שזה תוספות+מעצבי שיער מעולים! אבל כן-השיער שלה הרוס לגמריייי

aviv32

New member
אההה תודה!

כולם קופאים מקור איזה באסה זה בשבילם חחחחחח ורוברט נראה לחוץ בתחילת הסרטון, לא יודע מה לעשות עם הידיים... איזו יפה כרמן (מיה מאסטרו). היא מוכרת לי משום מה אבל היא לא שיחקה באף סרט שראיתי. וואי קלן לוץ' חתיךךךך בלי עדשות מגע וכל השפכטל הזה על הפרצוף!! ובילי בורק- כשהוא לא בתפקיד- מדבר כמו נער מתבגר, עם השרשרת הזאת על הצוואר ותנועות הדיבור חחח אהבתי את הגב- הזקוף- מאוד של ג'ספר, אחלה פוזה. קרולינה הררה- וואו
איזו אישה מרשימה.

למעלה