Random Twilight!

Anaelle7

New member
כולם להכננננננננננננננננננססססססססססססס D:

הממ לכל האנשים שגולשים להם להנאתם בפייסבוק ואוהבים דמדומים או רק את רוברט או את טיילור אז זה המקום עבורכם 3> http://www.facebook.com/profile.php?sk=timeline#!/pages/PattinsonLautner/285601078159684 להלהלהלהלהלהלה D: דמדומים שליטעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע XD

Random Twilight!

רוצים לשתף במשהו שאינו עדכון מרגש ,
? בקיצור- שטויות של דמדומים? לכאן

OMG לקריסטן יש קרחות!!!

מה זה??? תגדילו ותראו!!!!!! מלחיץ ממש!!!! אמאלההההה ממש אבל ממש קרחותתתת תגדילו!!

aviv32

New member
חחח זה לא קרחות

זה מה שקורה אצל בהירות שיער שצובעות לשיער שחור- רואים פשוט את ההבדלים באופן בולט בין צבע הקרקפת שלה (הבהיר מן הסתם) לבין השיער הכהה... גם לרוסיות בלונדיניות שצובעות לשחור יש ככה...

לא לא זה קרחות!!!! נשבעת לךךךךך

עבדתי חצי שנה בעגלות עבדתי עם שיער! כירתי מיישירם מתלתלים תוספות שיער.. תקשיבי זה התקרחות באמת!! זה לא סתם שביל זה ממש גושים בלי שיער זה מלחיץ רצח.. בטח מכל הסרטים והמגזינים מכמה שנגעו לה בשיער מכל הצביעות וזה.. כי השיער שלה דליל! היא גם שמה תוספות שיער ל BD ולשלגיה היא הייתה איתן איזה שנה וזה ממש מושך את השיער ועושה נשירה! מנסיון!!!

aviv32

New member
אם את מבינה בזה אז את כנראה צודקת

לי זה נראה כמו שיער לא מסורק. ואם לא היית מעלה את זה לא הייתי חושבת בכלל על קרחות...

Mor L

New member
אומיגוד!!! את צודקת!!

השיער שלה נהרס לגמרי!! יכול להיות שהיא עשתה החלקה יפנית ובגלל זה זה קרה לה...

sivanwe

New member
כן =/

תוצאה של צביעות ללא הפסקה, תסרוקות, תוספות,פנים.. אין פלא!

Sivan1993

New member
ואווווו

בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל איך שהיא אספה את השיער, אז זה נראה כאילו יש לה קרחות, אבל ואוו נראה לי שאת באמת צודקת ומכל תוספות השיער פשוט יש לה נשירה

למעלה