Random Twilight!

Mor L

New member
גאוני!!!

וואי הדברים שאת מביאה, אני לא עומדת בזה!
אני תוהה: מאיזה סרט התמונה הזאת? XD

aviv32

New member
בנות! הרגע סיימתי לצפות בBD-

והפעם באיכות מעולה שלא ראיתי מאז הקולנוע (צפייה ישירה חרא) ואני חייבת לומר.... וו-א-וו !!!!!!!!!! BD1 תופס אצלי עכשיו את המקום הראשון!!!!!! חפירה קטנה: האימפרנט- עשוי מהמםםםםם. המשחק של טיילור- מעולה מעולה (וכמובן גם של רוב וקריסטן אבל הפעם שמתי לב במיוחד לטיילור משום מה..), הקטע שהוא מנסה לשכנע את בלה לא ללדת את התינוק, הקטע שהוא נגעל מהדם שבלה שותה, אשכרה אמיתי חח.. והוא גם יפה בטירוף בסרט הזה. המשחק של רוב כשהוא מנסה להחיות את בלה- עוצמתי. ה"טיול ורידים" איך שאתן קוראות לזה- היה מרגש במיוחד עם כל הזכרונות מהעבר ומכל הסרטים, ממש תחושה חזקה של סגירת מעגל. חייבת להגיד שעכשיו זה מעלה רף ציפיות מאוד מאוד גבוה לחלק השני, רק שלא יאכזבו אותנו... אהההההההההההההההההההההה

אני גם ראיתי שוב במיטה לפני השינה..וכנסו שניה

אצלי עדיין NM מקום 1 לא יעזור.. אבל אני כבר יותר בסדר איתו... ומשהו ששמתי
אליו כבר מזמן ולא אמרתי- כשרוב לוקח את קריסטן על הידיים ומכניס אותה לבית עם הדלת זכוכית הזאת שזזה... והוא אומר im nothing if not traditional או משהו כזה.. אז הוא מתאמץ! שומעים את זה על הקול שלו! וכאילו דהההה בשביל אדוארד להרים אותה זה כמו בשבילנו להרים נוצה! זה לא יצא כל כך טוב... הנה ב 00:06 http://www.youtube.com/watch?v=FIS5ABeM3PI

aviv32

New member
חחח

אמנם לא שמתי לב לזה כמוך בקול שלו, אבל בכל זאת גם עבור רוברט זה קצת מצחיק, היא בכל זאת קטנטונת אז מה כ"כ קשה לו ומה הוא חננה? חחח

חחח זה ידוע שהוא חלשלוש הוא לא מתאמן בכלל...

ואני מניחה שזה קשה תשמעי הם בטח גם צילמו את זה כמה פעמים אז הוא כבר התעייף... אז היו צריכים להוריד לו את השורה או שיגיד אותה אחרי שהוא מוריד אותה או משהו.. כי זה נשמע ממש רע!!

Sivan1993

New member

מסכימה איתך, אני חושבת שהמשחק של כולם השתפר, והקטע שאדוארד מנסה להחיות את בלה ממש מרגש
גם אני ממש אהבתי בסוף את ה"טיולי ורידים" שבלה הופכת לערפדית ויש פלאשבקים מסרטים קודמים

למעלה