RAB

Heirloom

New member
הסיבה היחידה

שבגללה רגולוס בלק נהיה ניחוש כל כך צפוי הוא שדיברו עליו כל כך הרבה קודם לכן, שנים לפני רא"ב. אאל"ט העלו אותו כאפשרות להיות הנסיך חצוי הדם, למרות שבמבט לאחור זה מאוד לא מסתדר, ודסקסו עליו ימים ולילות. לכן הוא נהיה כל כך צפוי. רולינג הזכירה את הבנאדם בשתי שורות מסכנות, היא לא יכולה הייתה לצפות שהוא יהפוך לשיחה בכל סלון [אוקי, בפורומים] . לפי דעתי זה בכלל לא אמור להיות סוד גדול. רגולוס הוא רא"ב, סו וואט? כמו שהגילוי שסנייפ הוא הנסיך, הגילוי עצמו ז"א, לא היה משמעותי כהוא זה. באותה קלות אפשר היה לקרוא לספר "הארי פוטר וסנייפ". יכול מאוד להיות שלגילוי של מי זה רא"ב תוקדש שורה בודדה ומסכנה, שכן הוא ככל הנראה כבר מת, הוא לא יחזור לנו פתאום לחיים, אז נראה לי שכל אלפי התיאוריות יכולות להיות מאוד מיותרות. וכמובן שאם יתגלה שאני טועה, אני לוקח את הכול בחזרה.

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo45.gif

ואני לא חושבת שיש לך מה לקחת בחזרה אם יתגלה שזה לא הוא בסוף. הרי כל הדברים שאמרת נראים די הגיוניים, בין אם זה יוכח כנכון או לא

Heirloom

New member
לא, זה היה

בצחוק, אני הרי אדם כל כך מצחיק שאני חייב להוסיף בדיחה לכל הודעה.

LiRs Lullaby

New member
האמת?

לא הבנתי אם גם מה שאמרת בהודעה הזו נאמרה בציניות או ברצינות
נראה לי שיש לי בעיה להבין הומור וירטואלי כשלא שומעים את האינטונציה בה היא נאמרת....

Heirloom

New member
בדיוק בשביל זה

כתבתי את החתימה שלי. למרות שהיא לא תמיד תקפה. הפעם כן.

LiRs Lullaby

New member
אה, אוקיי ../images/Emo13.gif

אתה מוזמן לחתום על מה שיש בחתימה שלי
לא בצחוק אם אפשר

NetaOnline

New member
בקשר לנסיך

בהתחלה בכלל חשבתי שזה וולדמורט. ורק בסוף הבנתי שזה סנייפ (אחרי אמרו את זה
) אז מה שאני מנסה להגיד זה שהעובדה שרגולוס הוא רא"ב היא לא כ"כ גלויה. זה יכול להיות הוא ועוד הרבה אנשים. החוויה של לקרוא וכל הספר לנחש מי זה ורק בסוף לגלות מי זה ולהגיד "מה? יואו איך לא חשבתי על זה?" זה כל הכיף וגם יכול להיות שרולינג ציפתה לתגובות הרבות על רגולוס וקיוותה שהם יסיתו את 'צומת הלב מרא"ב האמיתי

YaYa07

New member
מסכימה בהחלט!

כאילו, אני לא יודעת בעצמי עד כמה אני מאמינה בזה, אבל אני לא רואה שום סיבה למה זה לא יכול להיות רגולוס, לעומת כל כך הרבה סיבות שמצביעות שזה דווקא הוא. כשאני חושבת על זה, הוא הדמות היחידה שהם באמת יכולים לעלות עליה די בקלות, הרי להארי אין את כל הספרים שהוא יכול לבדוק בהם שמות של אנשים עם ראשי התיבות האלה, לעומת זאת- רגולוס תלוי על הקיר (השם כאילו
) כאילו, אני מאמינה שאם מישהו היה קורה את כל שבעת הספרים ברצף, ומגלה שזה רגולוס, הוא היה מופתע מזה, היות ואין שום דבר שמצביע על זה מצד שני, רגולוס היה אידיוט מידי (או לפחות ככה סיריוס אמר) בהחלט יכול להיות שר.א.ב לא כל כך חשוב, הגיוני אפילו- זו סתם עוד תעלומה קטנה שרולינג השאירה כדי להגביר את המתח שלנו (לא שצריך את זה, כן?) ופשוט משהו שייפתר בקלות.

trigotrigo

New member
../images/Emo133.gif בסוף בכלל נגלה שזה לא זה ולא זה,

כי הופיעו כל כך הרבה דמויות

sashkashurik

New member
לא רע,

סתם לא מעניין. האמת גם ה
על איימי בנסון לא מעניין אותי. בשבילי ראב אמור להיות מישהו כמו סנייפ, או לוסיוס מאלפוי, או דרקו מאלפוי, מישהו שבחיים לא היית חושבת שיכול להיות בכלל ראב. את רגולוס בלאק אנחנו לא מכירים, את איימי בנסון מכירים אפילו פחות. אז מה זה מעניין?
התאוריה שלי שזה עדיין רגולוס בלק, הוא פשוט מוזכר יותר מדי פעמים בתחילת הספר השישי... גם בספר החמישי באנגלית השם שלו כתוב באותיות גדולות, הוא מת לפני 15 שנה (הארי בן 15 בספר החמישי) וכו'. בקיצור, חלקי הפאזל מסתדרים להם...

wine forever

New member
סיכוי טוב מאוד...

אבל אני רוצה לחפש קשר שלה לקוסמים... אם היא לא הייתה קוסמת היא לא הייתה יכולה לעשות דברים רבים במערה... אבל התיאוריה שלך נשמעת הגיונית... אני התחלתי לקרוא את כל הסדרה מחדש אז... אני אשים לב אם יש איזה קוסם ששם משפחתו "בנסון..." יפה שעלית על זה !

PooKiPsiT

New member
אבל לא כתבתם כאן בעבר ../images/Emo58.gif

ש-RAB חייב היות גבר? אני לא זוכרת אבל מה הייתה הסיבה... אולי אני סתם חולמת?

InBaR 85

New member
לא לא....

גם בעברית וגם באנגלית המכתב לא כתוב בצורה של נקבה או זכר

שאלה קטנטוש

מתי איימי בנסון הפכה להיות אוכלת מוות? המכתב של ר.א.ב נפתח במילים "לכבוד אדון האופל" יתכן וזכרוני בוגד בי (כנראה הגיל)אבל זכור לי שרק אוכלי מוות פונים לוולדמורט בתואר "אדון האופל".

yulishit

New member
אנחנו לא יודעים את השתלשלות העניינים

אחרי אותו יום במערה עם רידל, איימי והילדה השניה, יכול להיות שזה מה שקרה , והיא הפכה לאוכלת מוות...

למעלה