RAB

המסכה3

New member
RAB../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif

ספויילר ותאורייה למטה:
RAB היא איימי בנסון (הילדה שרידל לקח למערה). אני חושב כך מכמה סיבות: 1. שמה "איימי שם-אמצעי בנסון" ג'קר כבר עשתה הפוכי אותייות בעבר. 2. רידל אומר שהוא לא עשה כלום ל"איימי בנסון הקטנה", וכנראה שהכוונה שהיא יותר קטנה מרידל ולא הייתה מספיק בוגרת ללכת להוג'. 3 . היא ידעה על המערה בגלל בית היתומים, וכנראה קישרה בין רידל לוולדי, וידועה שRAB הייתה במערה.

kordilia snake

New member
../images/Emo163.gif |שעוןן|../images/Emo58.gif(אולי) נמ... איימי בנסון זו לא ההיא שהוא לקח למערה? לגבי התיאוריה לא נראה לי שהיא רא"ב עד כמה שאני זוכרת היא הייתה איתו במערה עם עוד ילד אחד ומתואר שהילדים מעולם לא חזרו להיות כמו שהם היו לפני שרידל לקח אותם למערה.

יובי14

New member
שמעתי כבר.. (אולי../images/Emo133.gif)

ואני תומכת בהחלט..! גמאני חושבת ככה.. למה שרא''ב יהיה דווקא בן?

Jemma7

New member
../images/Emo45.gif!../images/Emo133.gif

נשמע תיאוריה כ"כ הגיונית. וזה גם יהיה ממש מפתיע! אני לא אהיה מאוכזבת מרולינג אם היא תהיה רא"ב בסוף.

לא אמרנו אלף פעמים

שלא פותחים הודעה עם ספויילר!!!!! %$%#$%#$%^@ למה אלוהים למה???
זהו! מעכשיו אני לא בפורום חוץ מהחברתי, לחלוטין!!!

The T Shirt

New member
אשכרה תאוריה הגיונית ../images/Emo133.gif

אני חושב שזה קצת רחוק ללכת, והרי סביר להניח שהיא מוגלגית, וסביר להניח שדמבלדור היה יודע עליה אם היא הייתה בהוגוורטס, אבל לפחות יש פה היגיון. אבל אני נשאר עם רגולוס...

yulishit

New member
זה הגיוני!

הנה גרסה שאני יכולה להאמין לה, אף פעם לא האמנתי שזה רגולוס, זה נראה לי פשוט כ"כ לא הגיוני.....

YaYa07

New member
כבר שמעתי על זה ,אבל.. טוב...

בינינו, מה הסיכויים שגם היא קוסמת? כמובן, כל זה מאוד הגיוני מבחינה תאורטית, אבל אין לנו שום הוכחה לגבי שם אמצעי או בכלל העובדה שהיא קוסמת. בהחלט אהבתי את הרעיון כבר בפעם הראשונה ששמעתי עליו, השאלה היא כמה הגיוני זה יכול להיות.. Who knows? (המ.. רולינג?)

InBaR 85

New member
הגיוני אבל...../images/Emo133.gif

אני לא בטוחה שהיא ידעה יותר מדי פרטים כדי לקשר בין רידל לוולדי...אבל זה יהיה מעניין אם זה יהיה נכון

שואלים ת'כלס..? ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

התיאוריה הזאת הכי נורמלית. זה יהיה ממש מגניב אם התיאוריה תתברר כנכונה.!

Adrienne

New member
תאוריה

אני חושב דווקא שזה יכול מאוד להיות נכון... תחשבו על זה, בספרים אף פעם לא מזכירים לנו פרטים סתם, לכל פרט יש משמעות... למה רולינג הייתה חייבת להזכיר לנו את השם של הילדה שרידל לקח למערה? לתאר לנו עליה? "איימי בנסון הקטנה" וכו'... חייב להיות לזה משמעות כלשהיא...

מקורי? לא ממש. ../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

אני בעצמי העלתי את התיאוריה הזאת לפני שנה וחצי/שנתיים.

באמת? למען האמת, לא ידעתי ולא זכרתי..

אבל בכל אופן, לא משנה מי העלה אותה, היא יפה.

תודה. ../images/Emo140.gif../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

וואי, איפה דקל שאמר את זה, איפה?

למעלה