Rדיו Yasoo - משדר את Daklars

bj on

New member
לאלי...

לאלי תודה על המוסיקה היוונית הנפלאה יעקב

Yasoo

New member
חברים תודה לכם - ולאחרים אתם ב../images/Emo23.gifי

ליוסי ידידי היקר ... את אהוב ליבך לא שכחתי בכלל
יש כאן ובפורום המקביל כמה חברים שסוגדים לו.... אני מבטיח לך וחברים שאוהבים את סטליוס קזאנדזידיס באחד מימי שבוע הבא...יום מלא מבוקר עד בוקר...רק ה"אלוהים" של הזמר היווני

the greek

New member
יש בעיה../images/Emo72.gif

אם לדאלאראס הענק הוקדש יום אדיר ושלם אז לקאזאנזידיס מלך הענקים השולט במרומים מגיע ... שבוע שלם. מה שבטוח זה שיש לקאזאנזידיס מספיק שירים למלא תוכניות הרבה יותר משבוע, וכשנישמע כבר את הכל ... אז נתחיל מהתחלה.

ThaGaPa

New member
אני חושבת

שכל אלה שיש להם דיעות, העדפות וטעמים משלהם גם יתרמו מזמנם ומהחומרים שיש להם כמו פאדי ואנוכי ואולי במשך הזמן תהיה אזושהיא מתכונת קבועה וכולם יהיו מרוצים. מה דעתי???? לילה טוב

חוף 1

New member
../images/Emo22.gif שלום

קליספרה חברים טוב אז הים הוא באמת יום קצר ויש לי רק שאלה אחת למה לכל הרוחות אני לא מצליח להיכנס לשמוע את מה שנקרא רדיו יאסו לילה טוב חברים

eliran88

New member
תנסה את זה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=581&msgid=16704680 הכתובת המדוייקת שעליך להכניס היא: http://yasoo.ath.cx:8000/listen.pls מקווה שזה יעבוד, ואם לא אז תנסה עוד כמה זמן או משהו, כי גם אצלי בהתחלה זה לא עבד.

ThaGaPa

New member
עזרה

אין לי קישור ישיר למדיה פלייר כמו שיש לי מתחנות רדיו אחרות יש לי מדיה פלליר גרסה 9 ואני לא מבינה להיכן להדביק את הכתובת אולי ת' יודע או את

eliran88

New member
בבקשה

תלחצי על קובץ (FILE) ושם על פתיחת כתובת אינטרנט,(איך שרושמים את זה באנגלית) יפתח לך חלון בו תדביקי את הכתובת של רדיו יאסו תלחצי אישור ותהני ממוזיקה יוונית.

F a d i

New member
כמו בכל גירסה למדיה פלייר

עושה "העתק קיצור דרך"/COPY SHORTCUT ואז פותחת מדיה פלייר ו: FILE--->OPEN URL ואז עושה "הדבק"/PASTE בהצלחה

ThaGaPa

New member
מצאתי- BRW

פשוט עד עכשיו השורה עליונה התחבאה לי אבל מצאתי אותה אבל באיויון יש אלפטריה אהאהאה

F a d i

New member
בטח שמעתי את אהובתי

ואחר כך השמיעו כמה שירי רוק יפים איזה יופי...

F a d i

New member
וואיי עכשיו תכנית על"יורגוס מיצאקיס

מומלץ... גם אם לא מבינים מה היא אומרת...לשמוע את השירים היפים!

עדיין לא שומע

בוקר טוב אני עדיין לא שומע,ניסיתי את כל הדרכים. אפילו לקחתי יום חופש כדי לנסות בבוקר מוקדם. אולי אני חרש? אחלה בוקר לכולם יסו...... לכולם.... יוסי

למעלה