Rדיו Yasoo - משדר את Daklars

ייעל7

New member
../images/Emo178.gifתגיד אתה לא אוהב אותי היום?

פטרוס באמת נעלב עכשיו!

Yasoo

New member
למה את חושבת שאני לא ../images/Emo35.gif../images/Emo140.gif

את פטרוס אני לא מכיר, היום היתה לי הכרות מעמיקה עם יורגו דאלארס אבל מכאן ועד לא לאהוב אותך... הדרך עדיין ארוכה את ענתי אני גם אוהב אבל..אין לי חומר עבורה בדיוק כמוך..

ייעל7

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifבהזדמנות אחרת אני ...

יעשה ביניכם הכרה מלאה אולי גם אתה תדבק ... חוץ מזה שהוא כוסון אמיתי... יש לו רפרטואר מדהים... אם היית אישה היית מבין... אבל איפה החומר שאתה מדבר עליו... דיבורים כמו חול ואין מה לאכול חחחח

ייעל7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif../images/Emo3.gifיש לי הצעה ...

אלי יש לי הצעה בשבילך בתאריך ה20 ליוני יש הופעה חיה של דאלארס וגליקריה באתונה ביחד. שתי ציפורים במכה אחת חחחח מה דעתך? רוצה כרטיס?

ייעל7

New member
../images/Emo151.gifאלי נרדמת בשמירה?

נכון שנסעת ללוד? אבל לא נתנו לך ויזת יציאה? תשמע יש לי בשבילך רעיון חדש מה בדבר דיסקים של פולופולוס? שים לנו קצת trella כמו שאומרים ביוונית ותזכה לסוף שבוע פה

orna44

New member
אתם גדולים !

איזה כמות של דיסקים של דאלאראס ואיזה ידע שאתם מפגינים. אדיר.

F a d i

New member
אתם מצליחים לשמוע?!

אני לא מצליח.... הדף של הרדיו נפתח וזהו... מישהו?!הצעה?!משהו?!

eliran88

New member
גם אני

חשבתי שזה כבר קבוע אצלי אז לא רציתי להעיר, אבל דאלאראס או לא אני לא מצליח להתחבר.

לא שומע

אני לא מצליח לשמוע את המוסיקה ביוונית אני חוזר מהעבודה ומנסה ליתפוס קצת ראש האם באמת רק 32 אנשים יכולים להאזין לתחנה בו זמנית? מחכה לתשובה

Yasoo

New member
כנראה שלא....מחוברים אלי כרגע 4

כי כרגע מחוברים אליי 4 אנשים הכתובת המדוייקת היא : http://yasoo.ath.cx:8000/listen.pls... וזה עובד, אולי בגלל חיבורי כבלים מול ADSL ? לא נראה לי הגיוני אבל בעבודה אני מחובר ADSL ושומע חלק לא ברור לי למה

1LIZI

New member
גם אני לא מצליחה

אני מקבלת תשובה שהשרת לא מגיב ובדרך כלל אני שומעת טוב

1LIZI

New member
ההודעה

Windows Media Player cannot play the file because the server is not responding. If you entered a URL or path to play the file, verify that it is correct. If you clicked a link to play the file, the link may not be valid.

eliran88

New member
הצלחתי

אצלי זה עובד, הכנסתי את הכתובת המדוייקת לוינאמפ, ואז זה רשם לי את הרדיו, לחצתי פעמיים וזה התחבר.

נמשיך לנסות

קודם כל תודה לכל העונים. כבר מספר פעמים שהצלחתי להאזין לתחנה דרך הקישור שיש ברדיו יסו אבל בימים האחרונים פשוט ניסיתי את כל ההמלצות שיש בפורום ולא הצלחתי. וחבל בגלל זה אני יוצא לרעות בשדות זרים וגולש עד לאתרים היווניים . לא שרע לי אבל אני רוצה להיות כאן אז יסו לכולם ולהתראות. יוסי

F a d i

New member
אותה בעיה ממש אצלי גם

אולי אתה מחובר דרך נטוויז'ן עם כבלים?!

eliran88

New member
אני מחובר

דרך נטוויזן ועם כבלים, תנסה לעשות כמו שרשמתי. תכנס לוינאמפ שם תכניס את הכתובת המדוייקת, ואז יופיע לך ברשימה הרדיו, תלחץ עליו פעמיים (להפעלה), אצלי זה פעל אני מקווה שגם אצלכם.

amnonos

New member
אני דווקא כן שומע !

באמצעות ווינאמפ וחיבור adsl טלפוני. אלי אני פשוט מוריד את הכובע בהשתחוויה עמוקה לפני ההתמדה המסירות והאוסף האדיר... אגב ששומעים כל כך הרבה מגלים פנינים חדשות ומצד שני גם כמה דברים שלאוזן לא יוונית נשמעים קצת איך לומר, אפורים...

למעלה