למה את חושבת שאני לא ../images/Emo35.gif../images/Emo140.gif
את פטרוס אני לא מכיר, היום היתה לי הכרות מעמיקה עם יורגו דאלארס אבל מכאן ועד לא לאהוב אותך... הדרך עדיין ארוכה את ענתי אני גם אוהב אבל..אין לי חומר עבורה בדיוק כמוך..
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifבהזדמנות אחרת אני ...
יעשה ביניכם הכרה מלאה אולי גם אתה תדבק ... חוץ מזה שהוא כוסון אמיתי... יש לו רפרטואר מדהים... אם היית אישה היית מבין... אבל איפה החומר שאתה מדבר עליו... דיבורים כמו חול ואין מה לאכול חחחח
נכון שנסעת ללוד? אבל לא נתנו לך ויזת יציאה? תשמע יש לי בשבילך רעיון חדש מה בדבר דיסקים של פולופולוס? שים לנו קצת trella כמו שאומרים ביוונית ותזכה לסוף שבוע פה
כי כרגע מחוברים אליי 4 אנשים הכתובת המדוייקת היא : http://yasoo.ath.cx:8000/listen.pls... וזה עובד, אולי בגלל חיבורי כבלים מול ADSL ? לא נראה לי הגיוני אבל בעבודה אני מחובר ADSL ושומע חלק לא ברור לי למה
Windows Media Player cannot play the file because the server is not responding. If you entered a URL or path to play the file, verify that it is correct. If you clicked a link to play the file, the link may not be valid.
קודם כל תודה לכל העונים. כבר מספר פעמים שהצלחתי להאזין לתחנה דרך הקישור שיש ברדיו יסו אבל בימים האחרונים פשוט ניסיתי את כל ההמלצות שיש בפורום ולא הצלחתי. וחבל בגלל זה אני יוצא לרעות בשדות זרים וגולש עד לאתרים היווניים . לא שרע לי אבל אני רוצה להיות כאן אז יסו לכולם ולהתראות. יוסי
דרך נטוויזן ועם כבלים, תנסה לעשות כמו שרשמתי. תכנס לוינאמפ שם תכניס את הכתובת המדוייקת, ואז יופיע לך ברשימה הרדיו, תלחץ עליו פעמיים (להפעלה), אצלי זה פעל אני מקווה שגם אצלכם.
באמצעות ווינאמפ וחיבור adsl טלפוני. אלי אני פשוט מוריד את הכובע בהשתחוויה עמוקה לפני ההתמדה המסירות והאוסף האדיר... אגב ששומעים כל כך הרבה מגלים פנינים חדשות ומצד שני גם כמה דברים שלאוזן לא יוונית נשמעים קצת איך לומר, אפורים...