Rדיו Yasoo - משדר את Daklars

Yasoo

New member
Rדיו Yasoo - משדר את Daklars../images/Emo91.gif

בוקר טוב לכולם - החל משעה 7:20 בבוקר יש שידור רצוף של יורגו דאלארס, אני יודע חלק אוהבים וחלק בכלל לאץ אבל ב-24 השעות הקרובות (לפחות) הוא אצלנו בשידור רצוף וחד-פעמי
========================================== לנוחותכם מצורפת רשימת הדיסקים המושמעים
כולי תקווה שתהנו ============================================= דף הבית של Rדיו Yasoo או להאזין ישירות לתחנה ============================================= לבעלי מדיה פלייר להעתיק את הלניק ולפתוח דרך קובץ כתובת להדביק ולשמוע http://yasoo.ath.cx:8000 ( לדעתי זה עדיף ) ===================================

Yasoo

New member
וגם זה יהיה כמובן../images/Emo140.gif

Erotiki Proba איך לא?

Yasoo

New member
והנה עוד אחד - מה דעתכם../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif

Es Gin Enali9an Kypron ============================ זאת העטיפה האחרונה לסבב הזה הרצף כמובן ממשיך מי שרוצה יכול לשרשר את שאר העטיפות... ( אני גם עובד..
) ============================ אשמח לתקבל תגובות במסרים ---------------------------- ת ה נ ו מ ה מ ו ס י ק ה

ייעל7

New member
../images/Emo42.gifכפרה אלי...../images/Emo42.gif

איזה מרץ על הבוקר כל הכבוד...

Yasoo

New member
ועל יקירתי - הרי אנו אוהבים Live...

אז אחרי Es Gin Enali9an Kypron מגיע הדיסק של Giorgos Ntalaras ו-Marinela בהופעה חיה : Mazi Live ואת זה לבטח תאהבי..

F a d i

New member
../images/Emo6.gif בוקר טווווווווווב../images/Emo9.gif

בבקשה שרשור התמונות הגדולות של עטיפות דיסקים... תהנו אלך לפי הסדר (מה שאלי לא שם...) KOSTAS KALDARAS-NICHTERINI KIVERNISI דיסק עם הרבה שירים שהפכו ללהיטים

F a d i

New member
ועם אחד הדיסקים היפים ביותר..בהופעה

חיה LIVE&UNPLUGGED כל השירים להיטים,כל הביצועים נהדרים...אבל מה ש"קנה" אותי זהו שיר מס' 17 (מתוך LATIN)...תאזינו ותהנו

F a d i

New member
חברים...אני כמובן "ממשיך" מה שאלי

הפסיק הנה דיסק שפיספסתי KALOUS TOUS אוהבי המקצב "האחר" יאהבו וודאי גם ת'דיסק הזה

F a d i

New member
דיסק עם מלא להיטים מלחניו של

"כריסטוס ניקולופולוס" האגדי לא אמליץ על שירים מסויימים...כל שיר להיט..באחריות! MI MILAS MI YELAS KINDENEVI I ELLAS (אל תצחקי,אל תדברי,יוון מסוכנת) תהנו...

F a d i

New member
תיקון טעות+דיסק נוסף

"אל תצחקי אל תדברי יוון בסכנה" ולשים לב במיוחד לשירים מס' 1,6 ו-8 ולסולו גיטרה של יורגוס דאלאראס... הגענו לדיסק O METIKOS הנה הוא--------------->

orna44

New member
וכעת בדיוק מתנגן לו הדיסק הזה

ואני חושבת כמה יפה משתלב הקול החם של דאלאראס עם המוסיקה הלטינית ועם הגיטרה הנפלאה של אל די מיאולה.

orna44

New member
למה אני מוסיפה תגובה להודעה X

וזה מלבש על הודעה Y ? אני לא מאמינה שזה קורה לי פעם שלישית...

ייעל7

New member
../images/Emo124.gifהקשיבו הקשיבו....

ברגע זה אני מדברת עם ה
בכבודו ובעצמו והוא אפילו נהנה מדאלארס מי היה מאמין אלי??? אתה מדבר איתי ומתענג על דאלארס חזון אחרית הימים

F a d i

New member
ממשיכים עם אוסף יפה

OI MEGALITERES EPTIXES TOU DALARA (הלהיטים הגדולים(או היותר גדולים ליתר דיוק)) אבל שימו לב לשיר מס' 20 METELEYOSES (סולו כינור יותר ארוך מהגרסה הידועה!)

F a d i

New member
אחר כך דיסק שהוא חדש גם לי

SIGNOMI YA TIN AMINA (יש לי אותו במחשב אך לא הספקתי להתרשם ממנו)

למעלה