Queen
- הדור החדש

ganooov

New member
../images/Emo45.gif. ../images/Emo13.gif

בגיל הזה אני כבר שמעתי בבית דייר סטרייטס, אבל אז לא אהבתי אותם
. חינוך זה חשוב *מחפש שוט בשביל החברה שלי*
.

white queen

New member
אני כבר נואשתי....../images/Emo4.gif

ברגע שאח שלך בן ה-4 שר לך "בלבלי אותו...." כלומר קובי פרץ ושות'.... אז המצב דיי קשה! תסכימו איתי?!?!?! טוב האמתי מהמשפחה המצומצמת שלי (אבאמאאחאחות) אני יצאתי הכי שפוייה בעיניי ובעינהם הכי פריקית שיט.....חחח...סתם..... אבל האמתי אני חושבת שזה בא עם הגיל...כלומר אתה יכול להרגיל ילד לשמוע סגנון מוזיקה אחד, אבל ברגע שהילד גודל הוא מגלה שלל סגנונות ומתחבר למה שהוא אוהב...אז ככה "שהמאמצים" שלכם לא כל כך יועילו בעתיד או שכן..... היו מקרים מאז ומעולם!!

Wonder goat

New member
יא ערס תן לילד לנצח

סתם הלהיטים של קויין באמת תמיד עושה את התרגיל

חולוני

New member
כמו שצריך. ../images/Emo45.gif

מוכר לי הקטע הזה, גם אני שומע קווין מילדות.. רק ההבדל בין 2 המקרים הוא שאתה הכרת לו אותם, ולי אף אחד לא הכיר אותם, הכרתי אותם לבד משיר (Love Of My Life) ששמעתי במקרה, ומאז אותו רגע לא הפסקתי לזמזם אותו, ואפשר להגיד שמאותו רגע אני שומע קווין. זה היה בין כיתות ב' ל-ג' נראה לי..(אני כבר לא כ"כ זוכר את התקופה הזאת..). אבל בסה"כ אתה לא צריך להכריח אותו לשמוע רוק בכוח, תן לילד לפתח טעם משלו.. אני אישית לא הייתי אוהב את זה, אם נגיד אבא שלי היה "מחנך" אותי לשמוע "מוזיקה טובה", ולטובתו אפשר להגיד שהוא לא עשה זאת...אני לבד התחלתי להתעניין במה שהוא שמע.

חולוני

New member
אה, וה"כמו שצריך" זה לגבי זה

שהוא אהב את קווין, לא לגבי זה שאתה מנסה לחנך אותו מוזיקלית... רק בשביל למנוע אי הבנות.

KillerQueen2

New member
אני לא מצליחה "לחנך" את אחותי..

היא שומעת את אווריל לווין,לינקין פארק או איך שלא קוראים להם ב-ו-ש-ה !!!! ואני דוקא חושבת שעדיף להתחיל עם קווין מאשר עם הדורז

CaerBannog

New member
הלוואי והיה מי שיחנך אותי..

אחרת לא הייתי מבזבז כלכך הרבה שנים טובות מהחיים שלי במוזיקה שהיום אני ממש לא אוהב...

גם לי יש את שני הדיסקים של קווין

שציינתם מקודם. בכל אופן, אממ אתם לא מכירים אותי אבל באתי לשאול אתכם משהו קצרצר (לא צריך לפתוח הודעה חדשה בשביל זה). אני עושה מין פרוייקט במוזיקה, ואני דיי צריכה כל מיני שירים טובים ודכאונים, שקטים. בלדות רוק טובות של להקות ישנות. לא משנה אם זה משנות ה- 90 או ה- 70 או כל תקופה אחרת. אם אתם מכירים שירים יפים, לא בהכרח שקטים אבל עדיין דכאוניים ועם ליריקס מרגשים. שרשרו לפה.....!. תודה מראש!.

הנה רשימת השירים שלי:

שירים שקטים....(דיכאונים???לא נראה לי) stairway to heaven-led zepplin the end-the doors when the music over-the doors Epitaph including march for no reason and tomorrow and tomorrow-king in the court of the crimson king-השיר מתוך הדיסק... crimson(שיר שלישי בדיסק in the court of the krimson king) return to fantasy-uriah heep july morning-uriah heep the wizard-uriah heep shine on you crazy diamond-pink floyd(האמת של הדיסק של wish you were here) hey you-pink floyd האמת יש המון זאת רשימה חלקית...

dagropp

New member
תמשיך ככה

גם אבא שלי עשה פחות או יותר אותו דבר ובאותו גיל וזה מנע ממני לשמוע ויל סמית' ושאר ירקות רקובים.

למעלה