יש מצב ר' אשרי
שבנאדם מחפש משו בינוני. גם אני שבאמת נהנה מהE80 לא כ"כ שש להסחב איתו לחלטורה קטנה בצהרי היום של 500 ש"ח שלוקחת בסביבות השעה.למשל. לא תמיד האופציה של ה22.5 קילו+מקלדת שמגרדת את ה18000 ש"ח נכונה.לנגן עם הPSR3000 למשל בארוע קטנצ'יק, יכול לחסוך הרבה כאב ראש וגב.כמו שיש לי שתי הגברות-האחת כבדה עם מפלצת-שני מגברים וחמישה רמקולים והשניה-שני פרוטקים 500 RMS ומיקסר קטן עם אפקטים+מוניטור של RBX, כך גם מן הרצוי והמצוי שיהיה אורגנצ'יק שיתאים לארועים שלא דורשים את הרולנד הכבד. כאן אנחנו נכנסים לעובי קורת ה5000-6000 ש"ח פלוס מינוס עם אורגן שנוכל לזרוק על הסטנד ולחלטר זמן מה, כאשר הE80 נח לו בבטחה בבית.לא יוצא מהסטנד הקבוע שלו-אתה לא צריך להכניס אותו לתיק-להסחב עד האוטו ולקלל חרישית שאתה מוציא אותו שב ומניח על הסטנד בהופעה.את המצב יכול להציל אורגן
נסבל. לא צריכים להיות בו סאונדים ודגימות והרחבות מהשורה הראשונה.הוא צריך להניח את הדעת. כפי שכבר כתבתי, הPA50 בהחלט יכול לשות את העבודה המדוברת. גם הE50 והPSR1500, בשאלה של כדאיות, הייתי בוחר בPA50 של קורג. לקוראי אנגלית,יש גם עוד כמה שסוברים כמוני ברחבי
הגלובוס
לא יודע למה..אבל הE50 של רולנד נראה די צעצועי כפי שכבר כתבתי ויש לי חשש גדול שדין כפתוריו בעתיד יהיה כשל הG600 ושותפיו.בנוסף,לא מקובל עלי שאת היוזר פרוגרם אצטרך לחפש על מסך המגע והזיכרון הפנימי יהיה ברמה של פחות ממגה וחצי.כרטיס זיכרון חיצוני הוא עסק שטוב לבית.הPA50 מציע 20 מגה מובנים וכיום שלמדנו איך לפצח את הכנסת המקצבים מבחוץ וסטים מוכנים כבר באתר הפורום ועוד היד נטויה, אין שום סיבה לא ללכת על הPA50 שאמנם לא מציע חיבור USB ונשאר נאמן לדיסקט המיושן.תיכנות ארוך ונכון של פעם אחת עם הכנסת סט טוב של מקצבים יתן לך ת'אופציה לאורגן שמחכה בצד-לבעמיסעל הכתף ולגשת בחדווה לחלטורה
הE80-G70 ושות' יחכו בבית מחוברים לחשמל-כרטיס קול. לא נצטרך לפרק כבלים-כשנחזור מהחלטורה נניח אחר כבוד את הPA50 מונח בתוך נרתיקו עד לחלטורה הבאה.
מומלץ