PSR-550 & G600

עושה רושם ר' P s y 4 l i f e

שיחסית למחיר,התמורה טובה בPA50.מדובר בכלי אלקטרוני.הייתי הולך על חדש.

MTench

New member
הפיתרון למכון כושר שלך

הבעיה עם האורגנים של רולנד (לא בדקתי עם אחרים, אבל ימאהה די בסדר בנושא הזה), שהלחצנים שלהם נשברים מידי פעם, וצריך להשקיע עליהם כמה מאות שקלים לתקן אותם, אבל אז זה עובד. ממש אי אפשר לעבוד עם אורגן עם לחצנים שבורים. וחוץ מזה, ברגע שאתה מביא את זה לשירות לתיקון אצל חלילית, אז הם לא מוכנים לתקן רק דבר אחד ולהשאיר כפתורים שבורים, אלא מחייבים אותך לתקן הכול כי חזקה על חבר שאינו מוציא מתחת ידו דבר שאינו מתוקן.

P s y 4 l i f e

New member
הקלידים בסדר

אומנם קצת קשים ובאמת צריך להתעסק איתם כמו במכון כושר לאצבעות. אחרי תקופה ככה מתרגלים, לגבי הימאהה אני נורא אוהב את הקלידים הנגינה בהם רכה ומאוד נעימה, קלילה כזאת. אבל המוצר עצמו לא ממש מספק את הסחורה, אז... ב-G600 הקלידים לא שבורים האמת, חוץ מאחד התוים בסולם של האקורדים החשוב .. [לה] חח .. שפשוט.... איבד את הרגישות של הטאץ' :| ונניח שאני מנגן עם שטיח או עם מקצב+צלילים של יד שמאל אז שומעים את התו הספציפי ממש חזק, קצת מעאפן ולפעמים הורס את הנגינה.

MTench

New member
לא דיברתי על הקלידים אלא על הלחצנים

זה חלק מהעלות הנסתרת של השימוש באורגני רולנד. הם פשוט יותר מידי פלסטיקיים. וחוץ מזה, אם אתה מחפש מכון כושר, אז בדיוק בשבילך יש היום הודעה של הנהלת תפוז על טניס ואתלטיקה, כנראה שגם הם מבינים שאורגנים וכושר זה הולך ביחד.

P s y 4 l i f e

New member
אוקיי

עכשיו הבנתי, בכל מקרה אצלי כרגע אין לחצן שבור או קצת מקולקל. אבל אני מתאר לעצמי שעם הזמן בשימוש מאסיבי יותר זה יקרה כל שני וחמישי.. בעיות לתקן אין לי בעיה, אני יכול לעשות את זה לבד.

MTench

New member
רק שבשביל זה צריך את החלפים

גם לי אין בעיה לתקן לבד, אבל את הכפתורים צריך להשיג. חלילית לא מסכימים למכור אותם. פעם היה לי מישהו שמייבא באופן פרטי חלפים לרולנד, אבל הוא הפסיק עם זה. אם מישהו מכיר עוד יבואן כזה שיגיד לי. (לי יש רולנד g-600 ואני די סובל ממנו)

תודה רבה.

ובאמת נראה לך שאתן להם 800 ש'ח על תיקון. התיקון עולה להם לא יותר מ140 ש'ח. על מה אתן את היתרה? כמה שפתחתי את הG1000 אלוקים רק יודע. ואם כל פעם כזו הייתי שולח לתיקון - אוי לי ואבוי לנשמת הכיס שלי.

למעלה