premier ganista

dw drum

New member
premier ganista

מצאתי מערכת ב8000 ש"ח וזה הפירוט :למכירה תופים במצב מצוין של חברת פרמייר Premier האנגלית, הכוללת סנר איכותי 4 קארט מדגם Ludwig , מצילות sabian אשר מכילות מצילת ליווי + קראש + הייאט, 2 תופי תם-תם, תוף דוד. עור התופים של חברת Evans. כדאי מאוד למבינים! מערכת תופים מקצועית ומלאה במצב פשוט מצויין!!!ובהזדמנות חד פעמית ! בנוסף יינתן סט עורות חלופי לתופים של חברת Evans + גומי נייד המשתיק קול לסנר ונועד גם לאימון + כיסא תופים מעור. גמיש זה נראה לכם שווה כל זה ב8000 ש"ח או שיש מערכות יותר טובות בתקציב כזה?

djdubon

New member
זה:

לאגים זה שם של חלק בתוף, אליו נכנסים הברגים שמחברים את הרימים לתוף. כל נגן צריך לדעת בדיוק מה כל חלק ומה תפקידו בכלי הנגינה שלו, זה מושגי יסוד. אם אתה לא יודע עוד דברים, שאל.

djdubon

New member
התנשאות?

המטרה בכתיבת ההודעה הייתה לתת הסבר, ולהבהיר לו שזה חשוב לדעת את הכלי עליו אתה מנגן. המטרה לא הייתה לבוא ולהגיד שאני יודע הכל, וכמובן שגם אני לא ידעתי את זה עד שאמרו לי, אבל ידיעת כל חלקי הכלי עליו אתה מנגן היא דבר בסיסי (לפי דעתי לפחות), ולכן אמרתי שאם יש לו עוד שאלות לגבי הרכב התוף אשמח לעזור. אם נשתמעה פה התנשאות מצדי,באמת שאני מצטער וזה לא היה בכוונה, כי הדבר האחרון שאני ארצה לעשות הוא לרדת על ידע של מישהו.

djdubon

New member
אגב,

כשאני אומר "דבר בסיסי" אני מתכוון שזה משהו שמן הראוי לדעת, ולא משהו שכל ילד יודע

kfirshap

New member
באמת לא ראיתי בתגובה התנשאות

מצד שני אני שאלתי.. חחח אז למה כתבת לי אם אתה לא יודע תשאל? זה בדיוק מה שאני עושה.. מתעניין ולומד...

Mother Man

New member
סט מעולה עסקה סבבה,

אני אישית לא הייתי משקיע 8000 שקל בזה, עדיף להשקיע 8000 בסט נטו ולא כולל "מצילות,אבזור ותוספות"

GhostDrummer

New member
גם תזהר עם הבחורצ'יק.

יש הרבה שמרמים עם הג'ניסטה מכיוון שאיאפשר ממש לזהות אותה, הם יכולים למכור לך סטים יותר זולים שנראים אותו הדבר.

DRUMMERIT15

New member
הכי קל עם הג'ניסטה

זה לפי הלאגים, אם תשים לב בג'ניסטה הלאגים הרבה יותר עגולים ושמנים מהאקס פי קיי למשל...

kfirshap

New member
נצל"ש -> כמה שאלות בנושאי תופים

1.מה זה לאגים? 2.יש לי תקציב של 100-150 שקל, עכשיו אני צריך לתקן סנייר שבו הרשת דפוקה והקלאץ' דפוק ואני צריך גם קלאץ' חדש להי-הט, איפה אני יכול למצוא את אלה וכמה נזק זה יעשה לי בכיס?

ringo rulz

New member
תלוי בציוד שאתה קונה

אתה יכול לקנות בmusic4you ואתה יכול לקנות בבודגוב את החלקים...יש הבדל ממש משמעותי במחיר...אבל בבודגוב זו חברה מוכרת, מותג.

למעלה