אני לא נתקלתי בשום בעיות עם אבזור של פרימייר
D dw drum New member 16/4/07 #48 זה כזה באסה חסר לי 700 ש"ח לפרימייר ואין לי מושג מה לעשות אנשים אחרים יקנו אותה עד שאני אשיג כסף
G GhostDrummer New member 15/4/07 #24 נצל"ש לא הייתם רוצים להיות שם? שם את הבומבמלה בכיס הקטן. משהו מדהים.
K kfirshap New member 15/4/07 #25 זה בוםבמלה... עם אמנים רציניים ולא בשקל... אבל אני מתגאה שגם במדינה קטנה כמו שלנו יש כ"כ הרבה הרכביםן ואמנים שעשו את הופעות בבום... ועוד אלה היו רק צעירים ומוסחרים בבום, יש עוד הרבה מוזיקה בארץ חבל שאין פסטיבל לא ממוסחר שנותן במה למוזיקה טובה ומוכרת...
זה בוםבמלה... עם אמנים רציניים ולא בשקל... אבל אני מתגאה שגם במדינה קטנה כמו שלנו יש כ"כ הרבה הרכביםן ואמנים שעשו את הופעות בבום... ועוד אלה היו רק צעירים ומוסחרים בבום, יש עוד הרבה מוזיקה בארץ חבל שאין פסטיבל לא ממוסחר שנותן במה למוזיקה טובה ומוכרת...
M METAL15 New member 15/4/07 #37 ../images/Emo207.gifבקשר למצילה איך נשמעת הרייד של Zildjian A Custom Projection. היא מצילה למתחילים או שהיא נחשבת למצילה טובה? (אני כמובן מדבר לפני ששמעתי אותה). תודה =]
../images/Emo207.gifבקשר למצילה איך נשמעת הרייד של Zildjian A Custom Projection. היא מצילה למתחילים או שהיא נחשבת למצילה טובה? (אני כמובן מדבר לפני ששמעתי אותה). תודה =]
R ringo rulz New member 15/4/07 #38 יש דגימות שמע באתר שלהם תשמע תראה תהנה...תכלס A זו לא סדרת מתחילים
H H A J Y New member 16/4/07 #42 A Custom זה סדרה מקצועית של זילדג'ן אבל אל תלך לפי שם , תלך רק לפי הסאונד.
K kfirshap New member 17/4/07 #49 avedis 10' splash גימור טרדישינל זה הספלאש הכי מדהים שניגנתי עליו עד היום אי פעם... יש למורה שלי ושמעתי באתר של זילג'אן מלא ספלאשים ואיןן הוא פשוט הכי מדהים בעולם
avedis 10' splash גימור טרדישינל זה הספלאש הכי מדהים שניגנתי עליו עד היום אי פעם... יש למורה שלי ושמעתי באתר של זילג'אן מלא ספלאשים ואיןן הוא פשוט הכי מדהים בעולם