premier ganista

TAMIR182

New member
המצילות של סביאן זה דגם למתחילים

אם אני לא טועה לא מומלץ..

אבל זו לא סתם מערכת זה פרימייר

ג'ניסטה! זה דגם הכי יוקרתי של פרימייר ופרימייר לא מיצרת אותו יותר וכמעט שלא תמצא כאלה בארץ אני לא מתלבט בגלל שזה בא עם מצילות אני מתלבט לגבי התופים חוצמזה שהתופים באים עם סנר איכות של לדוויג 4 קרט ממייפל סנר נדיר עם סאונד מטורף..השאלה שלי אם זה שווה ת8000 שקל לא קשור למצילות שזה הוא נותן במתנה..

kfirshap

New member
אולי כדאי שתלך ותשמע אותה ואז תחליט?

אני חושב שהמחיר, יכול להיות שווה את זה ויכול להיות שלא שווה את זה את המצילות אם יש לך כבר מצילות אתה יכול למכור ועוד למקח אותו בוא נגיד יש מצב שחלק מהמחיר אתה יכול להוריד אם תמקח אותו ל-6 וחצי 7 אלף (תגיד לו שאתה רוצה לתת לו חצי מהמחיר, תמקח אותו עד הסוף... הוא ייתן ב6 וחצי 7 P:) ואם הסאונד נשמע לך, אם הוא קונה אותך, אם אתה חושב שתהנה מהמערכת לך על זה! אבל קודם כל בדוק אותה...

dw drum

New member
הבעיה שה8000 זה הנחה כבר כי בהתחלה

הוא נתן לי את זה ב12000 בטענה שזו מערכת מקצועית להופעות והוא השקיעה בה 16000 ש"ח והוא יכול להוריד עד 8000 ש"ח ושרציתי לקנות בלי המצילות והסנר הוא לא הסכים הוא אמר שהוא מוכר את כל המערכת בלי חלקים והרדוואר בנפרד.. אז למישהו יש עוד הצעות למערכת טובה כי אני ממש מבואס אני לא מוצא משהו איכותי וכל האתרי יד שנייה רק מפוצצים במערכות זבלה.. עכשיו התלבטות שליע הייתה לגבי סונור פורס 2005 לבין פרימייר ארטיסט מייפל והרבה אמרו לי שהטום הולדר ושאר הרדוואר של פרימייר זה זבל אז אין לי מושג על איזה מערכת ללכת ולגבי הסונור..ארתור מוכר אותה אז יכול להיות שהוא ירמה אותי אז מה לעשות לעזאזל?!

GhostDrummer

New member
המערכת בחיים לא עלתה 16000

גם לא עם הסנר ובמיוחד לא עם המצילות. אז שלא יזבל לך בשכל.

dw drum

New member
אבל היא יקרה כי זה דגם נדיר מאוד של

פרימייר אז אם לא 16000 לפחות 10000 נראה לי..

rubin78

New member
חשוב להבהיר!

הג'ניסטה הוא לא דגם נדיר, היא אחת המערכות הנפוצות של פרמייר בשנות ה-90. מערכת נהדרת אך לא מערכת הדגל של פרמייר. בשנות התשעים ה- SIGNIA היתה מערכת הדגל של פרמייר, כשהעץ הוא ממייפל לעומת הבירץ בג'ניסטה, הגימור שונה לחלוטין, אבזור/לאגים שונה וכו'. כשאני קניתי את הסיגניה בשנת 96 הג'ניסטה עלתה משהו בסביבות ה10000 ש"ח. לגבי הטום הולדר השנוי במחלוקת. לעולם לא ניתקלתי בבעיה. כאחד שמחזיק גם פרל אני חייב לציין דווקא שזרוע הטום של הפרל נשברה לי פעמיים. לא יודע, תמיד מצאתי את ההארדוור של פרימייר עדיף על הארדוור של פרל. אשמח לעזור בכל שאלה.

dw drum

New member
הנה תמונה של הSIGNIA

יש לי התלבטות לגבי מערכת תופים יש לי 3 אופציות : פרימייר ארטיסט מייפל 4 חלקים ללא אביזרים ב4000 ש"ח , סונור פורס 2005 5 חלקים ללא אביזרים מהתצוגה ב4000 ש"ח, פרימייר ג'ניסטה 5 חלקים כולל אביזרים ומצילות עם סנר לדוויג נדיר 4 קרט ב8000 ש"ח אבל המצילות הם b8 אז הם לא משהו אני מתלבט רק לגבי התופים.. ***עכשיו הארטיסט באה בלי סנר כמו שאמרתי בהתחלה אבל יש אפשרות למוכר למכור את המערכת כולל סנר מהסדרה של דניס צ'מברס שפרל יצרה עם 4 מצבי סאונד ב5000 . אז אני נורא מתלבט איזו מערכת לקנות ומה הסט עם הסאונד הכי טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו עד הסוף...אם תוכל לעזור לי אני אשמח זה ממש חשוב לי! תודה : רז

rubin78

New member
בוא נעשה סדר בדברים

לגבי הסונור והג'ניסטה לא מדובר במציאות!!! סונור פורוס 2005 מתצוגה ללא אביזרים ב4000 ש"ח? ג'ניסטה יד שנייה 5 חלקים ב8000 ש"ח? חבל על הזמן. תרד מזה, אם החלטתת לקנות מערכת מתצוגה/יד שנייה תחכה להזמנויות טובות יותר ויש כאלה. לגבי הארטיסט והסנר לפי דעתי מדובר בדיל לא רע בכלל, זאת בהנחה שהציוד המצב טוב. מערכת כזאת חדשה וסנר ברמה הזאת יעלו לך בחנות בסביבות ה12000. לגבי הטום הולדר, לפי דעתי הטום הולדר מצויין יש לי את הטום הולדר הזה משנת 96 ופעם אחת הוא לא אכזב אותי. לגבי בקרת איכות, עזוב אותך מספקולציות. והכי חשוב, לא בוחרים מערכת לפי הטום הולדר! נגיד שבאמת חס וחלילה יישבר אז הולכים קונים חדש, כסא לא נשבר? מצילה לא נסדקת? לפי דעתי זה שיקול די זניח. במערכת הדגל של פרמייר כיום משמתשים עם אותו טום הולדר. בכול אופן, קח ת'זמן, אל תתבייש לשאול שאלות. האפשרויות תמיד קיימות. בהצלחה, טל

rubin78

New member
עוד אופציות מיד2

מאפקס אוריון ב-4800 ש"ח מערכת הדגל של מאפקס. לאגים מצופים זהב (לא מחלידים). גדלי רוק (אם אתה אוהב). סט תופים של pearl masters custom בגדלים : 10,12,16 ובס 20 +סטנדים,פדל,כיסא + קייסים קשיחים , ללא סנר וללא מצילות . ב-6700 ש"ח. שווה לבדוק ביד 2 מדי פעם.

megahertz

New member
לגבי הטום הולדר - מזלך. אני לדוגמה

עם מערכת של פרל משנת 87 - וההולדרים שלה, וכל ההארדוור למעשה, במצב חדש לחלוטין.

megahertz

New member
הכוונה ב"מזלך" היא שיש אנשים רבים

שהתלוננו על הולדרים של פרימייר שהפסיקו לתפוס את התוף אחרי כמה זמן, או פשוט נשברו. אני לא יודע איך הצלחת לשבור/להרוס זרוע של פרל, אבל זאת הזרוע היחידה בשוק שעשוייה מ100 אחוז מתכת, וכנראה החזקה ביותר בשוק.

rubin78

New member
100 אחוז מתכת?

גם האבזור של פאוור ביט עשוי 100 אחוז מתכת. מדובר במתכת, לא בנחושת, זהב וכו'. הבן אדם מבקש עזרה לקניית מערכת, תהיו מדוייקים. יש לך טום הולדר של פרמייר? מי אמר לך שהזרוע של של פרל הכי חזקה בשוק? זה שלי יש פרמייר והיא ואני מבסוט מהטום הולדר זה אומר שהוא הכי חזק בשוק? הדבר היחיד שאני בטוח לגבי הטום הולדר שלי שהוא עשוי ממאה אחוז מתכת...

rubin78

New member
אם ההתלבטות היא...

ללכת על פרמייר ארטיסט! אין מה להשוות היא מערכת הרבה יותר טובה (במידה כמובן אם היא שמורה ובמצב טוב). עץ יותר איכותי, מספר לאגים (חשוב ביותר) גדול יותר. הארטיסט מייפל מערכת שמשמשת תוכניות טלויזיה רבות (יצפאן וכו'), חדרי חזרות, מועדוני הופעות (קולטורה וכו'), תאמין לי שהיא אמינה ביותר. אם אתה מתכוון לדיל שהיה עם הסנר של דניס צ'מברס, אז לפי דעתי זה דיל מהסרטים (במיוחד אם תוכל להוריד אותו לסביבות ה5000 שח כולל הכל). לא יודע נראה לי מוזר ההתלבטות בין סונור פורס 2005 לפרמייר ארטיסט מייפל עם סנר של דניס צ'מברס. בכל אופן בהצלחה.

dw drum

New member
אבל אמרו לי שהטום הולדר יהרס לי

כי הבקרת איכות במפעל של פרימייר גרועה אז להחליף לטום הולדר של חברה אחרת כדאי לי לחשוב פעמיים בגלל זה?

GhostDrummer

New member
הטום הולדרים של פרמייר כיום לא

גרועה ולא תהרס לך. היא פשוט פחות טובה משל פרל (
).

drums123

New member
יש לפרימייר איבזור רע

אבל מה הקשר לכל הרוחות לבקרת איכות? יש לך פאקים באיבזור? לא. הוא פשוט נשחק מהר מאוד, מחליד וכו'

למעלה