POWER RANK

WorldCenter

New member
דירוג טוב מאוד

סה"כ מסכים , פיניקס עוד תרד בדירוג המשחק פנים שלה מאוד חלש והיא תתחיל להפסיד לקבוצות עם גבוהים נורמאלים.

בוסטון קבוצה עם גבוהים נורמליים?

אין הרבה קבוצות כמו הלייקרס שמסוגלות לנצל את החסרון של פיניקס. אל תשכח שגם חסר להם את לופז. לא שהוא הולך להפוך את הקבוצה, אבל הוא שומר וריבאונדר הרבה יותר טוב מפריי. הוא מסוגל לפחות לדחוף קצת.

go lakers go

New member
לייקרס,ס'א,דנבר,פורטלנד,דאלאס,בוסטון,אורלנדו

קליבלנד . להמשיך ? אף אחת מהן לא תפסיד בסדרה לפיניקס . אז פיניקס ניצחה אחד את בוסטון ... סו וואט ? הלייקרס תפרו אתמול פאקינג 80 נקודות בצבע של פיניקס . פיניקס תלוייה משמעותית באחוזי קליעה טובים לשלוש . שאלה לא יגיעו גם קבוצות בלי גבוהים נורמלים ינצחו אותה . אתה באמת מאמין שפיניקס היא הקבוצה ה 3 בטיבה בליגה ?

כרגע כן

לייקרס, סאן אנטוניו, אורלנדו, וקליבלנד. אלה הקבוצות שיש להן גבוהים שמסוגלים לקחת שחקן עם הגב לסל פעם אחר פעם. פורטלנד? אודן לא מסוגל עדיין, ולמרקוס בעיקר קולע ג'אמפים. לדאלאס אין שחקן פוסט אפ. מי עוד? אנא המשך. כמה קבוצות בליגה יש סנטר (אבל סנטר, לא 4 שמשחק 5 ועושה נקודות מחצי מרחק), שמסוגל לעשות 20-10. ביינום\גאסול\קובי החדש, שאקיל, דאנקן, הווארד. אני לא מסוגל לחשוב מי עוד. אני באמת לא חושב שהמשחק מול הלייקרס אמור ללמד יותר מדי. הלייקרס לדעתי הקבוצה הכי מוכשרת ובודאי שהכי חכמה בליגה.

go lakers go

New member
מה אני אגיד לך ...

זכותך . אני מסתכל ובוחן חוזק של קבוצות אחרת . אני מסתכל איך קבוצה עומדת פחות או יותר מול קבוצה אחרת בסדרה . לנצח משחק אחד או שניים יריבה כלשהי , כל קבוצה יכולה בערב נתון . מה שחשוב זה לקחת סדרה - כלומר 4 מ 7 משחקים . אני אשאל אותך שוב , מהקבוצות שציינתי ותוסיף את אטלנטה ויוטה - כמה מהן פיניקס עוברת בסדרה ? לדעתי אף אחת מהן . בקיצר , לא רואה את פיניקס מסיימת במערב יותר ממקום 6 . היא לא טובה יותר מהלייקרס+ס'א+פורטלנד+דאלאס+דנבר. וגם מקום 6 במערב זה נחמד . אף אחד לא ספר כאן את פיניקס לפני שהתחילה העונה . אין גם סיבה עכשיו . פיניקס לא שווה יותר מדירוג מספר 10 מערב + מזרח . זו דעתי

כל הקבוצות האלה שאין להם אף סנטר

כמו אוקלהומה או סקרמנטו אל יגיעו לפלייאוף, ככה שזה לא ממש קשור... מבחינת קבוצות שפיניקס תפגוש בפלייאוף, יש סיכוי טוב שזאת תהיה קבוצה עם גבוהים טובים, וזה לא חייב להיות דווקא כאלה שעושים פוסט אפ. גארנט ידליק את אמארה/פריי גם בלי לשחק בלואו פוסט, לדעתי אותו דבר גם לגבי ננה/בירדמן/מארטין הניידים. אמארה ופריי הם קודם כל לא נוכחות הגנתית בצבע, אבל מעבר לכך הם גם פשוט שומרים רעים, ונראלי שזה אחד הדברים שאור מתכוון אליהם...

carmelo

New member
קבוצה רכה וקצרה

אני שמח שהם מתפקדים יפה העונה, חשוב לליגה שהסאנס ישארו קבוצה מהנה, אם כבר נאש בחר להישאר שם. אבל צריך לקחת דברים בפרופורציות. עברו קצת יותר משבועיים בעונה הסדירה, פעם ראשונה שאתם רואים קבוצות פותחות חזק/חלש ועושות היפוך של 180 מעלות אח"כ? מעריך שהם יעפילו לפלייאוף, כרגע מצבם עדיף משל ההורנטס לפחות. אבל בפלייאוף בכלל, אין מה לשים עליהם את הכסף.

Orenseg

New member
מה קורה עם הבלייזרס?

אני לא באיזור יותר מדי ופתאום העסק נראה קצת מפורק: * באטום בחוץ ל5 חודשים. * וובסטר חוזר לחמישיה (אחרי שנגמר תורו להחמיץ עונה) במקום באטום אבל מאכזב ויורד לספסל. * מילר המאוכזב לא רוצה לעלות מהספסל וחוזר לחמישיה במקום וובסטר. * הנקודה האחרונה מעבירה את סטיב בלייק ל2 ואת ברנדון רוי ל3. * רוי לא מרוצה מההסטה שלו לעמדה 3 ומתחיל לזייף. מישהו יכול לעשות סדר? בינתיים נראה שההחתמה של מילר דפקה שם את כל ההיררכיה והפרנצ'ייז דורך במקום. מה עם טרייד שיתניע מחדש את העניינים?

יואקים13

New member
האמת שגם אותי פורטלנד מרתקת

אני לא אוהב את בלייק וחושב שהוא מצא את עצמו במזל בNBA. מצד שני, אי אפשר להכחיש שבשנה שעברה הוא חיבר את פורטלנד בצורה טובה למדי. הכשל העיקרי, לפי מה שאני רואה העונה, הוא שבפורטלנד המוצלחת של שנה שעברה הכדור היה בקביעות בידיים של רוי כמעיין רכז, ולבלייק (שסגר חורים די טוב) לא הייתה שום בעיה עם זה. למילר יש בעיה עם זה- ובפועל הכדור פשוט נשאר בידיים שלו ורוי הופך למשני יותר, למרות שגם השנה יש לו הפגזות. מילר רכז טהור בין הטובים בליגה, אבל אני לא יודע אם זה שווה פגיעה ברוי המדהים. לגבי באטום- זה רק ייתן עוד צ'אנס לאאוטלו: רוב האנשים חושבים עליו כפיתיון לטרייד, אבל הוא באמת שחקן מצוין, שלא התחיל טוב את העונה.. מצד שני, אודן ממש השתפר, ובעיקר החגיגה על דאנקן בניצחון לפני כמה ימים הראתה מה הפוטנציאל שלו. יחד עם פרזיבילה הם נותנים יופי של איכות ב5. עכשיו רק צריך לקוות שאלדרידז' יזכור שצריך גם לחפור לפעמים ולא רק לברוח לפיידאווי. הייתי רץ עם רוי-וובסטר-אאוטלו-אלדרידז'-אודן.

עידו17

New member
השילוב בין מילר לבלייק הוא המפתח

ברנדון רוי לא היה ולא יהיה מוביל הכדור העיקרי, מכמה סיבות - גם כי המאמץ בהגנה יגבה ממנו אנרגיה בהתקפה, גם כי לשים את הכדור אצלו יפגע באפקטיביות של כל היתר, וגם כי הוא עצמו טוב יותר כאוף-גארד מאשר כיזם העיקרי בהתקפה, והאחריות של הובלת הכדור תבוא על חשבון מצבי זריקות טובים. סטיב בלייק ואנדרה מילר הם שני שחקנים טובים שמתאימים מאד באופיים לשחק לידו, ושניהם גם שחקני הגנה סבירים מאד, אבל לכל אחד מהם יש חסרונות, והשאלה היא אם העתיד של הבלייזרס טמון בחיה הדו-ראשית הזו, שגילה המשותף הוא 64, ומונעת מג'ריד בייליס כל אפשרות לקבל דקות משחק משמעותיות. לפורטלנד יש טונות של כישרון, ואני חושב שהם יהיו פעילים מאד בטרייד דדליין הקרוב, ולא יהססו להקריב את אחד הפוינט גארדים ושניים מתוך שלושת הפורוורדים - וובסטר, אאוטלו או פרננדז.

יואקים13

New member
אבל זה בדיוק מה שהיה שנה שעברה-

רוי מתפקד ברכז בפועל. כדי לא להתעייף, בלייק היה מסייע לו לפעמים בהובלת הכדור, אבל יש לרוי את כל היכולות. בפועל זה גם מה שקורה המון בלייקרס עם קובי, וגם בקליבלנד עם לברון. לגבי בייליס- ציפיתי לראות מי האדם שכולם כ"כ מעריכים וגיליתי רכז גוץ, חלש לאללה, דקיק, קרוסאובר מעולה, אבל חור בהגנה. אני כבר מעדיף את בלייק. לגבי הטרייד- ה"בעיה" של פורטלנד היא שכל השחקנים האלה שציינת נמצאים על חוזה יחסית נמוך. את מי כבר תוכל להשיג עבורם?

carmelo

New member
איך באיילס יכול להיות גוץ ודקיק בו זמנית?

המימדים שלו לעמדת הפוינט טובים למדי...אבל את היסודות בהגנה הוא ללא ספק צריך לשפר. לקחת דוגמה ממה שקורה בקליבלנד עם לברון, זה ממש לא הכיוון שאני מקווה שהבלייזרס ילכו בו עם רוי - למרות שזה כבר התחיל בשנתיים האחרונות. עכשיו נראה אם מקמילן מסוגל להציב לו גבולות. לא רוי ולא בלייק יודעים להזין את אודן כפי שמילר יכול, במעט שהראה עד כה. החוזים של בלייק ואאוטלו לא כאלה נמוכים, ובכל מקרה הבלייזרס לא יחפשו להביא שחקן שמרוויח ממש המון. קראש או באטלר יהיו מטרות מעניינות, בינתיים לא מסתמן שהם זמינים כמובן. אבל כמו שציינתי, פריצ'ארד בהחלט יהיה פעיל בחזית הדיבורים על טריידים, אבל האם הוא יוציא מהלך לפועל? אני בספק.

יואקים13

New member
התכוונתי לגמד ובטעות כתבתי גוץ

הוא אמנם רשום 1.91, אבל היי, גם ביזלי רשום 2.08. לדעתי אין לו נכון לעכשיו את המימדים ל1. גם היכולת שלו כ1 הרבה פחות מרשימה, אבל אני מודה שאולי זה בגלל שבכל הפורומים ברשת פיתחו לגביו ציפיות גבוהות מאוד. למה אתה לא חושב שהכיוון של רוי כמוביל טוב? זה היה נפלא בשנה הקודמת, ונכון שזה התפקשש בפלייאוף, אבל אז פורטלנד כקבוצה נקלעה לימים נוראיים וחוץ ממנו לא תפקדו. החזרה של אודן זה בונוס- החוזה השמן שנתנו לרוי מוכיח שהכוונה היא שהוא יוביל את הקבוצה. זה שבמקום פרזיבילה יהיה שם סנטר שיוכל לשחק טוב בפוסט ולמשוך שמירות כפולות רק מוסיף. הכיוון של לעשות טרייד עבור שחקן בעמדת הסמול נראה סביר, למרות שאני מאמין גדול באאוטלו ובוובסטר. שאר העמדות די סגורות.

עידו17

New member
זה לא ממש מה שהיה

רוי הוא מוביל כדור חלופי וגיבוי לעמדת הרכז, לא יותר מזה, וגם אם הוא יכול לסתום חור בעמדה 1 פה ושם, הסיבות שציינתי בהודעה הקודמת מונעות ממנו לשחק שם על בסיס קבוע, כך שממש לא כדאי שזה יקרה. בעונה שעברה הוא אמנם תיפקד כיוזם ההתקפה לעתים קרובות, אבל לא נדרש לשאת במטלה של הובלת כדור מול לחץ ובעיקר לא נדרש למשימות הגנתיות מול פוינט גארדים יריבים. ההשוואות לקובי ולברון לא רלוונטיות - קובי חי במסגרת שיטת התקפה שמטבעה לא מצריכה פוינט גארד קלאסי, ולברון, עם כל הכבוד לברנדון רוי, הוא בכל זאת עושה משחק ויוצר מהלכים טוב בהרבה. ועדיין, לנהל את המשחק מעמדה 2 או 3 ולשחק פול טיים כפוינט גארד על הם שני דברים שונים לחלוטין. שים לב לאפקט של המעמסה הזו על סקורר צעיר כמו טייריק אוונס למשל. טרוויס או'טלו וסטיב בלייק הם חוזים נגמרים, ואו'טלו יהיה שחקן חופשי לא מוגבל בסוף העונה. חוצמזה, עם בעלים כמו פול אלן ושוק רווחי מאד, זה לא שלבלייזרס יש בעיה מיוחדת לחרוג מעל למס המותרות ממילא.

יואקים13

New member
אני עדיין לא מסכים עם הטיעון מההודעות שלך

לפיו אם רוי ישחק רכז לא יישאר לו כוח לדברים אחרים. למה ברייאנט ולברון לא יתעייפו באותה סיטואציה והוא כן? למה אתה יוצא מנקודת הנחה שיותר קשה לשמור על הפוינט גארד, מאשר לרוץ עשרות ק"מ אחרי השוטינג מאחורי חסימות, מבוכים וכו'? בהרכב שאני הצעתי, ובפועל לא יצא לי עדיין לראות כי וובסטר היה פצוע (וכי בלייק, מה לעשות, הוא פייבוריט של מקמילן ולא יעזור כלום), רוי ירכז, אבל תשומת הלב תהיה גם על וובסטר המוכשר (שאחרת פשוט בחיים לא ייכנס כושר), ובו זמנית אאוטלו מומחה בליצור לעצמו הזדמנויות, כך שהנטל על רוי לא גבוה מדי. בהרכב/סגל הנוכחי של פורטלנד אין צורך ממשי ברכז טהור למשך כל המשחק, כך שיכולים לנצל את מילר הקשיש לרגעים שבאמת צריך אותו. לגבי פול אלן- אתה צודק. מצד שני אתה לא רואה אותו משתגע השנה. אתה בטוח שזה רק בגלל השוק של 2010? אני בחיים לא אשכח את הסאגה סביב דריוס מיילס. נכון שמדובר ב9M$, אבל רבאק- להגיע למצב של איומים על חצי ליגה? ועוד עם הון כזה

עידו17

New member
זה לא עניין של טענות, אלה עובדות

אם רוי ישחק כפוינט גארד, תהיה מוטלת עליו החובה להניע את הכדור ולהזין את החברים שלו, מה שבהכרח יקשה עליו לנצל את היכולות שלו עצמו. כשהוא על המגרש עם מוביל כדור נוסף, נגיד אנדרה מילר, אז התפקיד של מילר הוא למצוא את רוי בנקודות הכי נוחות לו, ורוי יתרכז רק בלעשות מה שהוא טוב בו. כשהכדור בידיים של רוי עצמו, וארבעה אחרים צריכים לקבל זריקות, אין לרוי את הלוקסוס הזה והוא יצטרך לעבוד יותר קשה בשביל כל מצב קליעה. הכוונה כמובן לא לעייפות פיזית אלא לאפקטיביות שלו כסקורר. לגבי הגנה, שוב - אני לא מתכוון לכושר פיזי אלא ליעילות. ברנדון רוי הוא גארד גדול שלא בנוי להגנה על פוינט גארדים קטנים. לגבי לברון וקובי, אני חוזר - הם עושי המשחק אבל הם לא פוינט גארדים. גם רוי יכול לקבל יותר אחריות בהתקפה אבל זה לא עושה אותו רכז. ועם כל הכבוד, רוי הוא לא קובי ולא לברון. אני די חוזר על עצמי, אבל החמישייה שהצעת בלתי אפשרית, ונראה לי שאם תקרא את ההודעות האחרונות, ולא רק שלי, תבין לבד למה.

carmelo

New member
בלייק אנדרייטד

לפחות אצלך, אם אתה חושב שהוא מצא את עצמו במזל בליגה...ממש לא, הוא דווקא עבד קשה כשבהתחלה הוא נאלץ להיות הבאק אפ של ארינאס שלא משחק יותר מדי. אח"כ היתה לו עונה מוצלחת אצלנו, אבל בסיומה נשלח לבאקס תמורת מאגלור - שם הוא לא השתלב. אבל באמצע העונה, המעבר שלו לדנבר העלה את המניות שלו מחדש והוא חזר אלינו. הקיצר, הוא פורח לצד גארדים שמחזיקים הרבה בכדור כמו אייברסון ורוי. אבל הוא יותר מקלעי שלשות ומוביל כדור, יש לו גם יכולות פליימייקינג. הבעיה העיקרית שלו, זה שהוא לא מהווה איום על הסל מטווחים קרובים יותר. רוי הראה שהוא מסוגל לתפקד טוב גם בתנועה ללא כדור. זה שהוא מתפקד מעולה בקלאץ', לא אומר שמשחק שלם אנחנו צריכים שהוא יחזיק בכדור ויאט את הקצב. יש לנו מספיק רגליים צעירות שניתן לרוץ איתן - מה שמביא אותי לחמישיה שהצעת. וובסטר, אאוטלו ואלדריג' יכולים להיות נהדרים במגרש הפתוח, אבל עם רוי כרכז, זה פשוט לא יקרה. עד למשחק מול הספרס, היינו הקבוצה האחרונה בפאסט ברייקס בכל הליגה. מילר בהרכב, שינה זאת לגמרי. בכל מקרה, הרעיון של חמישיה בלי מילר אבל גם לא בלייק, הוא לא הכי ריאלי...מה גם שזה ישאיר את רוי כמוביל כדור בלעדי, כי השליטה בכדור של וובסטר ואאוטלו בעייתית, בלשון המעטה.

יואקים13

New member
בלייק שחקן מאוד מוגבל

רוב הדברים שהייתי מצפה משחקן NBA חסרים/לא מפותחים אצלו- בהתקפה הוא לא פקטור בכלל. הוא לא יודע לקלוע מחצי מרחק (הוא כן השתפר מ3), אבל גם לא לחדור. הוא גם לא מוסר מדהים. ממש "החבילה השלמה". קצת מזכיר לי בחלקו את רונדו, שלמרות שהוא חודר מעולה, פשוט לא יודע לקלוע- אז כל יריב נותן לו מטר מראש. עכשיו מילא אם היינו מדברים על היינריך ששמים אותו 2 עבור ההגנה (באמת מגן משובח). בלייק לא סטופר בשום מצב. הוא יותר סותם חורים, כמו בשנה שעברה. אבל עם זה, מה לעשות, קשה להגיע רחוק. פשוט שנה שעברה לפורטלנד לא היה ממש תחליף, ואותו בייליס שכולם היללו היה פצוע. לגבי רוי- אני טוען שהוא דווקא לא יוריד את הקצב, אלא יעודד משחק מהיר, וזה מתאים פיקס לסגל הנוכחי (בניגוד למילר שמאט מאוד את המשחק). מילר כסותם חורים הרבה יותר יעיל לדעתי, למרות שהעיתונות באמת מדווחת שזה לא מקובל עלי. מילר יעיל יותר כשיש צורך להרגיע את המשחק, להפסיק להתפרע וכו. ב15-20 דקות האלה הם יעברו ל: מילר-רוי(אא"כ עייף ואז רודי)-אואטלו/ובסטר-אלדרידז'-אודן

רוי-וובסטר-אאוטלאו? אתה שיכור?

יש לך קבוצה עם אחד הקווים האחוריים העמוסים והמוכשרים בליגה,וזה מה שאתה בוחר? קודם כל,הרכב כזה בחיים לא ירוץ מהסיבה הפשוטה: אין פה רכז! רוי הוא הרבה דברים,אבל רכז הוא לא. יש הבדל בין שחקן שיודע להוציא נקודות כשהכדור בידיים שלו,לבין שחקן שיודע להפעיל את הקבוצה כקבוצה. (ראה מקרה טימי באוורס בירושלים) כי רוי לא יכול לנצח כל משחק לבד,יש מספיק קבוצות חזקות במערב שפשוט ישימו עליו שומר טוב שינטרל אותו ואז מה? וובסטר ואאוטלאו יצטרכו להציל את המולדת בשלשות? ונגיד שרוי יכול איכשהו לעשות הסבה לרכז,לא חראם? פורטלנד היא אחת הקבוצות הבודדות בליגה שמחזיקה ב2 רכזים טובים. ומילר לא סתם רכז,הוא אחד הרכזים הטובים בליגה,לא חבל לייבש אותו על הספסל? גם המאמן הבין את זה אחרי כמה משחקים... ובלייק הוא רכז נחמד,אבל מאוד חלבי,יש לו מסירה טובה,וראיית משחק נחמדה,אבל הוא שומר בינוני,וקלע בינוני,וריבאונדר רע(גם יחסית לגארד) היתרון היחיד שלו על מילר זאת הקליעה ל3. אאוטלאו הוא ללא ספק שחקן חשוב ברוטציה,אבל הוא קלאסי כשחקן שישי שבא מהספסל ומכניס אנרגיות למשחק. הפציעה של באטום אכן טרפה את הקלפים,ופתאום יש וואקום בעמדה 3,אז וובסטר פתח. אבל גם וובסטר הוא שחקן רוטציה נחמד,אבל גם,לא יותר מזה. לפתוח עם וובסטר כ2? זאת בדיחה,לבחור יש יד טובה מ3,אבל זה מסתכם בזה פחות או יותר. ובקבוצה שיש בה קלעים יותר טובים מוובסטר,אין שום סיבה שהוא יקבל משבצת כזאת חשובה. ואאוטלאו צריך לעלות מהספסל,אם אתה פותח עם אאוטלאו,לא יהיה לך שחקן ספסל שיעלה ויכניס אנרגיות חדשות. שלישיה שתכלול את רוי-וובסטר-ואאוטלאו מעבר לבעיות הטכניות שיש בה(שאין בה רכז) היא קוברת יותר מדי שחקנים חשובים על הספסל,כי אם פתאום מילר ובלייק יצטרכו לריב על דקות ריכוז מהספסל,אתה בטוח תהרוג אחד מהם,אם לא את שנייהם... אני גם לא מסכים עם הרוטציה הנוכחית של פורטלנד,לדעתי רוי מבוזבז ב3. יש לך את אחד הקלעים המחוננים בליגה,ובכלל אחד הסטארים הגדולים,אתה לא שם אותו בעמדה הכי פחות חשובה על המגרש! באמת כבר עדיף את רוי ב1 מאשר ב3... ועוד את מי הוא שם כקלע? את בלייק? אפילו ביילס ממעמקי הספסל הוא קלע טוב ממנו,זאת באמת בדיחה. לקלוע שלשות חופשיות חצי מהגארדים בNBA יודעים,אני לא מבין מה הטעם לבזבז את בלייק שם. השלישיה האחורית האידיאלית מבחינתי היא כזאת: מילר-רוי-רודי ואני מיד אסביר למה. רודי הוא אחד הכשרונות הגדולים בליגה ואת זה כבר כולם יודעים. אני חושב שהוא מבוזבז יותר מדי על הספסל,רוי הוא העתיד של פורטלנד,ולא ככה אתה נותו לו להתפתח. רודי הוא יותר 2 מ3,אבל שוב,כשיש לך את רוי בקבוצה,אתה לא מזיז אותו מ2. אבל רודי מספיק יעיל בתור 3,הוא שומר טוב,הוא אתלטי,הוא ריבאונדר טוב,ויש לו אחלה יד מחוץ לקשת. חוץ מזה מתישהו הרי רודי יקבל את המפתחות בחמישיה,וטוב מוקדם ממאוחר,במקרה הכי גרוע,אם יהיה רע,תמיד יש מחליפים,אבל בתור פוטנציאל,הוא מוכשר פי כמה מוובסטר ואאטלאו. שימו לב כמה יתרונות יש לשלישיה הזאת ביחד: נקודות (אולי שלושת יצרני הנקודות הטובים ביותר בקבוצה,אין ספק שהפוטנציאל ההתקפי הוא קטלני) קלעים (שלושתם קלעים טובים,אומנם למילר אין יש מ3,אבל לרוי ורודי יש גם יש) חדירות (שלושתם חודרים טובים,וזה קטלני נגד ההגנות,שצריכות לצמצם,ואז רוי ורודי הורגים אותם בשלשות) חטיפות (שלושה חוטפים טובים,הרבה חטיפות והרבה ריצות למתפרצות) הנעת כדור (שלושה שחקנים שיודעים להניע כדור,הסיכוי שההתקפה תתקע איתם הוא קטן מאוד) מוסרים (שלושתם גם מוסרים טובים,זה טוב בינם לבין עצמם,וטוב גם לגבוהים שיזינו אותם במסירות טובות) חוסמים (לא יתרון ענק,אבל החברה האלה יודעים לחסום,בטוח יותר טוב מבלייק או ביילס) ריבאונד (היתרון אולי הגדול ביותר שלהם,שלושה ריבאונדרים מדהימים יחסית לגארדים,פורטלנד איתם תהפוך לקבוצת ריבאונד קטלנית,גם בהתקפה) ואני בטוח שאוכל למצוא עוד יתרונות אם אחפש,אבל הנקודה הובהרה. סך הכל הרבה כשרון בפורטלנד,צריך לדעת איך לנצל אותו,אם הייתי מאמן פורטלנד,זאת חלוקת הדקות שהייתי עושה לפי עמדות: 1-מילר(35) בלייק(13) 2-רוי (30) בלייק (8) וובסטר(5) רודי(5) 3-רודי(25) וובסטר(8) אאוטלאו(10) רוי(5) 4- אלדרידג' (35) אאוטלאו (13) 5- אודן (30) פריזבילה (18) החלוקה ברורה,הכוכבים מקבלים 35-40 דקות (כמות הדקות הממוצעת לכוכבים בליגה) (מילר-רוי-אלדרידג') אחריהם ברוטציה גם כן שחקני החמישיה המשלימים 30 דקות (רודי-אודן) אחריהם שחקני רוטציה חשובים וטובים 20-25 דקות (בלייק-אאוטלאו) ובסוף השחקנים המשלימים שבעיקר שם לתת מנוחה,או לדקות של חמישיה שנייה,או עבירות (פריזבילה-וובסטר) אני באמת חושב שעם אודן טוב השנה,ומילר כרכז,פורטלנד אחת הקבוצות הקטלניות בליגה. אם רק הם ידעו למקסם את הפוטנציאל והכשרון שלהם,ולא ישחקו את רוי יותר מדי,הם יכולים להגיע רעננים לפלייאוף,ושם השמיים הם הגבול... זאת קבוצה מספיק טובה ומוכשרת להפתיע גם את הלייקרס וס"א...

למעלה