POWER RANK

carmelo

New member
יחסית לאוהד שיקאגו, חפרת עלינו (;

לא ברור לי איך הגעת למסקנה שעמדת הסמול היא הכי פחות חשובה על המגרש, אבל ניחא. באיילס עד כה לא הוכיח שיש לו בכלל טווח NBA מחוץ לקשת. אתה קצת מזלזל בבלייק כאן. הוא גם שומר עדיף, עד שבאיילס לא יוסיף כמה יסודות הגנתיים שיחזקו את נתוניו הטבעיים והמבטיחים. בעקרון אני אהיה מרוצה עם החמישיה שהצעת, בעיקר כי גם רודי יהיה מרוצה :) אם כי לא בטוח כמה נגיעות הוא יקבל לצד מילר ורוי. אולי בכל זאת עדיף להעלות אותו מהספסל, אך שיקבל 30 דקות למשחק. מבחינה התקפית, זה לא ממש משנה אם אתה מגדיר את רוי או רודי כסמולים. אבל בהגנה, רודי חלש מדי לשמור על רוב הסמולים היריבים. גם לרוי תהיה בעיה של גובה מול חלקם. הייתי רוצה לראות את וובסטר משחק יותר, בלי דקות משחק, קלעי כמוהו יתקשה להיכנס לקצב ולתרום כמו שצריך. אל תשכח שיש גם את באטום שאולי יספיק לחזור בשליש האחרון של העונה. אני בכל זאת הייתי פותח עם וובסטר, נותן לו 25 דקות למשחק, לרודי 30, כאשר השאיפה היא למצוא טרייד בעיקר על אאוטלו תמורת 4 מחליף קשוח ובאנגר.

carmelo

New member
מפורק? לא צריך להגזים

פתחו 3-2 אבל הפסידו לקבוצות די חזקות - דנבר, אטלנטה ויוסטון. בכל מקרה, מאז נייט ביצע את שינוי הרכב שלושת הגארדים, ואנחנו ברצף של חמישה ניצחונות. הפציעה של באטום מבאסת, אבל לפחות היא פתחה קצת את הרוטציה שגם ככה עמוסה. וובסטר קיבל את הצ'אנס שלו ולדעתי הוא לא אכזב, בטח כשמדובר בשחקן שחוזר מפציעה קשה כמו שלו. זה פשוט נייט שלא מסוגל לשים את מילר בחמישיה על חשבון בלייק, אז בינתיים משתמש בפתרון המוזר-אך-מצליח של מילר-בלייק-רוי. גם באיילס זכה לקבל דקות בזמן שההנחה היתה שהוא יהיה DNP כל עוד מילר ובלייק בריאים. עדיין לא נראה כמו פוינט, אבל יש ניצוצות של הכשרון הגדול אשר טמון בו. הבנתי שנייט מתכוון להוסיף עוד כמה תרגילי בידוד עבור רוי...כאילו שזה מה שחסר לנו P: עוד בעיה שלא ציינת היא עם רודי, שמקבל מעט מדי דקות. בהחלט צריך טרייד, אני דווקא חושב שמילר הוא תוספת מבורכת ומקווה שבלייק ואאוטלו הם אלה שיועזבו - צריך 4 מחליף שיהיה באנגר, ולשמור על העומק בקו האחורי רק בלי פייבוריט מוגזם של נייט, כמו שבלייק נהיה. אפשר גם לשקול טרייד על וובסטר ובאיילס, אבל אז התרומה בסמול צריכה להיות משמעותית. הבעיה היא שפריצ'ארד עד כה הראה נטייה לשמור על הכשרונות שבחר בדראפט לעצמו, כמו כן הוא לא אוהב שינויי סגל באמצע העונה. נחכה ונראה. הבשורה החיובית באה בעיקר מצד אודן ובכלל מצבת הסנטרים שלו - אודן את פריזבילה, שהתפוקה המשותפת שלהם כל לילה נתון בריבאונדים וחסימות, היא כנראה הטובה בליגה.

Oxycodone

New member
אני הכי מרוצה מההוקס שניצחו בבוסטון

כרגע הם משחקים ממש טוב רק שימשיכו ככה..

הבעיה של ההוקס היא שזאת קבוצה של 6 שחקנים...

כשכולם טובים ומתפקדים זה מצוין,ומנצחים גם בבוסטון. אבל מה יקרה אם חס וחלילה אחד מהם יפצע? או סתם ייכנס לתקופה רעה? קרופורד הוא יופי של גיבוי לקלעים,והוא הרבה יותר יעיל כשחקן שישי מאשר שחקן חמישיה שמבלגן את המשחק מהדקה הראשונה. וגם הקו הקדמי של סמית' את האופורד יעיל למדי. אבל אין פה מחליפים פשוט. ואם האופורד נפצע,או אפילו מסתבך בעבירות,אז פאצ'וליה פתאום הוא סנטר מוביל. ולמרווין בכלל אין מחליף. זאת קבוצה שתקום ותיפול על בריאות,כי אם מישהו שם נפצע לפני הפלייאוף וגומר את העונה,אטלנטה בבעיה.

carmelo

New member
דווקא העונה יש שם אחלה ספסל

פאצ'וליה התפתח לסנטר קשוח וטוב, יופי של באק אפ. מו אוואנס גם אחלה מחליף למרווין וויליאמס, שהוא לא כזה טוב ועקבי כדי לדבר עליו כ"חסר תחליף".

שנה שעברה היה להם רק את פצ'וליה, אוואנס

ופליפ מורי, והיה להם ספסל שלמרות שהוא נראה עלוב, הפתיע מאוד והיה אחד החזקים בליגה (לא ממספרים, אלא מזיכרון, אולי אני טועה). השנה קרופורד מחליף את פליפ מורי וזה שדרוג עצום. ביבי-קרופורד-ג'ונסון יכולים לסגור לבד רוטצייית גארדים בפלייאוף, כשבעונה הרגילה מצטרך אליהם טיג שהראה פוטנציאל יפה בפריסיזן ועם דקות נורמליות יוכל להיות בק אפ משמעותי. בנוסף יש להם את ג'ו סמית' שהוא שחקן סולידי, לא שווה בחירה ראושנה בדראפט בשום שלב בקריירה שלו, אבל בכל זאת וטרן יעיל שיודע את המשחק ביבי / טיג ג'ונסון / קרופורד מרווין וויליאמס / מו אוונס ג'וש סמית' / ג'ו סמית' אל הורפורד / זאזא פצ'וליה.

למעלה