יחסית לאוהד שיקאגו, חפרת עלינו (;
לא ברור לי איך הגעת למסקנה שעמדת הסמול היא הכי פחות חשובה על המגרש, אבל ניחא. באיילס עד כה לא הוכיח שיש לו בכלל טווח NBA מחוץ לקשת. אתה קצת מזלזל בבלייק כאן. הוא גם שומר עדיף, עד שבאיילס לא יוסיף כמה יסודות הגנתיים שיחזקו את נתוניו הטבעיים והמבטיחים. בעקרון אני אהיה מרוצה עם החמישיה שהצעת, בעיקר כי גם רודי יהיה מרוצה
אם כי לא בטוח כמה נגיעות הוא יקבל לצד מילר ורוי. אולי בכל זאת עדיף להעלות אותו מהספסל, אך שיקבל 30 דקות למשחק. מבחינה התקפית, זה לא ממש משנה אם אתה מגדיר את רוי או רודי כסמולים. אבל בהגנה, רודי חלש מדי לשמור על רוב הסמולים היריבים. גם לרוי תהיה בעיה של גובה מול חלקם. הייתי רוצה לראות את וובסטר משחק יותר, בלי דקות משחק, קלעי כמוהו יתקשה להיכנס לקצב ולתרום כמו שצריך. אל תשכח שיש גם את באטום שאולי יספיק לחזור בשליש האחרון של העונה. אני בכל זאת הייתי פותח עם וובסטר, נותן לו 25 דקות למשחק, לרודי 30, כאשר השאיפה היא למצוא טרייד בעיקר על אאוטלו תמורת 4 מחליף קשוח ובאנגר.
לא ברור לי איך הגעת למסקנה שעמדת הסמול היא הכי פחות חשובה על המגרש, אבל ניחא. באיילס עד כה לא הוכיח שיש לו בכלל טווח NBA מחוץ לקשת. אתה קצת מזלזל בבלייק כאן. הוא גם שומר עדיף, עד שבאיילס לא יוסיף כמה יסודות הגנתיים שיחזקו את נתוניו הטבעיים והמבטיחים. בעקרון אני אהיה מרוצה עם החמישיה שהצעת, בעיקר כי גם רודי יהיה מרוצה