Pimp My guitar

The Walrus

New member
למרות שאני מבין מה שאתה אומר

ושהוא לא היה צריך לקנות את הגיטרה אם הוא לא מרוצה מהסאונד שלה, אבל אם זה המצב והוא לא רוצה לקנות אחרת, אז הוא יכול לשפר בהרבה את הסאונד ע"י שינוי פיקאפים או משהו.

peergo

New member
תלוי איך אתה מגדיר שיפור.

זה ידוע ומוכח מתמטית ופיזיקאלית שלפנדר סטראטוקסטר יש את הסאונד הכי טוב בעולם. אם ללשים האמבקר ולקבל סאונד יותר חזק ורחב אתה קורא שיפור אז שינית לי את המשתנים במשוואות.

yotamn9

New member
מעניין

ואני לתומי חשבתי שסאונד זה עניין של טעם. אפשר לראות את ההוכחה? (ואל תביאו לי לינק של גילמור).

The Walrus

New member
*לינק של גילמור*

לא באמת. למרות שאם מישהו יביא לינק של גילמור זה יוכיח את הטענה הנגדית לשלו, כי הרי הסטראט של גילמור שופצה ושונתה מכל זווית אפשרית, והיא נשמעת הרבה יותר טוב מסטראט רגילה, ולכן זה מוכיח שאפשר לשפר בהרבה סטראט סטוק על ידי שיפוצה.

peergo

New member
איזה שיפורים בדיוק עברה הסטראט של גילמור?

אני מתכוון לאלה האמיתיים, לא אלה ששילמו לו כדי שיגיד שהיא עברה..... יצא לך לבדוק את הגיטרה שלו מקרוב? על מגבר?

RoieL

New member
מתמונות אפשר לראות

שיש לו על הפיקגארד סוויץ' לבן.

The Walrus

New member
אם הנושא מעניין אותך

אתה מוזמן לקרוא את העמוד הזה שמפרט בנושא. בין היתר היו על הגיטרה הזאת לא מעט סוגי צווארים, פיקאפים, גשרים, והותקן בה גם סוויץ' לשילוב בין פיקאפ הצוואר ופיקאפ הגשר. ואם אתה לא מאמין, יש תמונות.

peergo

New member
זה בדיוק מה שלא מעניין אותי

מה שכותבים שהיה על הגיטרה שלו, כי מי שמייצר את המוצרים האלו משלם לו הרבה כסף, ואתה קורא את זה ולוקח את זה כמובן מאליו. בהופעה האחרונה הקצרה שלו ושל הפינקפלוייד היתה לו סטראט פשוטה עם שלושה סינגלים וטרמולו פשוט עם 6 ברגים. קאפיש? לא תצליח לשפר את צליל הגיטרה שלך, במידה והוא עשוייה מעץ איכותי. כל המוסיף גורע Leo got it the first time!!

peergo

New member
א ני יכול להמשיך אותו כך שהוא יתפוס גם לסטראט

Leo got it the first time again....

RoieL

New member
ולא לשכוח שיש לו פנדר משנות השבעים

וריג שנבנה במיוחד בשבילו, זה לא מזיק לסאונד

Katarzis

New member
יש היום גיטרות שעוברות

בכמה וכמה רמות ואף יותר את האיכות של פנדר משנות ה70.

Katarzis

New member
אני מאמין שהוא נשאר איתה בגלל שהוא קשור אליה

אף אחד לא היה קורא לחציבה להתאמה של גשר קהלר, ומילוי שלה כשפצור. אף אחד נורמלי בכל אופן.

The Walrus

New member
מסכים

ככה הוא אמר על הגיטרה: "It used to be my testing ground for years. When I heard of a new pickup or neck I tested it on this guitar. I had holes drilled in it. It's still a good guitar".

The Walrus

New member
דוגרי אין דבר כזה שיפור,

שיפור זה עניין של טעם, אחד יעדיף ככה ואחד יעדיף ככה. אבל אני מאמין שהחלפת הפיקאפים סטוק לפיקאפים טובים יותר - עדיין סינגלים - של סימור דנקן או משהו כזה, יכול לעשות פלאים לסאונד.

peergo

New member
אם החלפת הפיקאפים לסינגלים של דאנקן

יעשו פלאים בסאונד אז הפיקאפים הישנים לא היו של סטראט אמריקאית. תאמין לי, שמעתי, וגם בניתי וליפפתי את כולם. כולם אותו דבר, ונשמעים נפלא, בתנאי שיש מגנטי אלניקו בליבת הפיקאפ. כל הנוייסלס לא נשמעים טוב כמו האורגינאליים. חבל על הכסף חביבי....

doc monti

New member
וואלה

לדעתי הפיקאפים של הסטראט האמריקאית הרגילה בכלל לא משהו. מה לעשות שסאונד זה עניין של טעם... יש מספיק סינגלים שנשמעים יותר טוב מהסטנדרטיים של פנדר, לא חייבים לרוץ ולשים האמבקר בשביל לקבל שינוי בצליל.

למעלה