גבר...
2. לא זה לא, וענו לך על זה. 2 וחצי, זה קידוח לא חיוני בעליל. לי יש בסלקטור מצב שמשתיק את הגיטרה. ובכל מקרה אני לא משתמש בו. לא קרה לי מקרה שלא היה לי זמן לסובב את החוגה של הווליום -_- 3. 0.001 פראד?! אני מאוד בספק אם זה מה שהוא רוצה לשים שם. אגב, השם הוא treble bleeding capacitor. 5. דורש קידוח וסוויץ' DPDT. זה לא 3 דקות עבודה. זה נחמד אבל, היה לי את זה תקופה. 6. זה נחמד. אבל יותר נחמד, ויותר מגניב זה שאם יש לך סינגלים, שים דימוי אהמבקרים. שליטה. 7. גם לזה יש שם, וריאטור או משהו, ואני מאוד בספק לגבי החיוניות של זה. 8. סוויץ' הופך פאזה יעיל שאתה מנגן עם באסיסט או בהרכב, לבד, זה סתם נותן סאונד חלש וטרבלי. מעבר לזה, ולהוסיף סוויץ' כזה משמע קידוח, ויש פתרונות הרבה יותר יצירתיים לנושא. 9 + 10. איפה בדיוק? ובשביל מה? מה קרה לאקולייזרים הנורמליים? 11. מאוד לא מומלץ. האיכות שלהם זוועה, הם דורשים חציבה לאלקטרוניקה אקטיבית והם תופסים דיי הרבה מקום. אתה יכול לשכוח מדיי הרבה מהדברים פה אם אתה עושה את זה, כל עוד אתה לא מרחיב את האמא של החציבה. ובשביל מה לעזאזל אתה תרצה לעשות את זה? 12. לא מוכרים סוויץ' כזה בארץ, בחו"ל הוא גם לא כזה זול. זה סוג של DPDT שמקצר את הרגליים האמצעיות במצב ביניים. בכללי, לא יודע אם ניסית את כל הדברים האלו, אבל אני ניסיתי 90% מהם. בסופו של דבר, אני מצאתי אולי 2 מהם חיוניים. יש לי בגיטרה 9 מצבים: (3 סינגלים) כל פיקאפ בנפרד, את הגשר והצואר במקביל, את הצואר והמידל בפאזה הפוכה, מצב ריק, ו3 מצבים של דימוי אמהבקר (צואר ומידל בטור, גשר ומידל בטור וצואר בטור לגשר בטור למידל). אני משתמש אולי ב3 מהם. כל הסוויצ'ים האלו לוקחים מקום, ואפשר להתפשר בו ב2 צורות: חוטים דקים יותר או חציבה. חציבה אל תתחיל עם זה, זה מוריד את הערך של הגיטרה באופן דרסטי. חוטים דקים אוכלים את הסאונד כי יש להם קבלות גבוהה יותר. מעבר לזה, ככל שהמערכת מורכבת יותר, ככה יש לה יותר תקלות.