pimp my guitar

The Walrus

New member
לא ממש רד ספיישל אם אתה שואל אותי

יותר בכיוון של טורקיז ספיישל.

RoieL

New member
הכי יפות הזהב והשחורה מההוצאה החדשה של BMG

אגב ביום שלישי אני סוף סוף מנגן עליהן

khammel

New member
אשמח לשמוע התרשמות שלך

בעיני, אגב, דווקא אלו שציינת מכוערות. אהבתי יותר את התכלת ואת ה-honey burst. יש לי בקשה קטנה... אשמח אם תוכל לבדוק בשבילי אם המתגים מחליקים למעלה/למטה בקלות ובצורה ישרה ולא מרגישים כאילו שזה toggle של סטראט. (אני מקווה שזה תוקן במקצה השיפורים...) תודה, וכמובן, תהנה באיטליה!

RoieL

New member
תודה רבה! אני אבדוק ועדכן אותך

בסביבות יום שלישי רביעי בעוד שבועיים

RoieL

New member
ד"א, הספיישל הזו שאת עומדת לקנות היא

של הלות'ייר שבנה לבריאן את הבקאפ הירוקה?

khammel

New member
לא... הלוואי שהייתי יכולה להרשות לעצמי

המחיר של גויטון חדשה עומד כרגע על קרוב ל7000 ליש"ט (לפני ביטוח ומשלוח) + 3 שנים רשימת המתנה. הוא גם לא עושה עבודות קאסטום והגיטרה הירוקה היתה מהדורה מוגבלת מאד. הוא מייצר רק אדומות כרגע. (יש באיביי אחת ירוקה למכירה ב14K דולר, אם מישהו מעוניין
) כרגע אני לא יכולה לספר על הרכישה שלי כי זה עדיין בהתהוות. כל מה שאני יכולה לומר זה שזו תהיה גיטרה מאד, מאד דומה למקור מבחינת מבנה וחלקים, למעט כמה שינויים שביקשתי, כמו הגימור. הצפי לאספקה הוא בעוד כשלושה חודשים, אם הכל יתקדם כשורה.

RoieL

New member
פאר?

בסוף נשהה במקום יותר רחוק מאיפה שתיכננו לשהות, והמרחק בין המקום שבו אשן לחנות הוא 400 ק"מ
כך שאלא אם הוא גם מפיץ את הגיטרות לעוד חנויות ולא מוכר רק בחנות שלו אני לא אוכל לנסות אותן. שלחתי לו מייל בקשר לזה ונראה מה יהיה.

khammel

New member
עזוב אותך גיטרות -- אתה באיטליה! תהנה מהנוף

תהנה מהאוכל, מהאווירה, מהאנשים, מההיסטוריה. ולא, זה לא פאר. זה לות'ייר בארה"ב. וזה ממש כל מה שאני יכולה להגיד כרגע.

RoieL

New member
ברור, יש לי טיול מתוכנן

במילאנו, ונציה ובאלפים. אבל אם בערב יש לי סיכוי לנסות גיטרה שאי אפשר לנסות אותה בארץ (חוץ מזה שכמעט שבוע וחצי אני בלי גיטרה) אז למה לא?

למעלה