pimp my guitar זקנה ומגעילה. איכס!
Y yehuda kotton New member 20/6/07 #2 שלב ראשון הנה, היא מתחילה לקבל צורה. נראה לי שהשלב הבא זה האמבקרים. מתאים לי איזה סט emg.
Y yehuda kotton New member 20/6/07 #4 ומה כדאי לעשות עם זה? נראה לי לצבוע את הכל ירוק שקוף שידגיש את הגריין של הסוומפ אש....וכמובן חציבה לקפיצים עבור הפלויד שיותקן בקרוב.
ומה כדאי לעשות עם זה? נראה לי לצבוע את הכל ירוק שקוף שידגיש את הגריין של הסוומפ אש....וכמובן חציבה לקפיצים עבור הפלויד שיותקן בקרוב.
Y yehuda kotton New member 20/6/07 #7 יש לך... יש לך את כל הנתונים הדרושים בתמונה של גב הגיטרה. תגיד לי אתה ממתי ניא.
R RoieL New member 20/6/07 #17 לא חשבתי על זה אם אני זוכר נכון 200,000 היו לפני שנות השבעים.. משהו כמו 67-69?
Y yehuda kotton New member 21/6/07 #29 תחילת 68 יש לה פה עוד אחות מאותו שנתון עם מגבר תואם. משפחה מאושרת.
Y yehuda kotton New member 21/6/07 #31 השאלה הנכונה היא... ....למה לא? האחות היא לא טלקסטר, היא ג'ז בס פרטלס, ו"אותו שנתון" הכוונה ל"אותה תקופה" . למעשה לא יודע אם הג'ז זה היא או הוא, איך לעזעזל מחליטים? הטלה היא ללא ספק "היא".
השאלה הנכונה היא... ....למה לא? האחות היא לא טלקסטר, היא ג'ז בס פרטלס, ו"אותו שנתון" הכוונה ל"אותה תקופה" . למעשה לא יודע אם הג'ז זה היא או הוא, איך לעזעזל מחליטים? הטלה היא ללא ספק "היא".
R RoieL New member 21/6/07 #32 אההה.. חשבתי שיש לך 2 טלה מאותה שנה../images/Emo6.gif לא שיש לי משהו נגד זה אבל אם זו הייתה הסיטואציה ואני הייתי אתה כנראה שהייתי מוכר אחת וקונה לעצמי גיטרה אחרת ובוא נסכים על "למה שניים"
אההה.. חשבתי שיש לך 2 טלה מאותה שנה../images/Emo6.gif לא שיש לי משהו נגד זה אבל אם זו הייתה הסיטואציה ואני הייתי אתה כנראה שהייתי מוכר אחת וקונה לעצמי גיטרה אחרת ובוא נסכים על "למה שניים"
L loomer4 New member 21/6/07 #34 אחת השאלות הגדולות משחר האנושות. כי זה יכול להיות "ג'אז בס הוא כלי נגינה מדהים", או "ג'אז בס זאת גיטרה בס מדהימה". שני אלה תקניים.
אחת השאלות הגדולות משחר האנושות. כי זה יכול להיות "ג'אז בס הוא כלי נגינה מדהים", או "ג'אז בס זאת גיטרה בס מדהימה". שני אלה תקניים.
X xflil New member 22/6/07 #37 המממ.... כשאתה אומר "כלי" אתה מתייחס לכלי גיטרה. ג'אז באס זה לא כלי, זה דגם. לכן, גיטרה היא גיטרה באשר היא והיא לעולם אישה.... !
המממ.... כשאתה אומר "כלי" אתה מתייחס לכלי גיטרה. ג'אז באס זה לא כלי, זה דגם. לכן, גיטרה היא גיטרה באשר היא והיא לעולם אישה.... !
ס סוריקטה1 New member 22/6/07 #39 ../images/Emo121.gifלכן יש לה אחלה גוף אם נתעלם מזה שהכניסת PL לא במקום...