pike on top watter

justfish

New member
המשך יבוא מחר.

אני יכתוב לכם על ה-brown trout ,char ,grayling & brooktrout

ADIR 5

New member
כל הכבוד דן דוח מדהים

אני מקווה שכשתחזור תעלה לפה עוד תמונות יפות כאלה וגם אם אפשר תמונות נוף של גן העדן הזה.

zulunation

New member
משמועות בשבדיה לא רק

דגים דגים.
איזה יופי של מקום לדוג בגן עדן מכיר את הדג יש לו מלחמה עצבנית ביותר גם נשכן מאוד כואב אני חושב שזה דג בלי קסקסים כמו השפמנון בגלל השניים הרבה פעמים נקרע החוט ממש גרימליס {אוכלי כל} הצלחה בבאות

zulunation

New member
הקסקסים מאוד מאוד קטנים?

או יש דג מאוד דומה ומאוד נפוף והוא לא כשר?

Papageno1791

New member
איזה יופי! ../images/Emo45.gif

שבדיה מקום מצוין לדייג! אני הייתי פעם ב-Goeteburg ושם תפסתי הרבה Perch על ספינר. Pike לא תפסתי שם אלה בנורווגיה. איזה מזל יש לך לגור שם! יקר לחיות שם אבל, לא?

Barracuda

New member
מדהים!!!

אפשר קצת פרטים על העונות דייג באזור, ורשיונות דייג? יש סיכוי טוב שהחורף אני אהיה באזור.

Papageno1791

New member
אדי (Barracuda):

אתה רק צריך ללכת ל-Tourist Information Office ושם אומרים לך איפה לקנות את הרשיון. דייג בים זה חופשי (אבל לא בנמל), ודייג במים מתוקים כן עולה כסף, אבל עדיף לקנות רשיון לשבוע כי ככה יוצא יותר זול. אבל אני לא זוכר את המחירים...

justfish

New member
בקשר לרשיון דייג

הרשיון הוא שונה ממקום למקום. ברוב המקומות ניתן לרקוש רשיון בחנות דייג, מומלץ לבקש שיסבירו לך גם את החוקים(גם הם שונים ממקום למקום) , בדרך כלל מקבלים או קונים מפה שמראה את מקורות המים שהרשיון מכסה. בקשר לעונות דייג...אפשר לכתוב סדרת ספרים...יהיה לי יותר קל עם תצמצם את השאלה שלך לאיזה דגים אתא מעונין לתפוס ובאיזה סוג של מקור מים אתא רוצה לדוג, נחל, נהר, אגם ים. מסירה או מיבשה.

shragam

New member
Tיזה כיף לך ../images/Emo13.gif, דברים שאנחנו רואים

רק בסרטוני דייג ואתה חווה אותם על בשרך , אחחחח הלוואי וגם לנו תיהיה קצת אפשרות כזאת. בקיצר, תמשיך לשלוח לנו דוחות נחמדים כאלו .

gaichuk

New member
../images/Emo45.gifסחתיין על הדוח והדגים דן!

מזכיר נשכחות... הפרץ' זה דג אגרסיבי ומהיר שמתנפל על כל דבר מספיק גדול לנשיכה. היינו תופסים אותם על דמויי סיליקון על ג'יג הד כבדים והקפצות על הקרקעית. הפייק דווקא אפיין את החורף והמים הקרים ולא נתפס בתקופה הזו. לגבי דיג עם פתיונות חיים היתה לי כבר פאדיחה עם פקח בלידצ'יפינג... ניסיתם גם טרולינג?

justfish

New member
כן, גיגינג בעזרת סיליקונים

היא אחת השיטות האפקטיביות ביותר לדייג פרץ', זאנדר וגם לדייג פייק אבל אז לא נשאר הרבה מהסיליקון...אישית אני לא דג בשיטה הזואת, לא מתחבר. בקשר לפייק, צריך לדעת איפה לחפש אותו וזה שונה ממקור מים אחד לשני. בקיץ הרבה פייק יורדים לעומק איפה שהמים קרירים יותר. אבל בסביבה של בית הקיץ תמצא הרבה פייק גם בעומק חצי מטר (בתנאי שיש צמחיה) . בקשר לטרולינג,כן אבל לא אחרי פייק. אחרי פייק לדעתי הכי כיף לזרוק במקומות שאתה חושב שהם אורבים ולחקות לפיצוץ . יש עוד שיטה לתפיסת פייק גדולים. זה הגרק בייט jerk bait. בדרך כלל מתבצע מסירה. משתמשים בחכה קצרה וממש קשיחה, מצוידת ברולר אופקי עם חוט בד 0.25. כבל פלדה כמובן ודמוי גרק בגודל 15-25 ס"ם בארך. ועובדים בטכניקה דומה לwalk the dog רק מתחת למים. לי עוד לא יצא לי לדוג בשיטה זואת (המקומות בהם אני דג לא הכי מטאימות לזה) ((כבר רחשתי ציוד מתאים))

למעלה