People

AeroSlash

New member
פתחתי את ההודעה בדיוק כמו מרוסה..

לא שמתי לב בכלל.. זה אומר לי רד דבר אחד:לקרוא את כל התגובות לפני שאני בעצמי מגיבה.. אחרת השרשור נראה כמו ספר תהילים שפותח 15 פעם באותן המילים =\

the fensco OvO1

New member
גהים במחינה מסורתית

דתית אין שקראו לזה אבל לא מבחינה סקסואלית !!!! טוב לפחות לא אני עם אתם כאלה אז זאת כבר לא בעיה שלי..........................

Elanora

New member
חחחחח..סורי אגיין!

חחחחחחחחח...מלפפונים חמוצים מייד ביי הום! Polu Saloniye! נשמע מוכר מידי...
הלוואי שאמא שלי הייתה משקיעה בקצת מסורת קולינרית! אמא שלי לא ניחנה בשום כישורים גסטרונומיים, או רצון וסבלנות לעמול מול השיש... אז אין לך שום תוכניות אחרי זלילת הקריסמס איב?

AeroSlash

New member
נייט :\

אבל הגיוני שאני אאלתר משהו עם החברייה :)) בטח אשכיב את מאמא/פאפא לישון, אקח את שאריות בקבוק הגאה ואלך להשתולל עליו קצת עם החברייה :))

Elanora

New member
חחחחח.. נשמע כיף בהחלט!!!

הם בטח יהיו לא הכי שפויים שבעולם ולא תצטרכי לחשוב על תוכניות א' ב' ותוכניות גיבוי להברחת הגאווה...חחחח

AeroSlash

New member
נהההה...

הורים שלי יותר מדי חשדניים לפעמים.. אני ישר מתחילה מתכונית ז' בדרך כלל

wisly

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif "כי אנחנו רוסים ../images/Emo34.gif" ???

הישנה כושי את עורו ונמר חברבורותיו? מה עשית מדגל רוסיה? מילא "כי אנחנו רוסים
" אבל
???

Evil Gremlin

New member
למה עם המשפוחס...

אפשר כקודם עם המשפוחס ולקראת נובי גוד עצמו לנסוע לאיזה מסיבה (העיקר זה שמסיבה של נובי גוד חייבת להיות בבית של מישהו כי זה חגק ביתי!!!)

AeroSlash

New member
איזה מסיבה ואיזה גרביים!?

בחדרה אין מה לחגוג, כי well כי זו חדרה.. ובאיזה גלגלים בדיוק אני אמורה לצאת מחדרה?! קורקינט??

AeroSlash

New member
ואקח גם כרית, שמיכה,

אוכל, שתיה, בגדים לדרך... כי עם כלי הרכב התוכחם שלי אני אגיע לאיזור מיושב רק אחרי שבועיים

../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

מאז שאני זוכרת את עצמי אנחנו חוגגים את נוביי גוד זה חג מעולהההה רק שנימאס לי כל שנה לחגוג אותו עם משפחה.. כל שנה אצל בבושקה ודאדושקה עם הקרובים...=\ או לפעמים גם אצלינו כי לאימא שלי יש יום הולדת ב-1.1 לא יודעת אם זה לפי המסורת.. אנחנו מרמים כוסית שמםניה ב-12 וגם ב-11 (שעון מוסקבה...-רק שאני לא מבינה בשביל מה זה...) ואני אישית שמה יולצ'קה קטנה עם קישוטים השנה אני לא יודעת מה אני יעשה..=\ אני יהיהא שוב פעם אצל בבושקה ודאדושקה שלי או שאני יהיה תקועה בבית לבד כי ההורים שלי נוסעים לבית מלון עם דודים=\ הא ואם יקרה מזל אני ינסע לחברה שלי לנהריה לחגוג הלוואי!!!!!!! לא קרה אף פעם של חגגתי את נוביי גוד (אולי יקרה השנה =\) כן הרוב אצליינו חוגגים:))) חג מקסים!! נוביי גוד זה לא כריסמס!!!

למעלה