People

Elanora

New member
שאלה: איך אתם חוגגים את השנה החדשה?

אולי זה קצת חוצפנות ( כמו שהמורה שלי לאינגליש אומרת..לאב יו מיסי אלפנט) אומרת..
לפתוח בשרשור ( בתקווה שהוא יהפוך לכזה)..או שבעצם נפתח כזה בער ואינני מודעת לקיומו מפאת חוסר עידכון ( ע"ע) אבל רציתי לשאול איך אתם חוגגים את השנה החדשה/ נובי גוד/ קריסמס/ ברית המילה של ג'יסאס/ סילבסטר.. או כל מילה אחרת לזה..

Demon D

New member
אנשים מה קורה ??? אני די חדש פה

הצגתי את עצמי לפני הרבה זמן אבל לא הסתדר להישתתף פה אז עכשיו שיש לי מספיק זמן חופשי אני רוצה להיצתרף מחדש לפה. וכמה מילים אלי אני מבאר שבע בן 18 במקור מאוקראינה וכמעט 8 שנים בארץ. אי סי קיו 158978546

נק' אופטימית + ח"ח קטן../images/Emo9.gif

שנים שלא כתבתי כאן ועכשיו כשיש לי הזדמנות אני רוצה לתת קרדיט לתופעה מבורכת שיצא לי להתקל בה במהלך החג... אם יוצא לכם לשים לב אז במשך כל החג עומדים תלמידים או חברי תנועות נוער מחוץ לבסיסים צבאיים או ליד תחנות אוטובוס ומחלקים לחיילים סופגניות שתיה וממתקים ביד רחבה... וואלה, בתור חייל ממש עשה לי טוב על הלב לראות ת'ילדים האלו שבאים וממש מתחננים מאיתנו החיילים לקחת איזה סופגניה לדרך או טרופית. עם כל הכעס והתסכול שאני בטוח שכל אחד מאיתנו מרגיש לפעמים בגלל המצב שהמדינה נמצאת בשנים האחרונות, אפשר לראות במקרים כאלו את נק' האור שלנו. אני דיי בטוח שיש פה איזה חייל או שנים שיסכימו איתי, ולא רק חיילים. אז תודה ממש גדולה לכם שאתם זוכרים אותנו החיילים ונותנים לנו הרגשה טובה בדרך הביתה עם איזה סופגניה לחג (בתור אחד שלא מת על סופגניות) אזזז, חג שמח לכם אנשים, שמרו על עצמכם...

M a r U s k A

New member
נתפסת ../images/Emo26.gif

בהודעה הקודמת שלך טענת שקראת את כל השרשורים של החודש האחרון, אם באמת היית עושה את זה היית מגלה שכבר נפתחו שניים כאלה, והפכו לדיון אחד על ידי א"ס
תכל'ס בפעם החמישית אולי כבר אני אומרת.. לי אין תוכניות עדיין נראה איפה עומר יהיה בנוביי גוד (בבסיס או בבית) ובטח אני אארגן משהו ספונטני ביותר של הרגע האחרון - אצלי זה תמיד ככה... חוץ מזה הייתי היום בתחנה המרכזית בתל אביב וכמעט התעלפתי יש שם כל כך הרבה דברים ועצים ושטויות נוצות לנוביי גוד פשוט רציתי לקנות את הכל

eMiFrEaK

New member
ואוו ילד... מזמן לא שמענו ממך =)))

קודם כל... אני מקווה שהולך לך סבבה בצבא... :) וכן... זה ממש יפה שאנשים לא שוכחים... רק חבל שזה בולט במיוחד בחגים...למרות שיש את אלה שכן משקיעים כל השנה.. ובאמת מגיע להם ח"ח..

SpyKid

New member
חג שמח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

the freaky girl

New member
D:

ילדים חמודים.. D: חג שמח לך, ותזכור שגם אתה יכול להיות נק' אור של מישהו אחר.. D:

Demon D

New member
מצד אחד אני מסכים איתך ....

יש ילדים מזה נחמדים שעושים את זה אבל לאומתם יש גם כאלה שעוסים את זה מתוך חובה ולא מרצונם החופשי שזה ניראה לא ממש נעים. ובכל זאת חג שמח לך !!!

למעלה