חחחחחחחחחח
S Sweet Russian Girl New member 12/12/04 #109 ממממממ חשבתי האמת יותר גדול אבל לפי התון את באמת ניראה מישהו בגנון....=\ או אפילו עובר חח סתם ניתפשר על גנון
ממממממ חשבתי האמת יותר גדול אבל לפי התון את באמת ניראה מישהו בגנון....=\ או אפילו עובר חח סתם ניתפשר על גנון
ה הקיובה New member 12/12/04 #73 ברוכה באה../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif אני אסתר בת 18 ו9 חודשים מחיפה
ה הקיובה New member 12/12/04 #75 נכון../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif מה שלומך מה את מספרת למה את לא באי.סי.קיו
S SpyKid New member 12/12/04 #78 שלומי מצויין, אני אחשוב על מה לספר... =) אני לא באיי סי קיו כי במחשב שלי הוא משום מה הפסיק לעבוד, ואבא שלי לא נותן לי להתקרב למחשב שלו ששם האיי סי קיו בסדר!
שלומי מצויין, אני אחשוב על מה לספר... =) אני לא באיי סי קיו כי במחשב שלי הוא משום מה הפסיק לעבוד, ואבא שלי לא נותן לי להתקרב למחשב שלו ששם האיי סי קיו בסדר!
ה הקיובה New member 12/12/04 #81 חחח ../images/Emo9.gif זהו ששכחתי שסיפרת במיפגש שהוא הפסיק לעבוד חחחח ושאבא לא נותן להתקרב לשלו,אין בעייה תספרי מה שעולה על דעתך
חחח ../images/Emo9.gif זהו ששכחתי שסיפרת במיפגש שהוא הפסיק לעבוד חחחח ושאבא לא נותן להתקרב לשלו,אין בעייה תספרי מה שעולה על דעתך
V vali האחת New member 12/12/04 #77 הי ברוכה הבאה אני ולריה בת 14 (נראה לי אני הכי צעירה בפורום הזה) מחיפה... גם אני הצטרפתי מזמן וגם לא ממש יצא לי לכתוב פה הרבה.. אזזז מקווה שתהנה כי ממש סבבה פה...
הי ברוכה הבאה אני ולריה בת 14 (נראה לי אני הכי צעירה בפורום הזה) מחיפה... גם אני הצטרפתי מזמן וגם לא ממש יצא לי לכתוב פה הרבה.. אזזז מקווה שתהנה כי ממש סבבה פה...