People

eMiFrEaK

New member
ברוך הבא ילד....=)

אני אנה.. בת 17 וחצי מאשדוד.... וגם אני חצי אוקראינית
טוב אנשים.. מזמן לא הייתי פה אה? חח אני מממממש שמחה שנהניתם במפגש.. וחבל שלא יצא לי להיות שם.. אבל לא נורא.. פעם הבאה=)

DeAth ScrEaM

New member
:]

שאלום לך :] אני יאנקה... בת 15 מלוד
(כל כך נמאס לי לחרוש על המשפט הזה!
) אז.. הממממ.... אני מקווה שיהיה לך נחמד פה בפורום שלנו.... יש פה כמה פסיכים.. אבל.... לא יודעת.. מתרגלים...
דרך אגב אני חצי אוקראינית.. |מתלהבת|

Demon D

New member
פסיכים ... זה בסדר התרגלתי אליהם ..

יש אותם בכל מקום ... רק במקום אחד יש אותם יותר ומקום אחר פחות

DeAth ScrEaM

New member
../images/Emo12.gif

אינלי שמץ של מושג!!!!! בורום בורום....... לךעחצמלךעילעמלךעכג כן נסטי?

eMiFrEaK

New member
ברוך הבא גם לך...../images/Emo8.gif

פשוט לא הייתי פה מזמן אז בשבילי אתה חדש חח

M a r U s k A

New member
שאלום לך ../images/Emo13.gif

פספסתי פה כמה הודעות ושרשורים
אני מרישה, כמעט 18, מנס ציונה במקור ממוסקבה.

שלום גם לך ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה ,שאולי תוכלי לענות עליה . איך ברוסית , השמות משתנים כל כך ולכל אחד יש כל כך הרבה כינויים? אני יודע מאנה קראנינה ועוד כמה ספרים שהשם של האבא הוא מצטרף לילים ,לשם כבוד, אם אני זוכר אם לאבא קראו למשל אלכסנדר אז הבן יהיה X X אלכסנדרוביץ' .. אבל איך מריה -מאשה מאשנקה ועוד ועוד ?
בכל מקרה

M a r U s k A

New member
אבל אבל אני לא מריה ../images/Emo4.gif

תראה בעיקרון כמעט לכל שם ברוסית יש קיצור - יבגניה - ז'ניה. אלכסנדרה - שורה, סשה. אנסטסיה - נסטיה. מריה - משה. וכנ"ל גם לגבי הבנים... אבל יש גם שמות שאין להם קיצור... כמו ז'נה, אלה, מרינה.. לי בילדות רצו לקרוא משה אבל מסיבה לא ברורה לי קראו לי בסוף מרינה וכמובן מאז שאני קטנה ועד עכשיו יש לי 1000 שמות חיבה משום שהשם שלי לא מתקצר לשום דבר.. מניה מרישה מרוסיה משה משקה/משנקה מרוסקה מרינקה כל אחד מעוות את השם שלי כמו שהכי נוח לו וכמו שהוא הכי אוהב... ואני כבר פשוט התרגלתי ואני עונה לכל שם.. בגלל זה לפעמים כשאני מציגה את עצמי אני בכלל לא אומרת את שמי המקורי כי בעיניי זה נראה די ברור

למעלה