../images/Emo124.gif עידכונים נוספים../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif
איוונטים שקשורים להיוולדות מחדש של האקספולררים: 1. קסנדרה תבקש ממך ללכת להרוג מפלצות מסויימות ולחזור אליה עם הדרופים שהם זורקים. בתמורה תקבלו נשק של העבודה שלכם ל7 ימים. 10 אקספולררים ברי מזל יזכו לגירסה יותר.... נצחית. 2. מהג'אצפון יוצא כיסא סודי. אפשר לעשות עם זה משהו- ללכת לדילייר ולבקש ממנו מדליית "מלך הכיסא". 8+ בכל הסטאטים. 3. גאגא צריך את העזרה שלכם- שוב. ציפור כלשהי איבדה את דרכה ואתם צריכים לעזור לה להגיע למקום שהיא צריכה דרך 3 סוגי JUMP QUEST. אם הצלתם אותה 10 פעמים אתם יכולים לקבל מקור של תרנגולת בתור פרס....... (שום מילה על זה. באמת.) 4. היו חמודים. אוון הוא מקצוע חדש בעולם המייפל והו זקוק להדרכה שלכם. אם תעשו איתו פארטי קווסט (כל PQ אפשרי- לא כולל לודי מייז פיקיו ולא כולל PPQ פיקיו. גם לא כולל PQ דרגוניר החדש שיצא בפאץ' האחרון) יקבל 10% תוספת בונוס של אקספי. כל מי שיפתח שחקן אקספולרר חדש: 1. ברמה 10 תקבלו נשק חדש. 2. ברמה 20- דברו עם קסנדרה לקבל נשק חדש ממנה בחינם בלי כסף. כנ"ל ברמה 30. 3. ברמה 40 דברו עם קסנדרה וקבלו מדליה עלובה של 1+ לסטאטים. 4. רמה 50- יקבלו טבעתמיוחדת מקסנדרה. יש שלוש טבעות כאלה. נקסון כאלה זונות ולא כתבו מה הסטאטים שלהם. ולסיום: מפלצות יזרקקו תיבות מסתוריות בכל מקום. אל תתבלבלו- זה לא הקופסאות המעצבנות של הקאשופ. זה קופסאות שמביאים פרסים אונליין ואופליין. בין שאר הפרסים: 1M מייפל פוינטס (וגם 10K), חיית פינק ביין נצחית, הינשוף המאוס של מינרווה, וקופון לתסרוקות בקרנינג. שימו לב- זה פתוח לכל העבודות לא משנה איזה. בכניסה הראשונה שלכם למשחק, מייפלהאדמין תטריד אותכם ותעניק לכם מתנה. בהנחה שאתם אקספולררים, כמובן. כמו כן, המונדיאל מגיע גם למייפל סטורי. חפצי קאשופ יציינו את המונדיאל במלוא העוז כולל סמגה מיוחד שמוקדש לעידוד המונדיאל (..........). בנוסף: איזור חדש שהוא גם איוונט מיוחד:
מקדש הזהב.הקישור מוביל לקרב עם הבוס ראבנה. וכן- הוא נראה כמו מיני זאקום
. יש שם קווסטים, והרבה. לכל הרמות. פרופסור פוקסוויט בNLC ישמח להשתמש בכם בשביל ליצור GEAR חדש באמצעות הסקיל מייקר. דרישה מינימלית: רמה 50. תיקוני באגים: תוכלו לזמן מפלצות עכשיו בלודיפיקיו. ספינל- אשת הנסיעות של זיפנגו- מצאה לה מקום חדש באליניה. היא הועברה ממקומה הקודם. אוון יכול להשתמש בכמה חיות במקביל. הקווסט של הגנב לרמה 10 שמבקשת ממנו לחסל 20 סליימים תוקן. תיקוני סקילים- STEAL לגנב וENERGY CHARGE ל(? אני מהמר ללוחם)- תוקן התיאור שלהם וגם הסקיל שלהם. תיקון תאיורים שונים ומשונים בסקילים. קווסטים במייפל אייסלנד קיבלו עיצוב מחודש ותיקון משלהם. ועוד משהו שקשור לסקיל בומבר סטאב. לא הבנתי
מאמר ארוך על האיזור חדש:
מקדש הזהב 2. שימו לב- הבוס החדש זורק כובע שהטווח שלו זה 18-20 לכל הסטאטים. מה שאומר שזאקום הלמט- BYE BYE
זהווווווווו. סיכום קליל קיבלתם. אני קיבלתי סיבה לרגל אחרי החנות שלי. עכשיו חמש ומשהו בבוקר. אני אלך לי לישון. הממ. כן.