Patch Balance V.86

Don Nirtin

New member
Patch Balance V.86../images/Emo87.gif

לפרטים למי ששכח מה זה פאץ' האיזון: כאן (תודה לבתאל). הפאץ' ייערך ביום רביעי בשעות הבוקר ויימשך חמש וחצי שעות. לא פחות ולא יותר.זה אחד הפאצ'ים הכי קצרים בחיים שראיתי
בזמן השבתת המשחק לחמש וחצי שעות, האתר יהיה זמין לעידכונים. יאללה, כמה יאריכו הפעם?
אי אפשר בלי איזה הארכה
......

Don Nirtin

New member
בנוסף לפאץ' האיזון הזה../images/Emo87.gif

נקסון גם מביאה מערכת חדשה למציאת חברים. כל דמות שנכנסת לרמה 10 בערים שונים תקבל חלון פופ אפ. בחלון יהיה אופציות של לצוד/לעשות קווסטים/להזין נתונים אישיים של החברים שאתם מכירים/ ועוד שפע נתונים. בנוס, לקסנדרה יש גם מגהפון לחיפוש חברים. דברו איתה והקשיבו להסברים המייגעים שלה על המשחק. חלון החברים ישתנה במעט: יתווסף כפתור צהוב חדש לצד "Show all. הכפתור הצהוב יהיה לניהול החברים. זהו. זה העידכון הכי קליל שיצא לי לראות אי פעם
.....

Guid

New member
קליל במחינת כמות,

אבל מבחינת תוכן זה ממש עידכון משמעותי!

icy rain drop

New member
שעתיים וחצי - מקסימום [של הארכה]

אני מיציתי את האקספלוררים תאמת.. מאז שהתחלתי עם הסיגנוס שלי ועם הארן שיש להם סיפורי רקע, זה כבר באסה להתחיל דמות שאין לה. אני מקווה שאותנו [הסיגנוסים והלג'נדס] לא יחלישו או משהו כזה האמת, ממש באסה שהסיגנוס לא עובר את רמה 120. אבל בשביל זה יש לי ארן, אני מניחה. הבאסה הרצינית היא שבתור DK יש לך HB וMAXHP הרבה הרבה יותר גבוה.. ארנים יש להם MAXHP עלובבבב. אבל זה מילא ליד הקומבואים והכיף שבא איתםםם אגב, מה יש לכם לספר על הדמויות החדשות שהולכות לצאת? לא שיש לי צורך בדמות חדשה, אבל מעניין :): במיוחד אתה ניר שיודע הכל!!

Don Nirtin

New member
בעיקרון ידוע רק על שלושה דמויות בינתיים../images/Emo87.gif

צייד פראי (Wild Hunter) קוסם אלמנטלי (לא היו לנו כבר 2-3 וריאציות של זה?
) וDual Blade- זן חדש של גנבים שמשתמשים בדאגרים דווקא. הא אה. מבין שלושתם מה שהכי קרוב ויצא כבר זה דואל בלייד.

Don Nirtin

New member
ליאור../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

היא תיקנה אותי. כתבתי קוסם אלמנטלי אבל למעשה אכן הכוונה לקוסם קרב.

Don Nirtin

New member
../images/Emo124.gif עידכונים נוספים../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

איוונטים שקשורים להיוולדות מחדש של האקספולררים: 1. קסנדרה תבקש ממך ללכת להרוג מפלצות מסויימות ולחזור אליה עם הדרופים שהם זורקים. בתמורה תקבלו נשק של העבודה שלכם ל7 ימים. 10 אקספולררים ברי מזל יזכו לגירסה יותר.... נצחית. 2. מהג'אצפון יוצא כיסא סודי. אפשר לעשות עם זה משהו- ללכת לדילייר ולבקש ממנו מדליית "מלך הכיסא". 8+ בכל הסטאטים. 3. גאגא צריך את העזרה שלכם- שוב. ציפור כלשהי איבדה את דרכה ואתם צריכים לעזור לה להגיע למקום שהיא צריכה דרך 3 סוגי JUMP QUEST. אם הצלתם אותה 10 פעמים אתם יכולים לקבל מקור של תרנגולת בתור פרס....... (שום מילה על זה. באמת.) 4. היו חמודים. אוון הוא מקצוע חדש בעולם המייפל והו זקוק להדרכה שלכם. אם תעשו איתו פארטי קווסט (כל PQ אפשרי- לא כולל לודי מייז פיקיו ולא כולל PPQ פיקיו. גם לא כולל PQ דרגוניר החדש שיצא בפאץ' האחרון) יקבל 10% תוספת בונוס של אקספי. כל מי שיפתח שחקן אקספולרר חדש: 1. ברמה 10 תקבלו נשק חדש. 2. ברמה 20- דברו עם קסנדרה לקבל נשק חדש ממנה בחינם בלי כסף. כנ"ל ברמה 30. 3. ברמה 40 דברו עם קסנדרה וקבלו מדליה עלובה של 1+ לסטאטים. 4. רמה 50- יקבלו טבעתמיוחדת מקסנדרה. יש שלוש טבעות כאלה. נקסון כאלה זונות ולא כתבו מה הסטאטים שלהם. ולסיום: מפלצות יזרקקו תיבות מסתוריות בכל מקום. אל תתבלבלו- זה לא הקופסאות המעצבנות של הקאשופ. זה קופסאות שמביאים פרסים אונליין ואופליין. בין שאר הפרסים: 1M מייפל פוינטס (וגם 10K), חיית פינק ביין נצחית, הינשוף המאוס של מינרווה, וקופון לתסרוקות בקרנינג. שימו לב- זה פתוח לכל העבודות לא משנה איזה. בכניסה הראשונה שלכם למשחק, מייפלהאדמין תטריד אותכם ותעניק לכם מתנה. בהנחה שאתם אקספולררים, כמובן. כמו כן, המונדיאל מגיע גם למייפל סטורי. חפצי קאשופ יציינו את המונדיאל במלוא העוז כולל סמגה מיוחד שמוקדש לעידוד המונדיאל (..........). בנוסף: איזור חדש שהוא גם איוונט מיוחד: מקדש הזהב.הקישור מוביל לקרב עם הבוס ראבנה. וכן- הוא נראה כמו מיני זאקום
. יש שם קווסטים, והרבה. לכל הרמות. פרופסור פוקסוויט בNLC ישמח להשתמש בכם בשביל ליצור GEAR חדש באמצעות הסקיל מייקר. דרישה מינימלית: רמה 50. תיקוני באגים: תוכלו לזמן מפלצות עכשיו בלודיפיקיו. ספינל- אשת הנסיעות של זיפנגו- מצאה לה מקום חדש באליניה. היא הועברה ממקומה הקודם. אוון יכול להשתמש בכמה חיות במקביל. הקווסט של הגנב לרמה 10 שמבקשת ממנו לחסל 20 סליימים תוקן. תיקוני סקילים- STEAL לגנב וENERGY CHARGE ל(? אני מהמר ללוחם)- תוקן התיאור שלהם וגם הסקיל שלהם. תיקון תאיורים שונים ומשונים בסקילים. קווסטים במייפל אייסלנד קיבלו עיצוב מחודש ותיקון משלהם. ועוד משהו שקשור לסקיל בומבר סטאב. לא הבנתי
מאמר ארוך על האיזור חדש: מקדש הזהב 2. שימו לב- הבוס החדש זורק כובע שהטווח שלו זה 18-20 לכל הסטאטים. מה שאומר שזאקום הלמט- BYE BYE
זהווווווווו. סיכום קליל קיבלתם. אני קיבלתי סיבה לרגל אחרי החנות שלי. עכשיו חמש ומשהו בבוקר. אני אלך לי לישון. הממ. כן.

מ י ל ר

New member
הי, יש שם קסדה יותר טובה מזאקום

וגם עוד יותר מכוער למפלצות שם יש מלא אקס פי

תודה ניר. כל הכבוד.

דווקא הסטטים של הטבעות החדשות ידוע. כבר אנסה לפרט. Adventurer’s Cruel Ring REQ LV: 30 Weapon Attack: +3 Magic Attack: +1 HP: +180 MP: +100 Has a 1% chance to instant kill 1 enemy 5% chance of dealing Critical Damage (20% Damage) Adventurer’s Critical Ring REQ LV: 30 Weapon Attack: +2 Magic Attack: +1 HP: +180 MP: +100 Has a 1% chance to instant kill 1 enemy 10% chance of dealing Critical Damage (10% Damage) Adventurer’s Magical Ring REQ LV: 30 Weapon Attack: +1 Magic Attack: +5 HP: +100 MP: +180 Has an 8% chance to stun an enemy for 6 seconds 5% chance of dealing Critical Damage (20% Damage) And something new in this patch is that you can NOT wear Lilin’s Ring () and a Adventurer Ring (,,) at the same time. And you can only wear ONE Adventurer Ring.

Gods Revenge

New member
שאלה!

אם נגיד יש לי טבעת של הארן, והעברתי אותה לדמות אחרת, אם אני מוחק את הארן היא נעלמת? אותו דבר לגבי המשקפיים של האוון...

Don Nirtin

New member
זה הגיוני../images/Emo87.gif

ברגע שמוחקים דמות- כל מה שהיה בה- נמחק יחד איתה.

Gods Revenge

New member
אבל אם העברתי את הטבעת לדמות אחרת

ורק מחקתי את הארן, הטבעת לא עליו...

למעלה