Patch 0.96: Von Leon and more

ברגע שהBAM שלי היה ברמה יותר גבוהה מהסיגנוס

הראשית קיבלה את הבלס שלו אבל ברגע שהסיגנוס עקף את הBAM הוא חזר "לשלטון" כאשר גם הBAM וגם הסיגנוס שלי מקבלים את הבלס מהראשית....

sapir aloud555

New member
נראה לי שהתבלבלת, או שאני התבלבלתי.

הבלסינג של הסיגנוס זה לכל הדמויות באותו שרת, אז אם שאלת לגבי זה - כן, יהיה לראשית שלך את הבלסינג. מה שסמדר אמרה אז היה לגבי לקבל את הTitle של דמות "אולטימייט", דמות רגילה + סקיל סייגנוס התקפי. לזה צריך לעשות קווסטים, או לפתוח דמות חדשה.

נו השאלה שלי זה אם אני עושה את הקווסטים

זה לא אוטומטי יפול על הראשית שלי?? (הקווסטים של הסיגנוס...)

עברתי שוב על הנקודות שנתנו באתר

לא מעודד ממש.. רוב הסקילים המגניבים נופלים רק אם אתה פותח דמות חדשה ועושה את הקווסטים של הסיגנוס... אחרת אתה עובר עינוי עם ראשי וגג מקבל את ה24 התקפה כמו שסמדר אמרה... לא מעודד ממש

Don Nirtin

New member
כן../images/Emo267.gif

1. אקספולרר רגיל שרוצה סקיל של הסיגנוס. 2. סיגנוס שכבר רמה 120 ועשה את כל הקווסטים של רמה 120.

מ י ל ר

New member
לא לא לא!!! אלמנטים מקוללים לאאאאאאאאאאאאאא!!

עד שהשקעתי מלא זמן על הריוורס!!!!!!!!! לאאאאאא!!!!!! הסיוט הזה חוזר אלי!! אני שוב צריך להשיג נשק חדש עכשיו!! עד שחשבתי שאני לא צריך נשק כרגע!! אני כזה עצבני ומיואש מיזה עכשיו!! זה פשוט עוצר אותי בכול התכנונים שלי ומצריך ממני עכשיו להשיג נשק אלמנט שיגמור לי ת'כסף בטח, כי עכשיו המחיר שלהם בטח שוב עלה ל-500 מיל לוונד של רמה 130.. יופי, ממש יופי. אבל ביטלתם, למה להחזיר?!?!?!?!?!? למה!!!!!!!!!!!! אבל זה כבר בוטל!!!! זה היה קיים, ואז בוטל, והיה עצוב, אבל השלמנו עם זה, אז עכשיו להחזיר?<!?!?!?!? עכשיו להחזיר?!?!?!? אבל ביטלתם!!!!!!!!!!!!!!!!! $#@%$#^$%&$^W$#%^#&!!!! אבל נכון שזה בוטל? אז הלכתי לעשות נשק טוב ולקח לי 100 שנה למצוא את ה-POTים, וגם אחרי חודש של חיפושים הלוותי 11 POTים בשביל שיהיה לי 45, ואז הפחד של הפונטציאל, ואז קצת קוביות שיהיה 3% אינט עכשיו לא משנה איזה נשק יש לי, אפילו האלמנט של הרמה 103 שיש בו קצת אטטק יהיה פי 4254365 יותר טוב מהריוורס שלי אולי שהם שיחקו עם זה עוד קצת!!! אולי הם ישנו את הסקיל CL שהוא בעצם יהיה אלמנט אש!!! אולי אני איהיה קוסם קרח ברקים אש ואחרי זה קוסם קרח רעל! בוא נשחק עם הקוסמים עוד!!!!!!!!! בוא נעשה קול דאון לסקיל BB!!! בוא נעשה קול דאוןם אחרי כול התקפה שאני פשוט לא אוכל לזוז והמפלצות יוכלו אותי בלי מלח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה בסדר שהקוסם שלי חלש מהבסיס אז השלמתי עם זה, ואז לקחו את הנשק אלמנט, אז סבבה, מכרתי, ועשיתי ריוורס, אבל עכשיו הם מחזירים את האלמנטים, אבל הם הסירו, אבל הם הסירו את האלמנטים, למה הם מחזירים!??!?! $#@$@#%$#^^%^ ואחרי כול זה, עכשיו אתם נזכרים לריב בפורום, סמדר מפחדת לקחת אחריות, אני שואל שאלה והיא לא עונה כי היא מפחדת לקחת אחריות, ואז אני רואה את הדבר הזה על הנשק אלמנט שמביא לי את העצבים, ואז גם הווכוח שיש פה בפורום מביא לי את העצבים, ואני לא מבין שום דבר על הסיגנוסים ועל האולטימיטי אקספלורר וזה גם מביא לי את העצבים!!!! סמדר!!!!!! נכון שזה מבאס אש על זה שלא ידענו על הקטע של הגילד, כי מלא אנשים בפורום בגילד של הפורום, אז אם היינו יודעים היינו מרוויחים וגם נכון שאם אנשים היו יודעים מראש על הטבעת של המתנגדים שאי אפשר ללבוש ביחד עם הטבעת של הארן / אקספלורר אז זה היה מאוד נוח אבל לקחת את זה כזה קיצונייייייייייייייייייי שלא לענות וזה, לא מתאים לך, ותפסיקי עם זה! אני מאוד אוהב לקרוא את התגובות שלך אם זה סתם לצחוק ואם זה תגובת של מידע, ולכן אני גם שואל אותך מידי פעם וגם במסרים היה כמה פעמים. אז כן את פרו ואת משתפת מידע וככה זה שמישהו פרו ויש לו מלא מידע, הקרובים שלו רוצים גם לדעת דברים. טוב עכשיו נרגעתי, תודה למי שקרא את המגילה D:

Don Nirtin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo267.gif

סליחה אסף... זה היה דורש.

Don Nirtin

New member
הם קצת הרבה פסיכיים ../images/Emo3.gif../images/Emo267.gif

אבל בסוף הם מתאפסים

צ ל י ל 8

New member
מזל שלי שאין לי שום דבר שדורש ציוד אלמנט

אני לא אתנגד אם את האינפרנו אש שלי יהפכו לקרח

Don Nirtin

New member
ואז לא תוכלי לשחק בLHC../images/Emo267.gif

כל המפלצות שם חלשות לאש.

צ ל י ל 8

New member
YAY ME ../images/Emo70.gif הנה עוד משהו שלא ידענו

הבעיה היא.... שאני לא משתמשת כמעט באינפרנו, אפילו לא על מפלצות רגישות לאש. אחרי הוריקן, שום סקיל אחר לא משתווה למהירות ולנזק שלו
, 8 חיצים בשניה זה מטורף!

Don Nirtin

New member
צריך לנצל חולשות של מפלצות ../images/Emo6.gif../images/Emo267.gif

אבל כן, יאי! לעומת זאת, אף אחד שם לא מת על קרח. אמא שלהם נכה.

למעלה