Don Nirtin
New member
Patch 0.96: Von Leon and more../images/Emo178.gif
זה הולך להיות מגילה ארוכההההההה. יש המון חדשות מפתיעות ודברים טובים. אקספולררים מתקדמים
1. רמה 120 של הסיגנוסים (לא משנה איזה) מקבלים כותרת של CHIEF KNIGHT והשלימו את כל הקווסטים הרלוונטים אליהם יכולים לפתוח ULTIMATE EXPLORARE. יש כמה דברים שצריך לוודא: שיש לכם סלוט פנוי לשחקן חדש (שיהיה רמה 50), הוא לא יכול להיות DUAL BLADE, וכדאי לבחור בחוכמה כי אם תמחקו את השחקן הזה, אזי לא תוכלו ליצור אחת נוספת. תיזהרו עם זה. עם יצירת הדמות החדשה, עליכם להתנתק ולחזור- הדמות החדשה תחכה לכם שם. היא תקבל ציוד בסיסי של רמה 50, ותוכלו להשתעשע בה כרצונכם. חוץ מזה- הקאש שופ שלו יהיה משותף לזה של האקספולררים הרגילים. אני לא אפרט על הסטאטים של הדברים שמקבלים שם כי זה ארוך מדי. בקיצור, זה טוב. כל אקספולרר שייפתי יקבל סקיל מיוחד שהושאל מהסיגנוס המקורי. שווה, לא?
עידכון לסיגנוסים|1| 1. יש סקיל חדש שייקרא Empress’s Blessing. הסקיל הזה מעלה לכל השחקנים באותו העולם כל 5 רמות 1 W/MATT, ACC וכ'ו. הסקיל הזה אינו קשור לBLESING OF FAIRY אז שימו לב להבדל! 2. Empress’s Shout- סקיל שמוסיף 20% HP/MP לנצח. עליכם להשלים את הקווסט שתקבלו מיד אחרי שתחצו את רמה 120 ועשיתם את ההתקדמות לCHIEF CYGNOS. 3. Empress’s Prayer- סקיל שנותן ATT/M.ATT לשעתיים (
). הסקיל הזה מאפשר לסיגנוסים לתקוף מפלצות לרמות גבוהות יותר מ120, לא נכבה ע"י התקפת מפלצות, מוות, התנתקות, ודורש 24 שעות משחק כדי שהוא ייטען. נשמע סקיל מעניין
... ו... גם לאקספולררים יש עידכון. מה חשבתם, שהם נשכחו?
הם מקבלים קווסט להשיג סקיל של הסיגנוסים כל 10 רמות. כל אחד מהאקספולררים צריכים להגיע לרמה 70 ואז לקבל קווסט מהמדריך של עבודה שלישית. שימו לב- נקסון מזהירים שהדרופ רייט של הדרופים שמבקשים מכם יהיה נמוך מאוד..... לא להתייאש.
אריה אריה, בוא בוא תילחם איתי...!!!
לפני כמה זמן, המלך וון היה מלך חביב וטוב לב. עד שאשתו נרצחה. והוא חושד שהסיגנוסים הם האחראים לרצח אשתו.... אז הוא החליט להפוך לאריה אכזרי. זה פחות או יותר כל מה שאתם צריכים לדעת על VON LEON CASTLE שכבר קיבל כינוי מקוצר: LHC. הH מסמל את HEART. כרגיל, השחקנים מעל לרמה 120 יעשו דרכם אל מפת SHARIFF CLIFF 4, יחצו את הגשר, ויעשו קווסטים בכדי להגיע לבוס עצמו. המפלצות במפות אלו הן אומנם לרמה 120 ואילך, אבל הן טעונות בHP אדיר, 10 מיליון לדוגמה, והן מתנהגות ממש כמו בוסים. במהלך המאבק מול הבוס סביר להניח שתמותו, אבל זה לא אומר שגמרתם את הסוס. תוכלו לחזור למאבק כל זמן שתרצו. במהלך הקרב יהיה COOL DOWN על השיקויים שלכם..... קרב קשה, כן.... יש קווסטים... אני מזכיר לכל מי שרגיל לדלג על הקווסטים. צריך לעשות אותם כדי להגיע לאיזורים חדשים ולמפה של המלך. זה בדיוק כמו TOT...... הציוד של המלך הוא חביב וקשה לי לתמצת הכל על הכל, אבל אני אגיד רק שהמפלצות מסביב יזרקו כל מיני מדליונים. הראשונה שבהן היא Purification tokens שתיפול מכל המפלצות. אפשר להפוך אותה בהמשך ל...the Lion King’s Medals שיכול להפוך למדליות כסופות וזהובות. המדליות האלה הן הכלי שלכם כדי להשיג את הנשק. ולמי שממש יש לו מזל, הוא יכול לרצוח את המלך כדי להשיג את המדליות שלו. אני רק אגיד ששווה להשקיע על הציוד של המלך. ממש שווה. Ani Raid- תוכן לרמות 70+ ואילך. כל שעה החל משעה 10PM-10AM שזה אני משער 12 בבוקר עד 12 בלילה... קצת היגיון
.... השחקנים שבטווח הרמות יקבלו הזמנה כדי להצטרף לקרב מול ANI. ברגע שתקבלו את ההזמנה תועברו לחדר המתנה. שם פארטי'ס ייעשו באופן אוטומטי, ושם תועברו לקרב מולו. הקושי של ANI ייקבע בהתאם למי שנמצא בפארטי. יהיו 150 שחקנים ומעל שיצטרפו מדי יום. הדמות יכולה להצטרף לRAID כזה פעם אחת ביום.
קצת על בוסים אזוריים....
נוספו 3 קווסטים חדשים ל3 בוסים אזוריים חדשים. אחד נמצא באל נאט (SNOW WITHC), השני נמצא גם הוא באל נאט, הפעם בMINE של הזומביים- RICHIE, והשלישי נמצא בהרב טאון. הקווטסים מתחילים מרמות 57 ומסתיימים ב135 (בהתאם לרמת הבוס......) גילדים, הקשיוב! שינויים!
גם מערכת הגילדים מתרעננת מעט. סוף סוף יהיה תועלת לכל הנקודות גילד שצברנו בGPQ.... 1. שחקן יכול ליצור גילד בכל מקום שהוא רוצה, בלי ליצור פארטי. אולם הגילדים הפכה לנגישה יותר כי יש NPC חדשה בשם LEA שזהו התפקיד שלה להעביר את השחקנים לשם. 2. התשלום של יצירת הגילד ירדה מ1.5M ל....100K. כן כן. שינוי דרסטי וסקסי. 3. התשלום ליצירת סמל לגילד ירדה מ5M ל... 500K. כן. מה שאתם קוראים. 4. מחיקת גילד/סמל הגילד- חינם. 5. המחיר של הוספת 10 SPOTS לגילדה- 1.5M מסוס. המחיר של הוספת 5 ספוטס הינו 2M מסוס. 6. בקצרה, הנקודות של הגילדות שצברנו סתם בGPQ, עוברות שינוי. עכשיו יש להן שימוש. כל פעם שמעלים את הגילדה רמה, ניתן להשיג כל מיני בונוסים (דאבל אקספי לכל הגילדה... לחצי שעה, למשל.
7. הדרכים להשגת הנקודות האלה הן: כל פעם שדמות מחוברת לשעה או יותר, כאשר דמות עולה רמה, כאשר סקיל של הגילד נרכש, כאשר שחקנים חדשים נוספו לגילדה. הגילדות יעלו רמות אוטומטי כאשר השגתם את המטרות. אפשר להשתמש בסקילים של הגילדה שמתאימים לרמה של הגילדה בלבד. ז"א- אי אפשר לרכוש סקיל של גילדה מרמה מתקדמת
. כאשר שחקן כלשהו עוזב את הגילדה- יירדו נקודות
. שימו לב לזה. בקצרה של הסעיפים הבאים, ככל שתתקדמו יותר טוב ברמות של הגילדה, תשיגו יותר סקילים טובים, ותיזהרו על הGS שלכם... הם נגמרים בסופו של דבר ויהיה צורך לשלם עליהם. כולם יכולים לקבל גישה (גם JR MASTER, גם MASTER, וגם הרגילים) לסקילים ואף לשלם מכספם על החזרת סקיל שפג תוקפו וכ'ו. כמה דוגמאות לשימושים בסקילים: העלאת ACC/ AVOD לכל השחקנים, תוספת EXP, תוספת הגנה קוסמית ופיזית, העלאת מהירות וקפיצה, ובכל יום שני תוכלו לקבל שיקוי מיוחד. השיקוי הזה והסקיל הזה לא נגמרים לעולם. חלון הUL של הגילדה השתנתה. זה קצת מסובך להסביר עליה כאן.
מה... מה עוד?
1. המטות שהם אלמנטליים חזרו!!!!!!!! מה שאומר- הבונוסים שוקמו, אבל בשיעור מופחת ממה שהיה לפני הBB. (הערה אישית שלי: למה?
). 2. כמו שרותם כבר ספיילרה לנו- יש חיפוש של NPCים, מפלצות, בוסים אזוריים, בוסים וכ'ו במפת העולם. 3. MTS- העגילים של רקס (לא משנה איזה) עכשיו ניתנים למכירה בMTS. 4. מייקר סקיל- כל מה שהיה דרוש למייקר אבל לא לקווסטים נמחקו. אין לי מושג אם זה טוב או לא. 5. 7TH MAKRET נמחק.. נרצח. הללויה. תודה ולא להתראות. 6. הורנטייל וזאקום קיבלו ערוץ חדש. להלן: זאקום- 4,5,6,7. הורנטייל- 8-9. שניהם קיבלו מגבלת זמן על מנת למנוע תפיסת זאקום ליותר מדי זמן, כנראה. זאקום- 50 דקות, והורנטייל שעה ורבע. זה לא בתוקף על כאוס זאקום/הורנטייל.
איוונטים!
1. טבעות, רבותיי. כמו בפעם הקדומת, עליכם להתחבר כל יום במשך 17 ימים ולקבל קווסט מגאגה, בה עליכם להיות מחוברים למשך שעה. בתום השעה תקבלו מגאגה את הטבעת המשודרגת לאותו יום. 2. מקדש הזהב נשאר עוד קצת. עד ל22 במרץ! נצלו זאת
3. גם איוונט המרדי גראס המיותר נשאר. אני לא ארחיב כי הוא לא שווה מילה. המשך יבוא.......
זה הולך להיות מגילה ארוכההההההה. יש המון חדשות מפתיעות ודברים טובים. אקספולררים מתקדמים