Patch 0.72- מסדר הסיגנוס

xFade

New member
../images/Emo79.gif אם אני אפתח,

זה יהיה לוחם. ברנדיש ברמה 100
למרות שאני אוהבת את הפייטרית ויהיה חבל לי לנטוש אותה לטובת ההירו ההוא.

yonVata

New member
תאכלס..

נראה לי שאני אקח גנב, רק כי זאת העבודה היחידה שלא ניסיתי עדין, אם לא אז קוסם :p

Don Nirtin

New member
אם אפתח....../images/Emo87.gif

זה יהיה כרגיל קוסם. לא מסתדר עם שאר העבודות בכלל.

P o o f i

New member
זה גם לסיוון ../images/Emo26.gif

אני ממש אבל ממש לא ממליצה לכם לפתוח עבודה שהתנסיתם בה, כי רוב הסקילים זהים. קראתי על אנשים שעשו את זה והתחרטו. אני בעצמי חשבתי על לפתוח קוסמת בגלל הציוד שיש לי, אבל אז התחרטתי כשראיתי את הסקילים. תמיד טוב לנסות משהו חדש.

deisy

New member
למה לי? (זאת סיון)

אני בכלל אמרתי שאם אפתח זה יהיה קשת.. למרות שאני בכלל לא ממהרת לפתוח דמות כזאת.. ניתן לכולם להתלהב ולפתוח ואחרי זה נראה אם זה בכלל שווה את המאמץ...

P o o f i

New member
אופס, שכחתי שיש לך גנב.

לרגע הייתי בטוחה שיש לך קשת. מצטערת!

Macbook

New member
../images/Emo41.gif איוונט הEXP ממשיך! ../images/Emo41.gif

EXPlosion Changes Now Permanent! The Maplers have spoken, and we hear you loud and clear. You loved our EXPlosion event so much we've decided to make the changes to our EXP curve a permanent part of MapleStory. Now not only you, but all future Maplers will enjoy an easier leveling experience!

btekx

New member
באמת שזה נשאר לתמיד????

יורד 25% מEXP שצריך לעלות???

yonVata

New member
תאכלס...

זה היה דיי צפוי אחרי שהמשיכו אתזה איזה פעמים או שלוש...

P o o f i

New member
אנשים התחילו להתלונן.

יצא לי לדבר עם מישהו שהשינוי השפיע עליו לרעה. הוא כמעט רמה 200, והוא טוען שעכשיו זה נהיה ממש קל להעלות רמות ושהחלק ב"אתגר" כמעט ונעלם. אנשים מגיעים לרמות 200 תוך זמן ממש קצר, והם אפילו לא צריכים להתאמץ. אמרתי לו שזה עדיף מאשר לבזבז שעות על אימונים, אבל עכשיו שאני חושבת על זה, אולי זה כבר הפך לקל מידי?

deisy

New member
זאת סיון מהמשתמש של גלית

ואני ממש מסכימה איתך/ עם הידיד שלך....

P o o f i

New member
עשיתי חישוב מהיר

ברמה 199 צריך בערך 2,100,000,000 EXP כדי להעלות רמה (2.1BIL). אם מורידים את ה25% יוצא שיש 525,000,000 EXP פחות (525M). מה שמשאיר רק 1,575,000,000 EXP (1.575M) שדרוש כדי להגיע לרמה 200. הפרש גדול, לא?
ובכלל, ברמות גבוהות יש הפרש ענקי.

למעלה