Patch 0.72- מסדר הסיגנוס

Don Nirtin

New member
Patch 0.72- מסדר הסיגנוס ../images/Emo150.gif

כרגע, אסתפק רק בלצטט שעות וימים לפי נקסון. יותר מאוחר אעשה סיכום- ברגע שיהיה ברור מה בדיוק יוצא.
MapleStory will be going through a scheduled update on Wednesday, July 29th, 2009. This one involves the game servers, and it'll last for approximately 8.5 hours. <MapleStory Update> - Server : All Game Servers - Time : Wednesday, July 29th, 12:00 am ~ 8:30 am PDT (Thursday, July 30th, 7:00 am ~ 3:30 pm GMT)​
אין יותר אקספי נמוך.

Don Nirtin

New member
האמת שזה רביעי של אמריקה../images/Emo87.gif

חמישי אצלנו. תתקנו אותי אם אני טועה

Hasselblad

New member
ואני אסביר את מקור הבילבול

כמו תמיד לנקסון יש בעיות בהמרות השעות ל GMT... אם תחשבו טוב לפי ההודעה שלהם... בזמני ה PDT זה יוצא יום רביעי, ובזמן ה GMT זה יוצא חמישי זאת לא פעם ראשונה שהזמנים ב PDT לא תואמים את זמני ה GMT אבל מה שכן לרוב הזמנים הנכונים הם זמני ה PDT ... אני כבר מזמן לא מחשבת לפי ה GMT אלא רק לפי ה PDT

Life Is A Beach

New member
אז במילים אחרות...

באיזה שעות לא יהיה ניתן להיכנס למשחק?
(שעון ישראל כמובן
)

deisy

New member
טוב, לא חדש .. אבל את צודקת!

הפעם בלי "לרוב"
הפאצ התחיל....

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|יאי פאצ'..D:

לא ברור לי מה טובבו, אבל היי פאצ' אמור להיות תמיד נחמד...לא?0.ם

deisy

New member
נו אז יללה, מה אתם בוחרים

בתור דמות של הסיגנוס? לוחם? - עד כמה שהבנתי זה HERO קשת? גנב? - HERMIT פירט? - אגרופן קוסם? - אש לפי מה שהבנתי אפשר לבחור כל אחת מהעבודות בלי קשר למה העבודה שלך.... נראה לי שאלך על לוחם, למרות שאני קצת מתלבטת עם פירט... מה אתם???

Guid

New member
פיראט!

בעיקר בגלל שיש לי כבר בראולר בווינדיה ברמה 17~ אבל גם בגלל שבראולר זה פשוט מגניב! D:

למעלה