Patch 0.70

השלב הבא - טריפל! ../images/Emo6.gif

במשחקים אחרים זה התחיל ככה, ונגמר בחודשים של דאבלים או בדמויות ביציאות מהערים שנותנות לך באפים כאלה - שברמה 1 אתה יכול ללכת ולהרוג מלצות של רמה 20 ...

ביציאה מכל עיר

עומדת לך אלפית (הדמות הבאפרית) שכשאתה מדבר איתה היא נותנת לך באפים של הגנה והתקפה (חזקים ברמות מגוחכות). אתה יכול לדבר איתה עד משהו כמו רמה 100 (מתוך 400 רמות במשחק ללא איתחול הדמות) ..

Don Nirtin

New member
פינגויין שנותן באפים עד רמה 60../images/Emo87.gif

כי פשוט הוא כוסון.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|היה משהו דומה במייפל!

לפני שנה אאל"ט. היתה אפשרות לדבר עם האדמיניסטרטורית והיא היתה נותנת באף לשעה של התקפה הגנה AVOID ACC ועוד כמה דברים. אבל היתה הגבלהשלפעם ב24 שעות אם אני לא טועה. אבל באמת שהבאף היה ממש רציני..XD מישהו זוכר את זה חוץ ממני?

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif

זה היה ממש חזק אחלה דיפנס ותוספת התקפה אני פשוט הייתי מאוד נובית ולא הנבתי בזה, אז אין לי באמת מושג מה זה עשה.. אבל כן, זה היה פשוט משהו לפנים
הכי הצחיק אותי - במשך כל האיוונט [זה היה ביומולדת שנה שעברה] היה לי בערך 5 מדיטציה+, אולי מקס, בכ"א, תמיד שמתי, ולא הבנתי למה לי זה לא עוזר.. הסברתי לחברה שלי שפשוט זה לא עוזר לי! ואפילו מחליש אותי [... o_O] למרות שבאמת ביטלתי את הבאף עם המדיטציה... גיליתי את זה חצי שעה לפני שהורידו את הקווסט, והחלטתי לחכות לפני שאני לוקחת את הבאף הבא [כמו שאמרת, הגבלת זמן] וכשבאתי לקחת, הקווסט לא היה XD נגמר ;]

Guid

New member
בטח שזוכר!

זה היה ממש לפני שנה, כשההאנטר שלי היה בחיתוליו... (מי ישמע, כמה כבר התקדמתי מאז...) /tapuzforum/images/emo6.gif אבל כן, זה היה מגניב וזה חיזק אותי מאוד!

ReallyWrong

New member
זה היה מעולה =]

זה היה לשעה, ואחרי השעה היה צריך לחכות עוד חצי שעה לפני שלוקחים את זה שוב. הייתי מתאמנת כלללל היום עם זה וטסה ברמות ובחצי שעה בין לבין עושה את כל שאר הדברים שיש לי לעשות באותו יום XD

Mikush x3

New member
|מגפון|הפאטץ' התחיללל|מגפון|

מעכשיו(רבע לעשר) עד חמש וחצי שש(אני לא ממש בטוחה לגבי שעת הסיום[אויר צפוני משגע לי תאראש O_O||])

Guid

New member
הפאץ` יומולדת?! O__O

למה הייתי בטוח שזה בשבוע הבא? /tapuzforum/images/emo6.gif

כן,נכנסתי 5 דק' לפני שהוא התחיל,../images/Emo219.gif

התלהבתי נורא ויצאתי בצער שאני לא אוכל לשחק עד הערב. DDD:::ףף

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|לאאא..#^#$

*בכי* רציתי להשיג את הצ'ארם לפני הפאצ'.. והאדמיניסטרטורית ה*צונזר* לא נתנה לי אותו$%^%#&^^@#$ אוווףף..T.T *הולכת להמציא דרכים להרוג את האדמיניסטרקטורית*

D amaged R oses

New member
מה? ;X

זה אמור להיות מ8וחצי עד 3 וחצי.. אבל לא נפתח ואין הודעה איך 5-6?!

Don Nirtin

New member
דווקא יש הודעה.../images/Emo87.gif

באדום. עוד 3 וחצי שעות... השעון של נקסון על שעה 06:00 ואילו הפאץ' מסתיים ב08:30... כלומר, ייפתח ב6 וחצי. בהנחה ולא יאריכו שוב.

D amaged R oses

New member
אממ ההודעה היחידה שיש באדום

זאת זאת : Update: The game update has been delayed, and will begin an hour later, beginning at 11:30 pm, and ending at approx. 8:30 am. וזה קשור להתחלה... אין שום דבר שונה לגבי הסיום, לא שאני רואה לפחות

למעלה