Patch 0.70

D amaged R oses

New member
Patch 0.70

יוצא קרוב ממה שחשבנו ;OOO שנה שעברה היומולדת התחילה ב14 וראיתי במייפל שדיברו על ה11 אבל השנה הקדימו
קבלו במחיאות כפיים [אנחנו כלכך הולכים להנות מזה!] את הפאטץ' החדש! הדבר היחידי שווה לציין [כי זה הדבר היחיד שקראתי XD, יותר נכון, חבר שלי סיפר לי] 36 שעות רצופות של דאבל! אמן שאני אעלה לפחות 2-3 רמות
http://www.basilmarket.com/forum/1030007/1//Maple_4th_Anniversary.html# למי שיש כוח וסבלנות לתרגם - העם אתכם
[יחי העצלנות!]

אמג דאבללל D:../images/Emo219.gif

אין לי זמן לקרוא עכשיו אבל תכננתי להבריז מבי"ס היום אז אני אחזור מוקדם ואקרא.

Guid

New member
יוווווו!! O____O

למה אין לי מחשב?! למההה?!! -,-

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אוקיי תרגוםD:

לפחות למה שהיה לי כוח לתרגם..0.ם כל האירועים הבאים יתקיימו בין 07.05.09 - 16.06.09 ~> הEXP מהמפלצות יותאם/יסודר. אין לי מושג מה הם מתכוונים להגיד בזה. אני חושבת שמעלים את כמות הEXP שכלמפלצת נותנת לפי ההתלהבות. ~>כל החודש יהיו איוונטים של דאבל EXP בימי שבת וראשון בין השעות 1-3 pm (PDT) ~>איוונט מיוחד של 36 שעות EXP שיתקיים בין ה11 ל-12 במאי. ~> איוונט עם 4 נרות. מי שמצליח להשלים את הנרות מקבל פרסים.[לא בטוחה אם הנרות זה מפלצת או דרופ] השאירו את הנרות בחיים למשך 40 שניותואם תצליחות לאסוף את כל חתיכות העוגה תזכו בפרסים. ~>מחירת חיסול של כרטיסי גאצ'ה למשך שבועיים. ~> אייטמים של בוסים מהCWPQכנראה יתווספו לקאש שופ. ~> סקילים משותפים יתווספו. ~> קווסטים חדשים! [רשימה של 8 קווסטים חדשים~] ~> השתנות למפלצות. דברו עם המייפל אדמיניסטרטור לפרטים נוספים. עלי מייפל שימושיים לכל כך הרבה דברים- איספו עלי מייפל לכל האיוונטים האלה. ~>נשק יום הולדת למייפל חדש לזמן מוגבל! החליפו את נשק יום ההולדת הישן שלכם בנשק יום הולדת חדש, כובעים מגנים, עגילים, או מגילת יום הולדת רביעי. ~>אוונט עליית רמה- בכל פעם שתעלו רמה תופיע נורה מעל ראשכם ותקבלו באופן אוטומאטי עלי מייפל. ~> מגילות יום הולדת. קסנדרה תביא לכם מגילות אם תביאולה 40 עלי מייפל בשעות מסויימות 4 pm, 6pm, 8p, 10pm בימי שלישי ובימי חמישי. תזכרו שזה איוונט של מי שבא ראשון מקבל ראשון.אז תוודאו שאתם הראשונים!~ ~> איוונט של כל הסרברים - מפלצות יפילו "אור שמש" ואתם צריכים לאסוף אותו ולהפיל אותו במקום מסויים שיגרום לעץ לגדול [אנערף] ~> דאנג'ן יומולדת! תביסואת כל מפלצות העוגה ותשיגו עלי מייפל! ~> נשקי יום הולדת- כל המפלצות מפילות נשקים של יום הולדת! ~> GM איוונטס! הGM יסתובבו במייפל ויזמנו מפלצות בכל מקום! אבל אתם לא יודעם מתי אז תהיו מוכנים! ~> שאלון מייפל. האם אתה יכול להזכר בכל הNPC והמפלצות תוך שניות? אז נסה את השאלון וגלה עד כמה אתה מכיר את מייפל! עלי מייפל ועוגות יקבלו העונים נכונה- אז כדאי לכם להתחיל ללמוד! צפו לפרטים נוספים בהמשך~ נמ, נשמע כמו פיצ' שיקח ש-ע-ו-ת-!

Guid

New member
תודה!

נשמע מגניב בטירוף! עכשיו בא לי להרוג את עצמי יותר מתמיד... -.-

D amaged R oses

New member
איפה שתמיד היו?

באמוריה היה בוס מזוייף של אמוריה אני זוכרת שבכניסה להאנטד האוס היה סוס ובאלרוג [למה הרוג קשור אין לי מושג באמת] [מעניין אם יהיה פייק ביגפוט ;O] ובדאנג'ן תמיד היה באלרוג איפה שהפטריות והיה במערה עם הEVIL EYE [הצהובים] הייתי רודפת אחריהם לעוגות XD

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אני חושבת שהם פשוט

שחכו לציין את זה..:p הרי בוסים מזוייפים זה חובה..:p הם כאלה כיפים..*_* שנה שעברה עשיתי פרוייקט- אסוף תמונות עם הבוסים המזוייפים..:p עשיתי מרטון תפיסה שלהם והרגתי את כל מה שיכולתי להרוג אחד אחד ותיעדתי את הכל..LOL צריך לעשות את זה כלל פורומי..D:

וואו זה נשמע מדהים!../images/Emo219.gif

אם זה באמת מתחיל ביום חמישי זה מעולה בשבילי. D: אני לא יכולה לחכות.

P o o f i

New member
לאאאאאאא ../images/Emo10.gif זה מתחיל ביום חמישי?

אבלאבל, אני בגיחה!

מה דאבל בל"ג בעומר?../images/Emo108.gif

נקסון אל תהיו *****, תתחשבו בקהל ה U ISRELLL?? שלכם
אבל מה שכן, מזל שזה לפני הבגרות במחשבים, ולא במשהו אחר [למחשבים לא צריך ללמוד, מקסימום טיפלה תירגול יום לפני] נשמע אחלה סה"כ, אני כמובן לא אהנה מהכל בגלל תקופת הלחץ [לא אוכל להיות בדאבל בשבת בערב, כי למחרת יש מתכונת במתמטיקה], אבל בכיף D:

למעלה