Patch 0.60

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|איוונט..:)

אוקיי, יש NPCחדשה שנותנת משימה- להביא 50 עלים שנראים כמו עלי מייפל. העליםנופלים מעל המפלצות, והמתנה ממש מגניבה..:) זה FACE EXESORY בצורת עלה מייפל..D:וזה חמוווודד ואפשר לשדרג את זה ע"י איסוף של 25 עלים נוספים-אבל השדרוג הוא רנדומלי. תאספו ישר 75 עלים. בהצלחה..^^

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|יש סטאטים..:)

+5 DEX אבל ה"שדרוג" שמציע הNPC [שמתברר מחליפה את קודי..XD ניר ממש שמח] יכול להורידאת הסטאטיםכמו גם לעלות אותם. אנילמזלי קיבלתי העלאהשל+1. ידידשלי קיבל -2 ועכשיו מסתובב רק עם 3דקס:) ככה שה על מצפונכם..XD

Guid

New member
מעולה!! אני האנטר, דקס זה מושלם!

אני חושב שאני אוותר על השדרוג, 5 דקס זה מעולה בשבילי גם ככה. D:

P o o f i

New member
יש גם LUK, INT וSTR.

המשימה חוזרת על עצמה, אם לא מרוצים אפשר להחליף. למרות שהעלה נעלם אחרי שבוע.

eboy10

New member
ענית לי על שתי שאלות שכרגע שאלתי.. חח

עכשיו נשאר רק לברר מי זאת ואיפה היא?

P o o f i

New member
יש מכשפה כזאת בהנסיס,

וגם בLeafre. לא שמעתי על עוד מקומות.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|םטריה|המכשפה מחליפהאת קודי

הילד הקט ןשהיה נותן משימות באיוונטים. היא נמצאת במקומו בכל מקום שבו הוא היה. -אפשר לעשות את המשימה פעםבשעה-גם את משימת השדרוג וגם את משימת העלה. -אני עשיתי את השדרוג פעמיים ועכשיו יש לי 8 דקס!חחח נחמד..:) -העלים נופלים מ-כל-המפלצות במייפל והםבגדר דרופ רגילונורמאלי- לעומת זה את הפרס לא ניתן להחליף=] -העליםניתנים גם בכל שארהבטאטיםבאופן רנדומלי- 5INT או 5LUK וכו מקווה שעניתי על הכל..0.0"

eboy10

New member
מי זאת ואיפה היא? עוד שאלות-

אפשר רק פעם אחת או כמה שרוצים? יוצא רק אקססורי עם דקס או שיש גם עם int וכאלה?

Guid

New member
איפה הNPC הזו נמצאת?

ומה זה פייס אקססורי? אוף, בא לי כבר לחזור הביתה ולשחק! רק עוד 24 שעות!!! T......T

ReallyWrong

New member
תתעודד..

אני יכולה לשחק עכשיו, אבל הפאצ' המטומטם לא עובד לי ואני צריכה להוריד מחדש וזה לוקח כבר המון זמן.. ויש לזה עוד כמעט 3 שעות, אז כנראה גם אני אשחק כבר רק מחר

Guid

New member
את בבית... T________T

אני רוצה הביתהההה!! (מצטער שאתם צריכים לסבול את השטויות שלי, זה מתוך תסכול נטו...)

Blue Aura

New member
כן, עכשיו אני מורידה.

זה מה שעשיתי בפאץ' הקודם, גם הוא נתקע ><"

ReallyWrong

New member
וואי, אני הורדתי, חיכיתי את השלוש שעות האלה

ועכשיו זה כותב לי Error משהו. ~פרצוף כועס~

למעלה