Patch 0.60

Don Nirtin

New member
Patch 0.60../images/Emo87.gif../images/Emo133.gif

מחר. בין 08:00- 13:30. אם לא יהיו הארכות (אני מקווה שלא. יש לי תוכניות למחר). מה בפאץ'? -מיני דאנג'ן- הרחבות מסויימות לערים. יש כאלה בהנסייס (מפה של חזירם עם סרט וחזיר רגיל, מה שיכול להוריד מהערך של Pig Beach), בלודי- 24 ארנבונים עם תופים מחכים לכם (מישהו אמר אלף תופים?
), בדאנג'ן מחכה לכם 10 גולמים רגילים ו5 גולמים שחורים. ובליפרי- יש עוד הרחבה שאין פרטים עליו כרגע. כנראה בירקים (
). יש עוד שני מפות אבל הם לא זמינים לנו- האחד במאגטיה והשני באריאנט בחלק שעוד לא זמין לנו. -חפצי קאש (כרגיל...) -מפלצות- הבאג של ביגפוט תוקן. עדיין כמות הEXP שלו עדכני אבל הHP שלו עכשיו זה 32 אלף חיים. -חפצים חדשים- המפלצות יזרקו צ'יפס, עוגיות, ושטויות לא ברורות. אין לי מושג מה זה אומר. המשך מייפלינג מהנה
.

Don Nirtin

New member
תוספת קטנה../images/Emo87.gif

בקטגוריית החיות יש עכשיו רובוט. הרובוט עובד על אותו עיקרון של הדרקונים- ביצה, אבן התפתחות, וזה יכול להתפתח לצבעים יפים...

IceFairy

New member
הרובוט והדרקון כבר קיימים המון זמן..

אבן ההתפתחות מיועדת למעשה להפיכת הדרקון מבייבי לבוגר מה שגורם גם לשינוי הצבע, ואם קיבלת דרקון בצבע שאתה לא אוהב, אתה רוכש אבן התפתחות נוספת, כך שזה לא חדש, זה קיים כבר חודשים. אכן יהיו חיות חדשות, אך עפ"י מה שנאמר לי, הן יגיעו עם הפיראט.

Don Nirtin

New member
הרובוט לא קיים. הדרקון כן../images/Emo87.gif

יש דבר כזה baby robo...?

btekx

New member
כן יש חיה רובוט!

http://strategywiki.org/wiki/MapleStory/Monsters/Pets ראה שם מבין רשימות של חיה מחמד... יש ביצה רובוט שמפתח לרובוט קטן שיכול לפתח ל1 מבין 5 כחול, ירוק, אדום, זהב, וחום... עדיין לא ידוע איך נראה אפקט של רובוטים... (לחזיק 3 חיות ביחד...)

icy woman

New member
:) עכשיו כשאני מחפשת

מישהו שיאסוף לי במקום הדרקון האהבל שלי, אולי אקח כזה.. אבל בטח הם יקרים כמו הדרקון :(

deisy

New member
ממממ.... רק שגם הם לא עושים פרצופים

כמו האהבל שלך
הייתי מחכה לשמוע חוויות של מישהוא שכבר קנה, ולדעת בודאות שהוא לא ישן/חולם/שם עליך פס
כמו הדרקון
ואם הוא שווה - סבבה! תקני

deisy

New member
האמת.. אותי קרע הביבי גורילה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא מדליק חבל"ז!

icy woman

New member
נראה לי שאלך על משהו סולידי

שיהיה שפוט של דרופים. הרודולף מדליק. מעניין מה מאיה תגיד...

deisy

New member
את באמת תוהה?

אני יודעת מה היא תגיד
כאילו יש לך ספק?

הרודולף מהיר?

האמת היא שלפני שלחצתי על הקניה של הבייבי דרקון, הוא היה האפשרות הראשונה שלי. הוא כזה חמודדדד אבל מה? נקנה עוד אחד? אוף ועוד פעם ממתק ועוד NX ועוד NX.............. F5

deisy

New member
אני בטח לא יודעת...

אני אוהבת את הבואש שלי
בטח אח"כ מאיה תיכנס לתוכל לענות
מה שכן, הוא אוסף יופי.... זה היא אמרה לי... והאמת, לי מפריע שיש לי יותר מחיה אחת, הרבה פעמים הן מפריעות לי במקום לעזור.. כי החיה שאין עליה את המגנטים, כשהיא עומדת על חפץ היא לא נותנ לי לקחת אותו
ואז צריך לזוז..... אני נשראת עם חיה אחת.. הבואש שלי

אם אני אקנה חיה נוספת,

אני אחליף אותה בדרקון ומדי פעם אשנה לגיוון. לא נראה לי שאני אלך עם שתיים
הקטע הוא שהדרקון האדום הולך כ"כ טוב עם הבהמוט של הבישופ
זה כיף ללכת עם 2 דרקונים אדומים, אחד גדול אחד קטן..

IceFairy

New member
אני אצלם פעם הבאה את עצמי עם הדרקון האדום

והבהמוט. ולגבי המהירות, ככל שה-CLOSENESS של החיה גבוה יותר, כך הוא יהיה צמוד אלייך יותר ומהר יותר יאסוף, לכן, מידי פעם אני מעדיפה את הדרקון כי הוא רמה 16 או 17 לא זוכרת והבמבי רק רמה 9. וגלית צודקת, כשאני ב"זירות קרב" אני משתמשת אך ורק בחיה אחת, לא בשתיים, או שלוש כשהיו שלושה, כי כל חיה נוספת רק מפריעה, חיה אחת היא האפקטיבית ביותר בזירות קרב, שלוש מוציאים כשסתם מסתובבים, בשביל הכיף

IceFairy

New member
אני מאד אוהבת את רודולף, משתמשת בו כל הזמן

את הדרקון אני מוציאה מדי פעם, אבל אוהבת גם את הדרקון.

IceFairy

New member
כי כשגרתי בגרמניה בשלג תמיד היו במבים

ומאד אהבתי אותם, מאז כל כך התאהבתי בחיה הזאת, לא יודעת למה, פשוט נקשרתי אליה, המבט התמים הזה בעיניים שלה, פשוט שובה לב, כשראיתי את הבמבי ב-CS זה החזיר אותי אחורה לילדות ולאהבה לחיה המדהימה הזאת, וחוץ מזה שיש לו אף אדום מהבהב, וכשאני נותנת לו כל מיני פקודות, הוא כזה מתוק, כשאני אומרת לו חג מולד שמח הוא שר ויש עץ אשוח, הוא פשוט מקסים, אני משוגעת עליו.

../images/Emo6.gif נראה לי שאני אלך עליו

אני אוהבת את הדרקון אבל לפעמים הוא מעצבן כשהוא נתקע. הוא ממילא היה העדיפות השניה שלי. אין הרבה במבים בווינדיה...

למעלה