open
ice

• פותח הנושא xslf
  • פורסם בתאריך
לא מסכימה אתך.

הגולשים התחילו להגיב במשוב עוד אתמול בצהריים, ותשובת ההנהלה, שהדברים בטיפול - נכתבה רק היום. אני לא חושבת שזה רע להזכיר, מפעם לפעם, שבלי גולשים - אין קיום לפורטל. להזכירך, זה בדיוק מה שגולשי IOL הוכיחו ל"וואלה!". ומצופה מתפוז שיהיו רגישים ומודעים במיוחד לכך, שכן תפוז הם אלה שקיבלו את רוב קהילות IOL שנטשו את "וואלה!". אני לא משווה בכלל בין הנהלת "וואלה!" להנהלת תפוז, אני חושבת שהנהלת תפוז כן קשובה לרוב הדברים ורוצה לרצות את הגולשים, אבל לא הייתי אומרת "אובר דרמטיות" על תזכורת קטנה לכוח של הגולשים.

י.ש.

New member
מנסיוני הדל במקרים קודמים

השיטה של תפוז היא לצערי קודם כל להתעלם, אחר כך להתכחש ולבסוף לכתוב משהו לא מחייב ולוקח מספר ימים עד שמשהו קורה.

ailag

New member
השאלה היא איך הם לוקחים את זה

פה אנחנו רק מדברות על האינטראקציה עם הגולשים (לעומת הפעולות מול השרתים) ובאמת יש הרגשה של זלזול. אני באמת לא יודעת עד כמה לוקחים ברצינות צעקות של גולשים במשוב. הרי כשהם צועקים "אנחנו רוצים אמוטיקון חדש!" או צועקים "תפתחו פורום ג'ולות ורודות!" לא מתייחסים אליהם, כי הבקשות קצת מצחיקות (בנוגע לאמוטיקונים, תפוז הצהירו שזה מאט את שליחת ההודעות. לא ראיתי את הקוד אז אין לי ברירה אלא להאמין) - אז כשאנשים צועקים "תנו לנו לגלוש, אתם לא מתאימים את האתר שלכם" זה באמת משנה יותר מהצעקות הקודמות? אני ואת יודעות שהצעקה הזאת נוגעת לנושא רציני, השאלה היא איך מעבירים את זה כגולשים מן המניין
ואני לא בטוחה שהצהרות עזיבה הן הדבר הנכון. מנסיון באינטרנט, הטיפול הכי בריא להצהרות עזיבה הוא התעלמות (אבל הנסיון שלי נוגע לסקאלה נמוכה - הצהרות בודדות)

יש הבדל

בין הצהרות עזיבה של בודדים, להצהרות עזיבה של פורומים שלמים. תפוז חיים וקיימים בזכות עזיבות המוניות כאלה (של גולשי יואל שלא רצו לעבור ל"וואלה!").

shm3

New member
קניות באינטרנט

איזה אתרים אתם מכירים לקניות באינטרנט בארה"ב, משהו כמו זאפ בארץ? (אני מכיר אמזון ושופינג) עדיף שיהיו זולים.

e-magine

New member
אני ממליץ לך

להיכנס לאתר www.mustop.co.il לרשימות המומלצים של האתר, ולעבור יסודית על הרשימות. יש ברשימות חנויות מאכזבות שעושות בעיות למי שלא מחזיק כרטיס אשראי אמריקאי או קנדי אך יש גם חנויות טובות.

eynetane

New member
אינטרנט קפה

מישהו מכיר אינטרנט קפה שקט בת"א (כתובת / טלפוןן / שם)? עדיף באיזור רמת-אביב או מרכז ת"א תודה

../images/Emo41.gif פורומים חדשים בתפוז אנשים ../images/Emo41.gif

כשנסיכות ודרקונים נפגשים עם גיטרות וקלידים - פורום פאוור מטאל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=760
בואו לקבל ולהעניק אוזן קשבת - פורום הפרעות חרדה בבני נוער http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1208
המקום לחלוק את הדילמות וההתמודדויות - פורום ילדים במשפחות אומנה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1209
התרבות ששמה את החופש, השמחה וחקירת הנפש במרכז - פורום תרבות פסיכדלית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1210
משנים את החיים דרך חשיבה פילוסופית - פורום ייעוץ פילוסופי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1212
שני הורים צעירים + שלושה ילדים חסרי מעצורים = ? - הפורום הרשמי לסדרה ככה זה בחיים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1213 המשך גלישה נעימה בתפוז
אנשים

טרויקה

New member
סמינר חוקרי אינטרנט

במהלך סמסטר ב' יתקיים באונ' בר אילן סמינר חוקרי אינטרנט. הסמינר משלב הרצאות של סטודנטים ומרצים בכירים העוסקים בתחום. כל המתעניינים בתחום מוזמנים הכניסה חופשית! חדר סמינרים בניין כץ (בניין 604 קומה ג') ניתן להשתלב בתור מרצים[email protected] 20.2 ד"ר מייק דהן, הכלכלה הפוליטית של הרשת 27.2 דימה אפשטיין, דיון בנושא חומות וגשרים דיגיטאליים: טכנולוגיות תקשורת חדשות, דיאלוג ותהליכי שלום 6.3 עדי פז, השפעות חברתיות אפשריות של השיתוף באינטרנט (אפשרות לסטודנט נוסף) 13.3 פרופ' קלרמן, הגיאוגרפיה של הרשת 21.3 (יום ב') ד"ר בירנהוק, אתיקה ומשפט ברשת 27.3 פורים 3.4 איל רבין, מחקר כמותי באינטרנט 10.4 עדי זמיר-ניצן, טרור באינטרנט (אפשרות לסטודנט נוסף) 17.4 ד"ר שוורץ אלטשולר, השליטה ברשת והשפעתה על מדיניות ציבורית ביחס להתפתחות הרשת 24.4 פסח 1.5 פסח 2.5 (יום ב') פרופ' וילציג, מהפכת המידע 8.5 אור חביב , E.commerce 15.5 סטודנטים 22.5 עמרי רוח מדבר, תרבות המדיה החדשה 29.5 סטודנטים 5.6 מפגש סיכום וסיום + גבינות ויין

e-magine

New member
לא הבנתי

סתם אנשים שיפנו אליכם, תאפשרו להם להרצות? או שיש ועדת קבלה?

adi pa

New member
תשובה ותיקון טעות

הרעיון בסמינר הוא להוות מסגרת עמיתים לסטודנטים מתחומים שונים שחוקרים את ההשפעות החברתיות של האינטרנט. ישנם מפגשים שאליהם הזמנו חוקרים מוכרים או מומחים בתחומם שמרצים ומקיימים רב שיח על עבודתם וישנם מפגשים שבהם המשתתפים בקבוצה שכותבים מחקר או מאמר מציגים אותו כדי לקבל בקורת ורעיונות להמשך מהמשתתפים האחרים. במידה ומישהו מצטרף כמשתתף קבוע ואז רוצה להציג את עבודתו הוא יותר ממוזמן, כמובן יש לתאם איתנו מראש תאריך ונושא. כמו כן בהודעה הקודמת חלו מספר שיבושים בשמותיהם של מספר מרצים. מצורפת רשימה מתוקנת של שמות המרצים ונושאי המפגשים.

טרויקה

New member
סמינר חוקרי אינטרנט

במהלך סמסטר ב' יתקיים באונ' בר אילן סמינר חוקרי אינטרנט. הסמינר משלב הרצאות של סטודנטים ומרצים בכירים העוסקים בתחום. כל המתעניינים בתחום מוזמנים הכניסה חופשית! חדר סמינרים בניין כץ (בניין 604 קומה ג') ניתן להשתלב בתור מרצים[email protected] 20.2 ד"ר מייק דהן, הכלכלה הפוליטית של הרשת 27.2 דימה אפשטיין, דיון בנושא חומות וגשרים דיגיטאליים: טכנולוגיות תקשורת חדשות, דיאלוג ותהליכי שלום 6.3 עדי פז, השפעות חברתיות אפשריות של השיתוף באינטרנט (אפשרות לסטודנט נוסף) 13.3 פרופ' קלרמן, הגיאוגרפיה של הרשת 21.3 (יום ב') ד"ר בירנהוק, אתיקה ומשפט ברשת 27.3 פורים 3.4 איל רבין, מחקר כמותי באינטרנט 10.4 עדי זמיר-ניצן, טרור באינטרנט (אפשרות לסטודנט נוסף) 17.4 ד"ר שוורץ אלטשולר, השליטה ברשת והשפעתה על מדיניות ציבורית ביחס להתפתחות הרשת 24.4 פסח 1.5 פסח 2.5 (יום ב') פרופ' וילציג, מהפכת המידע 8.5 אור חביב , E.commerce 15.5 סטודנטים 22.5 עמרי רוח מדבר, תרבות המדיה החדשה 29.5 סטודנטים 5.6 מפגש סיכום וסיום + גבינות ויין

e-magine

New member
הודעתך הקודמת שורשרה לשרשור ../images/Emo32.gif

מדוע אתה מציף, האם אתה מעוניין בחסימה?

טרויקה

New member
תגובה ל e

הסמינר הינו הוקם ומועבר על ידי סטודנטים לתארים מתקדמים החוקרים את נושא האינטרנט מכיוונים שונים (פסיכולוגיה, תקשורת, סוציולוגיה, תרבות, חברה וכו') בסמינר מועברות הרצאות של מרצים בכירים ושל סטודנטים. במידה וסטודנט (או כל אדם אחר) מעוניין להציג עבודת מחקר הקשורה לתחום האינטרנט אנו מאפשרים זאת (כמובן לאחר בדיקה שהנושא רלוונטי). אודה לך אם תשאיר את ההודעה בנפרד ולא כחלק משירשור אחר עמ"נ שאנשים שיהיו מעוניינים להשתתף כמאזינים וכמרצים יוכלו לראות את ההודעה. בתודה טרויקה

e-magine

New member
פורום איננו לוח מודעות

כל ההודעות על כנסים והרצאות משורשרות לשרשור
. הגולשים שמעוניינים במידע יודעים איפה להוא נמצא בפורום.

טרויקה

New member
להערכתי מידע זה הוא רלוונטי

לחברי הפורום אשמח אם תוסיף לו סימן OFF

e-magine

New member
הוא רלוונטי בדיוק כמו יתר הכנסים

ימי העיון הסמינרים והארועים, יחד עם זאת, אני חוזר על דבריי. הפורום הוא מקום לדיון ולא לוח מודעות. כעיקרון, ההודעות יש להפנות בכלל ללוחות המוגעות שבממשק הקהילה ולא לפורום, אולם אנחנו מאפשרים שרשור אחד להודעות מהסוג הזה והוא שרשור הוא
. בעמוד הפורום יש 15 שרשורים. לא יתכן ש 4-5 מתוכם יהיו מודעות, גם אם הן רלוונטיות לנושא בעוד הדיונים המהותיים נדחים לאחור.

certainty

New member
אני זקוק להזמנה ל g-mail

שלום לכל חברי הפורום ..... -:) אני זקוק להזמנה לפתיחת חשבון g-mail..... אם מישהו יכול לעזור לי בכך אשמח עד מאוד המייל שלי הוא [email protected] תודה רבה מראש

למעלה