ooo my god

yanushka19

New member
ooo my god

"I LOVE YOU"אני מקווה שזאת לא תיהיה המילה האחרונה של נייתן

RoniLiron

New member
../images/Emo100.gif ../images/Emo58.gif

ספוילר ... אל תדאגי, זאת לא תהיה המילה האחרונה שלו :)

convoy

New member
מקווה מאוד:)

אני מקווה מאוווד שזאת לא תהיה המילה האחרונה שלו.. כי בדוגרי..בלעדיו אין סידרה.. היילי ונייתן היו זוג מושלם! סתם משאירים אותנו במתח כדי שנראה ת'עונה הבאה כי אם זה היה מסתיים ביפה.. בירח דבש והכל... היה סיכוי קטן שאנשים יפספסו ת'פרקים הראשונים של העונה הרביעית כי הם יודעים שהעונה הבאה תהיה כמו תמיד הסיכסוכים בין ברוק ללוקאס היילי ונייתן נשואים:) לכן היה צריך להיות מתח.. כדי שנחכההה לעונה הרביעית ושיהיה רייטינג טוב! :)

yanushka19

New member
אז בקשר למילים של נייתן...

כן הם הזוג המושלם שישאר ביחד לא משנה מה...לאומת זאת אני חושבת שברוק ולוקאס לא יהו ביחד אלא לוקאס ופייטון... שמעתי שאמרו שאחד המשחקנים(ברוק,לוקאס)אמר שהם לא יכולים לשחק ביחד(כי הם התגרשו וזה)..אז נראה לי ברוק תלך...למה הם לא יכולים לעשות כלום ללוקאס...הוא השחקן הראשי... וגם מהתחלה לוקאס ופייטון היו ביחד...

batibam10

New member
צווודקת!!!!!!!

וואו.. נכון.. את צודקת לוקאס הכיר על סט הצילומים את חברתו.. שמשחקת כתפקיד אורח.. הם התאהבו.. ועכשיו הם חברים.. וברוק לא יכולה לראות אותם כל יום על הסט מתנשקים והכל אז היא אמרה למפיק..שאו שהיא יוצאת או שלוקאס.. קיצור.. לא נראה לי שיוותרו על לוקאס כי הוא זה שעושה נראה לי ת'רייטניג.. החיוך המושלם הזה
אז ברוק תצא.. אווף.. אהבתי אוותה כל כך..!! ואני לא רוצהההההה שפייטון ולוקאס יהיו יחד.. כמה שאני אווהבת את פייטון.. זה פשוט לא הולך!! שניהם בלונדינים יפים עם עניים בהירות!! חח זה משעמם כזה..אני בטוחה שהוא יתאהב עונה הבאה בחברתו הנוכחית כיום:) חח וכבר מעכשיו.. אני שונאת אותה!!!

ענבררר

New member
זה לא נכון בכלל.. אף אחד מהשחקנים

לא עוזב.. והחברה הנוכחית שלו כיום הייתה ניצבת היא לא שחקנית והיא לא תשתתף בעונה ה-4. ואם יהיו סכסוכים זה רק בשביל העלילה כי זוג מושלם זה די משעמם... כמו שעשו עם היילי וניית'ן בעונה ה-2.

batibam10

New member
איך מעלים פה קבצים?

אני לא מוצאת..איך אתם עושים את זה?

ענבררר

New member
קבצים כאילו תמונות?. אם כן.. את

צריכה להכנס לחלון הוספת תגובה ואז יש לך אפשרות למטה של הוספת קובץ.. אז שם =]

למישהו יש תמונה של חברה של לוק?!

יואאו שמעתי שהיא סיימה תיכון רק עכשיו........ וכבר מאורסת אליו..... כלבבבבבה PP:

ענבררר

New member
סופיה עזבה אותו (לפי מה שאני הבנתי)

כי היו שמועות שהוא בגד בה. אז לשאלתך לא הוא לא עזב את סופיה בשבילה הם התחילו לצאת קצת אחרי שסופיה וצ'אד נפרדו

למעלה