ooo my god

RoniLiron

New member
../images/Emo100.gif חחחח אותי אישית זה הצחיק ../images/Emo6.gif

תותחית!!

../images/Emo62.gifחחחחח../images/Emo6.gif ענק ענבר../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

דוד קופר החתיך

batibam10

New member
צא'ד מייקל וחברתו...

נראה לי שהחברה הנוכחית שלו סתם איתו כי הוא מפורסם ויש לו כסף.. והוא חתיך וסבבה.. אז למה שלא תהיה איתו!? חח אל דאגו.. עוד כמה שבועות הם נפרדים על בדוק!! ככה זה בדרך כלל מפורסמים לא מחזיקים מעמד הרבה זמן בגלל התקשורת פפארצי וכל מה שבניהם.. קשה ככה :/

S2M

New member
איזה יפה!

למרות שאני לא אוהבת אותו אחרי מה שהוא עשה לסופיה, הם די חמודים ביחד.. אבל בטח עוד איזה יומיים הם ייפרדו...

כן בטוח שהם ייפרדו תוך כמה זמן....

לכי תדעו אם היא אוהבת אותו בגלל מי שהוא או בגלל מה שהוא...... חחחח מזכיר לי מה שאבא של פייטן אמר לה על פיט P: ממ היא יפה, אבל רזה מידי ואני עדין חושבת שהוא גדול עליה :\

את רואה את הסדרה?

שאלת אם יש תמונה של חברה של לוק... זאת ברוק, יש בטוח תמונות של ברוק באתר של one tree hill, בטח גם בגלריה של הפורום.

G Baby

New member
עונה 1 פרק 22..

כשניית'ן והיילי בדירה של ניית'ן בזמן הגשם. אבל לא ממש מראים שהוא מציע לה נישואים. בפרק 2x01 יש פלאשבק של הקטע הזה ואז מבינים שהוא הציע לה בקטע הזה נישואים.

ענבררר

New member
לא היחידה ../images/Emo7.gif אני ראיתי אותו איזה 4

פעמים.. והייתה לי צמרמורת בכל פעם

אני ראיתי את כל השידורים החוזרים

ובראשון באמת יצא לי בכי בכי (כי לא ידעתי מה יקרה אז) ואמא שלי "תרגעי זאת רק סדרה" חח ועדיין קיבלתי צמרמורת.. מתי העונה החדשה תהיה בYES? אני פשוט חייבת!!

batibam10

New member
../images/Emo205.gifאני בכלל בכיתייייי בכל הפרק..

זה היה ממש מרגש.. ואיך שהיילי צעקה לנייתן.. עשתה לי צמרמורות.. היא שיחקה כל כך טוב..חח ממש ירדו לי דמעות.. חח התחחנתי שאף אחד לא יבוא.. חח עוד יצחק עליי שאני בוכה מסדרה..

למעלה