One small happy(er) family

ואם יצבטו אותי אז יצבוט לי? חחחחחח

ממש לאאאאאאאאאא כשהוא הכיר את החברה שלו ומאז לפחות 4 שנים נהיה לי עוד יותר טוב שיהיה לו טוב לא צובט לי כלום גם אם ירצה שיצבוט לי אם טוב לו טוב לילדים לא מה אכפת לי ממנו בכלל לי לא עושה כלום

העקשנית

New member
בדדי../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif../images/Emo32.gif

אתה עושה באמת רושם ונותן הרגשה של אחד ששלם עם עצמו. שלב טוב בהחלט להיות בו. בהצלחה בהמשך

מצוטטת

New member
נו, הצלחתם להוציא אותי מ- ../images/Emo60.gif

יערורה נו זה גם הגיע..... חולקת ומאד !!! (סעף ד´) מנקודת הראות האישית שלי .... משפחה/זוגיות = שלמות ! אבל להגדירה כחיצונית? חולקת
הפעם! (ויש לי עוד מלאן להגיד..... אך קודם הייתי חייבת לעצור בתחנת הביינים כאן ההמשך בדרך...) שבוע טוב חברים.

dee31

New member
פסק זמן

מרוב שורות כבר איבדתי את הקשר לענין שהעלת עפרה בהתחלה. לא רות, זה לא געגועים לאקס. אלה געגועים לעצמי בקשר עם מישהיא. לפעמים אני שואל את עצמי (מתחתית הבור למי ששכח), מתי ואם בכלל, יחזור הניצוץ שהיה לי בעיניים? האם אני חייב מישהיא לצידי כדי להוציא ממני את כל הצבעים שיש בתוכי? למהזה לא קורה לי לבד, עם עצמי? למה? כן אני יודע, "תן לזה זמן" ועו כאלה קילשאות...אבל בינתיים...

אורלי41

New member
ואולי לגברים קשה להודות../images/Emo4.gif

היתכן שלגברים קשה יותר להודות שגם להם יש רצון למישהי קבועה לידם? מישהי שבזכותה יחזור הניצוץ לעיניים והפעימות המוגברות? לנו אין בושה לבוא ולומר שטוב לנו כשיש לנו על מי להניח את הראש על אותה כתף איתנה ומוצקה... גם לכם מותר להגיד שהרבה יותר כייף להרגיש ראש נשען עליכם.. שמא אני טועה?????? ובנתיים קבל

בדד1

New member
לזה בדיוק אני מתכוון

מאיפה אתה מביא את המחשבה הזו שאתה בתחתית הבור נכון שכשאתה לבד החיים שלך שונים מחיים בזוגיות אבל הם רק שונים זה לא אומר שהם פחות טובים ממה שהיה קודם ברגע שתרגיש שאתה לא בבור אלא רק במקום שונה החיים שלך ייראו אחרת

די

מתחתית הבור אף אחד/ת לא יכול להוציא אותך רק אתה את עצמך אולי יכול להיות שם מי שיתן לך יד אבל את הטיפוס למעלה אתה צריך לעשות לבד! למה זה לא קורה לך? אולי תתרגז על מה שאני הולכת לומר לך אבל זו האמת העירומה כי אתה לא רוצה כי מצאת שיש לך איזה שהוא רווח בתחתית
אז יקירי תתחיל להבין שהיציאה מהבור תביא לך רווח הרבה יותר גדול ואז תתחיל צעד אחר צעד לצאת ממנו נכון, יהיו נפילות, נכון זה קשה אבל אם תתעקש אני בטוחה שתצליח ואינך מתאר לעצמך איזה כיף יהיה לך לעמוד מלמעלה ולהביט למטה אל הבור ולראות שאתה בחוץ, שהצלחת.

רות 2

New member
זה יחזור כשי באמת תרצה לתת ולא רק

לקבל זה יקרה כשי תפסיק לכנס למגרה הסיזיפיתשל לטחון את העבר ובנתיים !!!!!!כמו שקראתי בכרטיס של משהי שמאוד מצא חן בעיני..." " הצער על האתמול והפחד מהמחר הם הגנבים שלוקחיםלך את ההווה"

dee31

New member
אני יודע...

כולכם צודקים. אין לי ספק שרק אני יכול להוציא את עצמי, ולא, אני לא פוחד להודות שבא לי מישהיא. אבל זה לא הענין. אני רוצה שיהיה לי טוב עם עצמי לפני שתהיה לי מישהיא. אני יודע, אני יודע שזה תלוי רק בי. אני אפילו אומר זאת לאחרים שבמצבי, אתם יודעים, לייעץ זה הרבה יותר קל מליישם, אבל... כמו שאמר מישהוא: "אי אפשר להגיד לצ´יפס שבסיר: נו!" וניצת, יכול להיות שהרווח שלי הוא בתלונה עצמה. סוף סוף אני יכול לומר לעצמי (עם כמה שזה כואב) שגם לי מותר. שגם לי מותר לסבול. אני כבר לא חייב להיות הכתף, הסלע האיתן. כן! גם אני רוצה כתף שאוכל לבכות עליה לפעמים! מתנצל מראש על מה שאכתוב, אבל נראה לי שאתם בתפקיד הכתף כרגע. סליחה

אורלי41

New member
הנה לך כתפי.. זה עוזר?../images/Emo24.gif

מגישה לך את כתפי האיתנה.... אחים או לא אחים.... הוקל לך אחי? מותר לך ועל אחת כמה וכמה אם אתה גם מבקש מי אני שלא אציע לך אותה?! שבוע נפלא מלא אור ואהבה

רות 2

New member
אני יודעת שהאיתותים....

האלקטרונים של הצד האחר כמו שכתבתה לפני מספר ימים לא מספיקים אבל לפחות הידיעה שמאחרי האיתות , הוירטואלי יש באמת אנשים אמיתיים שהיו במצבך !!!!!! אז קבל גם חיבוק ממני

סבבה , אנחנו יש לנו כתף

ג ד ו ל ה אז אתה יכול בכיף להניח ראש וגם לקבל
בודאי שגם לך מותר הרי אתה בנאדם לא?

העקשנית

New member
תגובה לדי-מנסיון אישי-לא חייבים../images/Emo128.gif

בן זוג לצידך בכדי להחזיר לעצמך את הניצוץ בעיניים!! זאת אשליה!!! כן צריך למצוא את המשהו הזה שיעשה לך את זה. זו יכולה להיות עבודה טובה שאתה אוהב לעשות. זה יכול להיות עיסוק בשעות הפנאי, תחביב וכו´. זה יכול להיות משהו שקשור בנתינה, שכולל אולי התנדבות. כל דבר שיגרום לך להרגיש שאתה תורם משהו מעצמך, או מוציא משהו מעצמך, או מבטא את מה שמיוחד בך, יכול לגרום לך לדעתי-להחזיר את הניצוץ בעיניים. ואנשים,אם כבר, לא בהכרח בן/בת זוג. אח"כ, בנוסף-יכול גם זה לבוא.

צביטה קטנה בלב

זה צובט בלב כי נשארים לבד ועם כל כמה שאנו מייחלות ללבד הזה, באותן שבתות, אחת לשבועיים, לשקט הזה ולבטלה הבלתי נגמרת במשך יום וחצי, למרות כל אלו, כשהבית ריק ואנחנו מצליחות לשמוע את עצמנו חושבות ... זה צובט ... זה לבד יש בזה מעבר לקינאה בזוגיות החדשה של ה X שלנו יש בזה ערגה כמוסה לשניים מחדש אצלינו יש בזה כמיהה לחמימות, לקרבה, לאינטימיות זה לא ה X זה אנחנו

מתלבטת

יש בזה כל כך הרבה במה שאמרת בשקט הזה - זה לבד יש ערגה לזוגיות ולא היא לא כמוסה אני חושבת אף אחד מאיתנו - לפחות כאן בפורום לא מתכחש לערגה הזאת ואולי זה מה שיפה כאן...

למעלה