One small happy(er) family

מעופי אבל לא כולם התגרשו

עם כאלה מטענים כבדים אצלך זה שונה,אבל יש מי שגמרו את זה יפה...

בדד1

New member
ניצת חביבתי

טעות אין דבר כזה" לגמור את זה יפה" אם זה יפה לא גומרים תמיד ישנם איזה שהם משקעים תלוי באופי הנפרדים ובמהות הפרידה

אורלי41

New member
חולקת עליך בדד../images/Emo163.gif

אם לא אכפת לך יקירי אחלק את הדברים א. ההחלטה "לגמור" את מערכת הנישואין ב. כיצד לסיים אותה. אני לא דוגמא כי עד היום אם היה יכול ה-
היה מתנקם בי אבל ישנם מספיק מתגרשים שמסיימים הכי יפה שאפשר ולו רק לטובת הילדים המשותפים. ברגע שמגיעים להחלטה שלטובת שני הצדדים עדיף להפרד וסיימו את הנקמה אפשר לסיים יפה כדברי השיר... "אז בוא ונגמור את זה יפה..." ולסיום.....ערב נפלא לכולם.......
למרות שאצלי יש נזילה....
נווווו באמת לא אצלי כלומר בברז שלי.... ומחכה לאינסטלטור... שובבים......
מה כבר חשבתם.......

בדד1

New member
אי כמה שאני אוהב נאיביות

(מורתי עם נקודה באמצע הו´שורוק אם אני זוכר נכון))

אורלי41

New member
אני לא נאיבית.. אני פשרנית../images/Emo163.gif

שאתחיל לשיר את השיר של שרית חדד.... אני לא תמימה לא נאיבית....... מה כפת לי...... יוווווו בעצם אני כן נאיבית........ אמרת שאתה אוהב נאיביות אז אתה אוהב אותי???????? איזה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

בדדוש

אתה אל תספר לי שאין דבר כזה... ישנם משקעים זה נכון ,אבל אפשר לתת להם לשקוע , אפשר להניח להם ולהמשיך בקשר אחר,קשר על בסיס מחוייבות לילדים שלנו. ואתה יודע מה? גם כשאין ילדים משותפים אפשר לסיים יפה... שני חברי הטובים ביותר ,הם השניים שאהבתי בכל נשמתי (ועדיין אוהבת ממקום אחר).הם תמיד שם בשבלי ואני עבורם.

r e d head

New member
חברים...

יקרים אני קוראת את השירשור הזה במשך כל היום וחיפשתי את הרגע המתאים להכניס משפט והנה זה בא... אני וה
שלי,ביחסים טובים לפעמים יש תקופות קצת פחות אני לא מבינה למה אי אפשר להשאיר את העבר מאחור למה להמשיך לחיות עם כעסים כל הטינה הזאת היא אנרגיות שליליות בחיים חייבים להשתחרר מיזה, היה, נגמר היום יש חיים חדשים!! אתם לא עושים רע לגרוש בכעס שלכם אתם רק מרעים עם עצמכם ועם הילדים זה הכל בידיים שלכם החלטה שלכם ואם הוא כועס וצועק ואתם באים בגישה חיובית הוא ישבר בסוף וזה יהיה הדדי

העקשנית

New member
אהה-רדד-אבל לא כולם חכמים כמוך

ולא כולם רגועים כמוך, ולא כולם מסוגלים לא לכעוס כמוך..... הלוואי וזה היה ככה....... אשרייך וטוב לך!

maof

New member
עקשנית

לא קשור לחוכמה פשוט למודעות אישית מה טוב עבורי ומה רע........ פשוט חבל להוציא אנרגיות מיותרות על דברים שלילים מעוף

maof

New member
בדד.................

אני מיצטער חבר............ אני תומך בדעתה של אורלי לא כל פרידה צריכה להסתים בכסח............ ויש זוגות שלא חושבים שברגע שמחליטים על פרוק החבילה צריך להרוס ולכסח את בן הזוג היחסים הוגנים וישרים מגיעים לפשרה שכל צד יכול ומסוגל לחיות איתה מסימים את הנשואים אצל מגשר/ת ולא אצל עורכי דין אשר חושבים במונח של לנצח ואם המילה לנצח עולה אז אתה במלחמה ......... ובמילחמה אין דבר כזה תיקו...... אני יודע שאני מדבר על זוגות בודדים אבל יש........ מעוף

העקשנית

New member
מי גמר את הגירושין יפה-שיצביע!../images/Emo31.gif

בחיי שהיינו צריכים לעשות סקר או משאל בנושא.

למעלה