OMG

אני לא הרגשתי.... אבל../images/Emo182.gif

הוציאו אותנו מהכיתות לאיזה שעה. באסה, כבר חשבתי שיתבטלו השיעורים האחרונים....

Unreachable

New member
ברגעים כאלו

אני שמחה שיש גם בהזורע וגם במשמר העמק מרעה לסוסים
שיוכלו לרוץ אם דבר כזה קורה בכל מקרה בבצפר לא הרגישו את זה (אבל הכיתות שהיו ליד השירותים כן
) אבל התקשרנו לקיבוצים שבעמק וליוקנעם ושם כן הרגישו את זה היה מצחיק (לראות את כל הבצפר על הדשא של הקפיטריה)

TauraMan

New member
לא היתה רעידת אדמה!!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

בסף הכל פוחלץ אחד זז...

חחח אצלנו היה טיפה (בגן יבנה) אבל

הייתי בתל-אביב....נסענו למחזמר 'מרי לו' והיה מזה כייף! יאו! אמייייייר בלי חולה איזה שולט זה....חחחח *בהתחרפנות קלה*

חחח....אצלנו זה היה ממש שתי שניות

וגם אז....לא הרגישו כלום....רק הרגישים האלה שמרגישים הכל...... חחחחחח.......הפסדתי מתמטיקה......חחחחחחחחחחחחחחח
לא הרשו לנו להיכנס לכיתות/לשיכבה (אניחנו 7 כיתות בשיכבה אז יש איפה להסתובב...) אבל תכלס אפאחד לא שם על זה....כולם אצלנו היסתובבו.......

a l o n i s 1

New member
זה היה נחמד..

אני ישבתי צמוד לקיר בשיעור מטמתיקה והרגשתי משהו במשך 5 שניות וזהו ולא הבנתי מה זה היה .. זה לא היה כזה רציני!

a l o n i s 1

New member
זה היה נחמד..

אני ישבתי צמוד לקיר בשיעור מטמתיקה והרגשתי משהו במשך 5 שניות וזהו ולא הבנתי מה זה היה .. זה לא היה כזה רציני!

aloniguy

New member
יש לנו סדקים בקירות!!

סדקים קטנים אבל בכל זאת סדקים....

ניצקוש

New member
שמעו מה קרה לי! זה היה ממש מפחיד!

טוב אנחנו היינו בהצגה! "משחקים בחצר האחורית".... ופתאום באמצע אנחנו מרגישים שהכיסאות ממש רועדים אז חשבנו שעשו באולם הפקטים של כסאות זזים..חח..כי היה בדיוק קטע מתאים לזה..ואז אחרי איזה חצי שעה שלא הבנו מה קרה המנהל שלנו פתאום עולה לבמה מעיף את כל השחקנים ואומר שהיתה רעידת אדמה ופיקוד העורף אומר לצאת מהביניינים.. וכולם נכנסו לפניקה! כולל אותי! הלב שלי! ואז יצאנו! והיה ממש מפחיד! וזהו...לחשוב שהרעידות האלה היו רעידת אדמה! אמאל'ה!
אבל עכשיו זה ממש מצחיק אותי איך שפחדתי מזה...

יאו אנחנו היינו במחזמר...חחח

אבל בת"א, ולא הרגשנו כלווווווווווווווווום! "מרי לו"...חחח הפכנו את זה ל"פטמה לו" וסתם היה מצחיק!

MorH

New member
אני הרגשתי../images/Emo98.gif

היינו בהפסקה והסתכלתי על הריצפה , חשבתי שאני בקרוסלה וראיתי את השולחן רועד אז נתתי לי סטירה כדי לוודא שאין לי סחרחורת וראיתי כמו גלים באדמה ועמדתי להגיד לכולם שאני לא מרגישה טוף ולידיד שלי שיפסיק להרעיד את השולחן ואז כולם צעקו לצאת החוצה...

Vintage Queen

New member
וואי זה היה מעולהההההההההההה

חחח ראינו סרט עם הכיתה המגבילה ופתאום ידיד שלי תופס לי תיד ושאלתי אותו מה קרה והוא אמר לי תרגישי!!!! ופתאום קלטי כל הריצפה זזה ימינה ושמאלה ולא ידענו אם לצחוק או להיכנס לפאניקה! חחחח והמורה אפילו צעקה"באמא שלי! זאת רעידת אדמה!!" הרגה אותיייי אחרי שהרגיעו אותנו המשכנו לראות תסרט ופתאום מודיעים ברמקול "כל התלמידים מתבקשים לפנות את הבניין!" וצרחתי באופן פאקאצי במיוחד (בכוונה)" ויצאתי עם ידיד שלי החוצה חחח ראיתי את חברה שלי וראיתי תפנים שלהכולה הייתה חיוורת מלחץ אנשים אשכרה התחילו לבכות (WTF?!!?) צומי!!!! ואז אחרי חצי שעה החזירו אותנו והמשכנו לראות תסרט בידיוק לעוד 10 דקות ושוב אמרו לנו להתפנות!! אמרו שיש התראות לעוד גלים!! אז היינו בחוץ שעה וחצי!! פפפ היה ממש נייס!! בקושי למדנו היום!!!! היה מצחיק!!

טוי בוי

New member
הינו בסיור באיזשהו אוניברסיטה

בר אילן אני חושבת (לי זה משנה?) יום מדעים...
ועשינו כל מיני ניסויים... ואז יצאנו לאכול וחזרנו לניסויים ולא פינו אונתנו ולא כולום ולא הרגשנו כלום..
ודליה (המורה לביולוגיה) כל כך הצחיקההההההה אותי!!!!! נקרעתי!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
XD דיברתי איתה על הניסויים (כן, גם אני לא יודעת למה
) ואז לירי (זה ילד) רצה להגיד לי משהו ודיברתי עם דליה אז לא ממש הגבתי לו ואז הוא שם לי רגל אז דליה כזה: "לייייייייריייי ככה לא מתחילים עם בנות" *אני עושה פרצוף מוזר* לירי: "כאילו שאת יודעת איך להתחיל עם בנות!" דליה: "אווו אני ידועת" *אני עושה פרצוף עוד יותר עקום וממהרת קדימה* ניר: "לירי דליה יודעת..." *נדחף* לירי: "אז איך בעלך עשה את זה?" דליה: "אהההה, זה כל אחד בדרך שלו הוא היה רגיש...ו..." *אני בורחת משם מהר ונקרעת מצחוק* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מפגרת...חחחחחחחחחחח היא דיברה כל כך מצחיק!!! חחחחח אחרי 2 שניות....שלירי נדבק שוב: *לירי מנסה להפיל אותי* אני: "לירייייייייייייייייייייייי!!! תמות אמן סלע!" לירי" חחחח דליה: "לייייייייריייייייייייייייי על מה דיברנו לפני שניה?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סצומההההההההההההההההההה
XD

למעלה