הינו בסיור באיזשהו אוניברסיטה
בר אילן אני חושבת (לי זה משנה?) יום מדעים...
ועשינו כל מיני ניסויים... ואז יצאנו לאכול וחזרנו לניסויים ולא פינו אונתנו ולא כולום ולא הרגשנו כלום..
ודליה (המורה לביולוגיה) כל כך הצחיקההההההה אותי!!!!! נקרעתי!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
XD דיברתי איתה על הניסויים (כן, גם אני לא יודעת למה
) ואז לירי (זה ילד) רצה להגיד לי משהו ודיברתי עם דליה אז לא ממש הגבתי לו ואז הוא שם לי רגל אז דליה כזה: "לייייייייריייי ככה לא מתחילים עם בנות" *אני עושה פרצוף מוזר* לירי: "כאילו שאת יודעת איך להתחיל עם בנות!" דליה: "אווו אני ידועת" *אני עושה פרצוף עוד יותר עקום וממהרת קדימה* ניר: "לירי דליה יודעת..." *נדחף* לירי: "אז איך בעלך עשה את זה?" דליה: "אהההה, זה כל אחד בדרך שלו הוא היה רגיש...ו..." *אני בורחת משם מהר ונקרעת מצחוק* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מפגרת...חחחחחחחחחחח היא דיברה כל כך מצחיק!!! חחחחח אחרי 2 שניות....שלירי נדבק שוב: *לירי מנסה להפיל אותי* אני: "לירייייייייייייייייייייייי!!! תמות אמן סלע!" לירי" חחחח דליה: "לייייייייריייייייייייייייי על מה דיברנו לפני שניה?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סצומההההההההההההההההההה
XD