OMG

OMG

איזה פחד.. היום הייתה רעידת אדמה בבוקר, זה היה כזה פחד. לפני כמה שעות! אממ, אני חולה
שוב.. ופתאום המחשב התחיל לקפץ והכיסא והשולחן רעדו!!!! ואני בעליית גג, והגג של העלייה עשוי עץ, רצתי ספיד למטה, פתחתי את הדלת, ואז כבר זה נגמר. הרגשתם
אני יודעת שחולון, חיפה וירושליים הרגישו זאת בין ההכי חזק. היו מקומות, שזה כאילו ממש חלש. הרגשתם

../images/Emo6.gif

תארו לכם כיתה בשיעור תנ"ך, פתאום יש רעידת אדמה, והם מתחילים להתפלל שלא יפול כלום, וכל זהה...
לא שאני רוצה לךצחוק על זה, פשוט חשבתי על זה, וזה ממש מצחיק
אבל אני פחדנית דגולה
ככה שאני הייתי צורחת, בורחת, בוכה או לאדעת
הרגשתי את זה די חזק, ועכשיו נרגעתי.. אח שלי, אז שיחררו אותם מביצפר אבל הוא אמר לי שלא הרגישו אני חולה בבית
נטע הרגישו בריאלי
שיחררו אתכם
על איזה שיעור זה נפל אצלך
מה עשו
מרים נאמה לאומה
חחחחחח
שפכי.. וכלם שפכו..

S H I L G I

New member
../images/Emo3.gif תאמת שממש לא הרגשתי

הייתי בשיעור ספורט ועבדנו על התרגיל שלנו ככה שלא נראה לי שהייתי מרגישה בין גלגלון ערבי גילגולים וכו'..
ובדרך חזרה שמעתי את ענת שהיא אמרה שהיתה רעידת אדמה ואז חזרתי לכיתה ויעל אמרה לי בלה בלה חח ואחרי חצי שעה קראו לסדרנים ואז רועי בא וצועק לנו "כולם!! החוצה החוצה לרוץ החוצה!!!" ואני הייתי בשוק.. ואז המורה אמרה לא לא לא לא קרה כלום כולם לרדת בשקט לאט למטה לשער ביה"ס.. ואח"כ בקושי למדנו..
וקיבלתי הודעות מפיצ וירדן (יאאאאאאאארדן בשביל דורון
) פיצי אמרה שאצלם הרגישו את זה ממש חזק וירדן אמרה שביטלו להם הכתבה באנגלית בגלל זה
אוףף אני מתה על רעידות אדמה חבל שהפסדתי את זה

S H I L G I

New member
ושכחתי לציין ש...

שירדתי לכיוון השער אז פשוט רצתי עם התיק פתוח וכל הדברים על הידיים
ואז כשהגעתי פשוט רציתי להכניס את הדברים והיה נוראאא קשה!! יש לי קטע שלמרות שאני יודעת שלא קרה כלום אני רועדת!! אבל ממש רועדת!!!!!!! והיה לי עט פתוח ולא הצלחתי לסגור אותו!!!

S H I L G I

New member
חח..

תשמעי זה יכול להיות מפחיד..תלוי איך מסתכלים על זה אני אוהבת את הרעידות החלשות פעם היתה רעידת אדמה וקיפצתי בכל הבית להגן על כל מיני חפצים בכלל, זה כיף לקפץ בכל הבית כשמסביב הכל רועד היה פחות כיף לדמיין את הבניין שגרתי בו קודם זז..
אבל צריך רק להסתכל על זה בפרופורציה..אני כרגע מסתכלת על זה כמו מתקן בפארק שעשועים

dsh111

New member
אני הרגשתי....

בסוף שיעור לשון. הרגשתי שמישהו שיושב מאחורי מנדנד לי את הכיסא אבל כשהסתכלתי אחורה לא היה שם אף אחד אז הבטתי קדימה והשולחן התחיל לזוז במעגלים.. רק העץ זז ולא הרגליים של השולחן... זה היה מאוד מאוד מוזר...

dsh111

New member
כוס עמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo123.gif :

מישהו פרץ לי למחשב כי אני לא כותב עכשיו בכינוי שהייתי אמור לכתוב בו (mkuzi)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 ככככככככככככווווווווווווווווווסססססססססססס אאאאאאאאאאאאאאאאאיייייייממממממממממממממממאאאאאאאאאאאאאא שששששששששששששללללללללללללללללההההההההםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PinkHorse

New member
הנה קטע מהבלוג שלי: על רידת האדמה!

שלום אנשים! אין לי המון מה לכתוב אני עדיין בהלם מרעידת האדמה!!! זה היה כל כך מפחיד..ישבנו לנו בכיתה והכל התחיל לרעוד...הרגשתי שכאילו נתנו לי מכה בראש...זה היה בגלל שהייתי בפול תרדמה לפני שהאדמה התחילה לזוז....מהר אספתי את הדברים שלי והתחלתי לרוץ!!! לא הספקתי לסגור את התיק..זה למה נפלו לי הדברים במסדרון...מהר תפסתי ת'תיק כדי לא להתחיל לחפש את הפאלפון והמפתח של הבית....התחלתי לרוץ...כל הבית ספר רץ....הילדה שרצה מולי נפלה....ואני נפלתי אליה....זה כאב....אבל תוך שנייה קמתי והמשכתי לרוץ....היינו צריכים לרדת 3 קומות כשכולנו דחוסים...יצאנו והייתי ממש מבוהלת....בלב הרגשתי שאני רוצה לברוח...אני רוצה לבכות! אבל מבחוץ ניסיתי להראות כאילו כלום לא קרה ואני לא לחוצה! ניסיתי להיתקשר לאמא שלי כדי לשאול עם היא בסדר כי אנחנו גרים בקומה ה-9 ואסור להישתמש במעלית כשיש רעידת אדמה..אבל ניתקו את השיחות ולא יכולתי!!! נורא נלחצתי!! חיכיתי וחשבתי מה לעשות??? ללכת מהבית ספר אביתה או להישאר ללמוד..סה"כ אני לא ילדה מבריזנית! אז הודיעו שהכל בסדר ואנחנו צריכים להיכנס ללמוד...לא העזתי! ממש פחדתי!! אני וחברות שלי נשארנו במקום מחובקות...המנהלת וכמה מורות אמרו:"חוזרים ללמוד, לא קרה כלום! התקשרנו ואמרו שהכל בסדר!" ואני:"התקשרתם?!?!??! אך??!?!?!? אין איזור חיוג!!!" המנהלת הסתכלה עליי במבוכה כי שניינו ידענו שהיא משקרת כדי להרגיע אותנו!!!! אבל זה לא עבד...עמדתי כמה דקות ואז אמרתי:"לפני להיות חכם צריך לחיות" ואני ת'אמת מעדיפה ת'חיים...אז הלכתי לתחנת האוטובוס...טוב המון אנשים הלכו! הרבה מידיי! עם בבית הספר יש איזה 700 ילדים או משהו ביגנון איזה 500 הלכו! אז עכשיו דיברתי עם חברה שלי באיי סי קיו והיא אמרה ששחררו אותם..אמא שלי אמרה שהמקרר שלנו בבית זז והחתולה שלי השתגעה וטסה בטיללל לקומה השנייה! הכלב נחר בלי תזוזה...אה וכשהתחלנו לרוץ בכיתה כשהיתחילה הרעידה המורה אמרה:"לאן אתם רצים?!?!?!" חחחח....היו בנים שאמרו:"היינו צריכים לזרוק את המורה מהחלון ואז כשיאשימו אותנו להגיד שהיא קפצה כדי להינצל!" יווווווו איזה אהבלים אבל סה"כ זה מצחיק!!! טוב זהו זה...אה יש עוד משהו...הרעידה הייתה 4.5 ולא נפגע אפחד רק 2 בניינים כרסו....טוב מקווה שאתם חיים ואתה פ'סדר...אוהבת אנוש המבוהלת! ******אה וסליחה שכתבתי עם שגיאות! אני פשוט מבוהלת!******

גם אצלנו היה

אצלנו בביה"ס לא כל כך הרגישו.אני לא הרגשתי אבל שתי חברות שלי הרגישו.נשבר בקומה שלנו אתצל הי"בים מנורות ובכיתה אחת נוצר סדק. הותיאו את כולם לבחוץ ושיגעו לנו תשכל וכלם היו בלחץ עם הפלאפונים שלהם. ופגשתי שיצאנו לבחות את נעלולית(נעה כן מהיום שם חדש)מלא פעמים.והיה לנו מבחן באותו יום חבל שהרעידת אדמה לא הייתה על המבחן.
לי צילצל מקודם הפלאפון בשיעוא וזה היה אבא שלי אז כיבתי ודיברתי איתו אח"כ.ואח"כ חזרנו ללמוד כרגיל.כשבאתי הביתה נפל רק דיסר בסלון ובחדר שלי נפל פסל של סוס-מזל שהוא היה מעץ אז לא קרה כלום. אצל אמא שלי בעבודה הם ממש הרגישו וכלום ברחו משם.ואצל בן דוד שלי נפערו שני בורות בחצר ביה"ס שלהם.

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifגם אני הרגשתי

הייתי לבד בכיתה בזמן שיעור ספורט... ופתאום החלונות התחילו לרעוד אז הייתי בטוחה שזה בום על-קולי... אבל זה נמשך מלא זמן אז הבנתי שזו רעידת אדמה.. אחרי כמה שניות הכל הכל הכל רעד-השולחנות וכו' מה שמוזר זה שרק אני הרגשתי אחרי חצי שעה באו מההנהלה לפנות אותנו למטה
דפוקים. ירדנו וכל היסודי התחילו להלחץ ואנחנו מזה צחקנו... אחרי זה חזרנו ללמוד....

yehudit b

New member
אצלנו היה אחלה....

כל הבית ספר השתחרר, לא ממש הרגשנו את הרעידה, אבל המנהל החליט לשחרר אותנו....לא נעים לומר אבל הרעידה עשתה לי את היום!

שכחנו לדבר על הכי חשובים-הסוסים

כל מי שהיה בחווה שלו היום לשרשר לכאן את מה שהוא שמע שקרה לסוסים אצלו

אני...

אני לא הרגשתי. אבל אז היו 3 צילצולים קצרים (שזאת אזעקה) וכל הבית ספר יצא והמנהלת סיפרה לנו. ההורים שלי הרגישו.

Blue Eyessss

New member
אחד החזקים!!../images/Emo6.gif

זה היה יום חזקקק...חוצמזה שכולם חטפו היסטריה ופשוט לקחו את עצמם ותוך שניה נעלמו מהכיתה...זה היה יום חזק!!!!וגם הפסדנו איזה שעתיים בגלל זה וזה היה כייייף...והרגישו את זה בכפ"ס ממש חזק! ארבע וחצי בסולם ריכטר! או איך שלא וכתבים את זה

למעלה