OMG הכאוס מחר!!!!!

מ י ל ר

New member
OMG הכאוס מחר!!!!!

פשוט מחר!! למה אתם מחכים? (חוץ מה-SP ריסט) אני מכחה לראות איזה האקים חדשים ההאקרים מפתחים לנו D: ומי יודע - אולי יתקנו את הדפקה בקווסט של החיה ואני אוכל סוף סוף לעשות את החיה שלי מהירה...:|

Don Nirtin

New member
יש להניח שזה ביום חמישי בגלל הבדלי שעות../images/Emo267.gif

ואני מחכה בעיקר לראות איך נקסון מתרגמים את הכאוס של KMST.

Guid

New member
האמת שלא, זה מחר בבוקר.

הפאץ' יתחיל בשעה 8 ואמור להסתיים בשעה 4 אחר הצהריים (וכמובן שאפשר רק לחלום שזה יסתיים באמת ב-4) למי שמעוניין, אפשר להוריד את העדכון כבר עכשיו כדי לחסוך את ההמתנה מחר אחרי הפאץ'. העדכון שוקל 160 מ"ב, ומי שמוריד אותו שישים לב שלא להתקין אותו עדיין! מתקינים אותו רק אחרי הכאוס, אחרת אין אפשרות להיכנס למשחק. זה הלינק, בכל אופן: http://download3.nexon.net/maplestory/fullversion/ManualPatcherv99.exe וזו ההודעה הרשמית של נקסון: http://maplestory.nexon.net/News/News.aspx?boardNo=103&contentNo=00CM1&pageIndex=1 אני הורדתי, בכל מקרה. עכשיו רק נחכה למחר ונקווה שהאינטרנט יעבוד...

Don Nirtin

New member
לא אחרי- אלא בזמן הפאץ' עצמו../images/Emo267.gif

ויאללה, תנעצו איזו הודעה מסודרת על זה.

Don Nirtin

New member
ברוך הבא, אגב, כאוס.../images/Emo267.gif

זה גם שם של שרת חדש שמקבלים.......

צ ל י ל 8

New member
האמת? לא צריכה את ה-SP RESET

טוב לי עם כל הדמויות שלי בדיוק כמו שהם מאז ה-BB. סקילים לא ממש משתנים בכאוס, רק מתחזקים, כך שזה לא רלוונטי עבורי. ההוריקן קצת מתחזק וזה הכל. שינוי של סקיל הגשם. דווקא שווה לי יותר השינויים של קוסמת האש שמאוד מתחזקים בעבודה שלישית.

Don Nirtin

New member
אני מזהיר מראש../images/Emo267.gif

יכול להיות שבגירסת גלובל הם יחליטו לוותר על שיפור זה או אחר, או שהם יחליטו על דבר כזה או אחר ששונה מהלינקים שצירפת. בגדול הכל אמור להיות מה שיש בלינק, אבל אני עדיין אומר שהכל בעירבון מוגבל עד שהם יפרסמו סופית את הNOTES שלהם.

חיזוק הדמות שלי, לייק דה

וSP ריסט דחווווווף לבלייז וויזארד שלי ודמות מיול של איוון XDD

צ ל י ל 8

New member
אז לפחות היום תלך לעזור לירדן בברה להעלות את

הקוסמת-אש שלי לרמה 70 עד הכאוס מחר
אני בעבודה, וירדן עוזר לי לעלות איתה רמות. לכו יחד לג'סטרז ברמה 65.

צ ל י ל 8

New member
ירדן מתעלם בדרך כלל מצ'אטים. תצטרכו לדבר

איתו בוויספר. או דברו עם אבישי שיתקשר אליו
אם מישהו יוכל לעזור עם HS היום כדי שאעלה לרמה 70 עוד היום, אני אעריך את זה מאוד!!

למעלה