OMG הכאוס מחר!!!!!

צ ל י ל 8

New member
נראה לי שזה יקרה ../images/Emo6.gif

אבישי עד רמה 51 תישאר ב-CPQ זה הכי מהיר. ברמה 50 קיבלתי משהו כמו 25% לCPQ אחד. אמנם אני דמות התקפית ואתה לא, אבל בכל זאת אני מאמינה שזה הכי טוב, מה גם שלא מבזבזים שיקויים בכלל וזה חיסכון. אחר כך יש לך את: 46 Dark Jr. Yeti Holy 49 Dark Pepe Holy 49 Separated Dark Pepe Holy 50 Jr. Lucida Holy 54 Lucida Holy 60 Nightghost Holy 60 Kunoichi Holy 62 Samiho Holy 64 Blin Holy כל אלה רגישים לHEAL, אז זו בחירה שלך עד רמה 65.

Don Nirtin

New member
שכחת ששינו רמות?../images/Emo267.gif

היטיים למיניהם הם רמה 120+ עכשיו. לא ממליץ על NIGHTGHOST כי הספאון שלהם ממש עלוב וזניח. לא ממליץ על BLIN כי אחריהם מופיע יצור אבן שמתנגד לכל אלמנט, כמעט. לא ממליץ על JR LUCIDA כי הוא מוזמן ע"י אליזה, לרמה 83. מה זה לעזאזאל KUNOICHI........?
מכל אלה- אני ממליץ על סמיהו- השועלים בKFT....

Don Nirtin

New member
היידן סטרייט הם קצת הרבה לא מעודכנים../images/Emo267.gif

ואף פעם לא צריך לסמוך עליהם. ושוב- מה זה הקונצ'יהו הזה.

btekx

New member
כתוב JR. זה אומר יטי קטן ולא גדולים

כלומר יטי קטנים ופינגוון מופיע במפה לפני צינוק אל נאט... אז זה בסדר גמור...

מחכה לראות את ההאקים.

באמת.
אני רוצה כבר לראות ממה אנחנו הולכים לסבול. אני מניחה שזה לא יהיה שונה מההאקים הרגילים, אבל יורגש יותר... וסתם, אני בטח אסתובב ואראה מה חדש וכו'.

sapir aloud555

New member
וואלה, כלום.

אין שינוי משמעותי לפלאדינס, משום מה זכרתי אחרת. אחכה לפאץ' לוחמים.

Don Nirtin

New member
רק בפאץ' JUMP 1 יהיה שינוי מורגש../images/Emo267.gif

אבל כרגע- אלה שינויים ממש מינוריים.

אבישי ר

New member
שם לאראן ../images/Emo3.gif

אני די מתלבט בין שתי שמות לאראן שלי ComboStip או BlackSlevin מה אתם אומרים? יש אולי הצעות לשמות אחרים?

צ ל י ל 8

New member
אני מנסה לחשוב על משהו אבל לא עולה לי כלום

אין סקילים מיוחדים שאפשר לשלב בשם, רק combo. לא מצליחה לחשוב על שם שיתחבר לי לאראן (בחיי, הIceCreaminal שלי היתה הברקה לרגע
). מה דעתך על ComboVish ? או שאתה מעדיף שלא יהיה את השם שלך? ComboSmash BabyCombo ComboJungle ComboTiger ComboOnFire משהו בסגנונות האלה?

צ ל י ל 8

New member
יש דמות שאתה אוהב?

בטלויזיה או מספר? גם יכול להיות.. או אישכהו לערבב. תן כיוון.

אבישי ר

New member
את האמת שגם לי אין ממש מושג

חיפשתי ב ranking של מייפל sea וראיתי ComboStip BlackSlevin שאותם הכי אהבתי הבעיה בלפתוח דמות זה למצוא שם בשבילה
דרך אגב הקוסמת אש כבר 25%

למעלה