OFF במילה אחת-->
P Phant0m New member 9/1/04 #3 אגב, שלום לכולם אני פאנטום... מה שלומכם? פורום נחמד יש לכם פה. אולי אני אצטרף? רק אם לפידוס מרשה.
J Johnny the Doe New member 11/1/04 #5 חשיבה לוגית לדוגמה רכב חלל שגודלו כשטח מדינת ישראל ומשקלו כ-173 ק"ג - זה היה כתוב כמה שורות מעל. לא סתם אומרים שלישראלים יש זיכרון קצר
חשיבה לוגית לדוגמה רכב חלל שגודלו כשטח מדינת ישראל ומשקלו כ-173 ק"ג - זה היה כתוב כמה שורות מעל. לא סתם אומרים שלישראלים יש זיכרון קצר
M MelodicTruth New member 13/1/04 #6 Go כבר הרבה זמן שאני מחפש תוכנה ברמה סבירה שתאפשר לשחק גו נגד אנשים\מחשב, יש הצעות?
M MelodicTruth New member 13/1/04 #8 לא מצאתי בינתיים. משהו כאן לא נראה בסדר. גם אני מתאר לעצמי שהמשחק אמור להיות שם.
M MelodicTruth New member 18/1/04 #10 סוף-סוף! אני לא מאמין שכל הזמן זה היה בYahoo מתחת לאף שלי, בדקתי את Yahoo עשרות פעמים! סוףסוף משחק עם המורכבות של שח, אבל בלי הדרישה לסבלנות אינסופית.
סוף-סוף! אני לא מאמין שכל הזמן זה היה בYahoo מתחת לאף שלי, בדקתי את Yahoo עשרות פעמים! סוףסוף משחק עם המורכבות של שח, אבל בלי הדרישה לסבלנות אינסופית.
ע עוד כינוי בדוי New member 21/1/04 #12 על מקריות ותורת הכאוס או במילים אחרות, אני מעדיף שחמט עם הגבלת זמן.
H Hallie New member 18/1/04 #11 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!../images/Emo70.gif אך מצד שני, לא יפה לצחוק על אנשים כאלו... מה אם אנחנו היינו נולדים טמבלים? לא היינו רוצים שיצחקו עלינו, נכון? מצד שלישי, זה עדיין מצחיק.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!../images/Emo70.gif אך מצד שני, לא יפה לצחוק על אנשים כאלו... מה אם אנחנו היינו נולדים טמבלים? לא היינו רוצים שיצחקו עלינו, נכון? מצד שלישי, זה עדיין מצחיק.