OFF לחמשוש

טוששש

New member
../images/Emo221.gif אורןן התגעגענו! ../images/Emo9.gif

ברוכה השבה

../images/Emo58.gifכנסו!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנותת תקשיבו לי עכשיו....... קודם כול היום לא היתי בכלל בפורום כי הוא כול הזמן יוצא לי לא יודעת למה ואני צכ הלהחליף משתמש אוף אז עכשיו יחלפתי והוספתי תמספר 4 רק חחח תדעו שזאת תמיד אני:))) ב. רציתי להגיד תקשיבו כול היום אתם יודעות יש מלא שיעורים מבחנים וכזה אז אמרתי לא משנה שיהיה לי זמןןן אני ירשם שוב לתפוזז לא היתי בוערת לירשם היום אבל פתאום אני נכנסת סתם לראות אם יש משו חדששש ופתאום אני רואה תמריבה הזאת של דילב ושריןן ואיך שראיתי אותה אמרתי אני חיבת עכשיו לירשם ולכתוב הודעה בקשר לזההה איך שראיתי את זה זה כבר העלץ אותי לרשום קודם כול קורלוש כתבת שיר מהמם מהמם מהמם וכול שיר שתכתבי תפתחי שרשור ואל תשימי על אף אחת פעע מי שאומרת לך לא לפתוח היא בסך הכול כתבה תשיר שלה וישר אתם למה לפתוח הודעה וכול זהה מה הקטע??? טוב עזבו עכשיו את קורללל היא רשמה מה שהיא מרגישה לאושרי אז למה באות ילדות ואומרות שזה לא נכון.?? היא מרגישה ככה אז מה אכפת לכםםםםם ואז דילב באה ורשמהה שזה שטויות שזה כן נכון שכול אחת רושמת איך שהיא מרגישה ואני מצדיקה את דילב שרין אין לי משו נגדךךך אבל לא חשבתי שתקללי ככה את דילב=ביחושיתת ואת לא תגידי כמו המתחנפות האלה שקוראות לך ביחושית כי זה כינוי שלה והיא אוהבת את זה אז מה אכפת לך זה ממש לא יפה שאמרת לה שחיפשת את זה לבוא ולרדת עליה ולהוציא הכול מה היא עשתה לך אה??? זה ממש לא יפה איך שקיללת אותה היא אוהבת את אביחי ומרגישה שהוא האחד שלהה ובואי אני יגיד לך גמאני חושבת שאדם הוא האחד שלי ואם יש לזה בעיה אם מישו שיאכל אותה מה אני יגידדד מזה אכפת לך??? היא אוהבת אותו את לא תגידי לה מה לעשות ולרדת עליה ככה ולקלל מזהההה ועוד את ביחושית שלי אה???? שלא תחשבי שאני איזה מתחנפת ואם כה זה לא מענין אותי היא ביחושית והיא תמיד תהיה כי היא אוהבת את זה הבנת?? וזהווווו את לא תקללי אותה יותרררר ולא באתי לריב איתך רק להסביר לךךךךך תפנימיייי ולכול אלה שאומרות לא לפתוח הודעות זה התפקיד של המנהלות ואני לא שמה על אף אחת מפההה עכשיו אני פתחתי ולא מעניןן אותייי כי זה באמת היה חשוב ליי להגיד את זה שלהבא לא יקללו ככה את ביחושית שליי חחחחח טוב מקווה שהבנתם מנהלות אם אתם רוצות תשרשרו רק רציתי שהם יראווו ביחושית?! אני אוהבת אותך מלא מלא ואל תתיחסי לאףך אחת פה כי את ביחושית היחידה הבנת?? חח אוהבתותך מלא דמושית שלך...

../images/Emo58.gifחחחחחחח

לא הרבה אני כותבת מהרררר וזה היה חשוב לי להגיד את זהההה שתפנים ככה מקללים את ביחושית??? תגיבי לפחותת חחחח ידבההההההה חח רותע חולה עליךךך

../images/Emo132.gifחנפנית מסריחה חנפנית מסרחיחה

פקאצצצצצה את והדילב שלך עופוו לנו מהפורום רק הגעתם ניהיה פרורום מסריחחחחחחחחח

../images/Emo58.gifכנסי!!!!!!!!!!!!

יש לי משו אחד להגיד לך ימגעילה אני ודילב פה בפורם עוד הרבה לפניך אז ככה תרגיעי כי זאת את שצכה לעוף אז זה לא אננחנו שבאנו ועשינו פה מסריח זאת אתתתתתת שאוהבת רק לקקל ולריב אז כדאי שאת תעופי כי את לא רואה שאת לא רצויה כאןן ואני לא מתחנפת טפשה אחתתתת עד עכעישו לא רציתי לקלל אותךך ולריב אבל אם זה מה שאת אוהבת אז בסדר אני יקללל אני לא מתחנפת אני פשוט יסברתי לךךךךך ואני יגיד לה כמה שאני רוצה ביחושית מה מקנאה מה???? שלך אין כינוי ולא יהיה אה??? אז יאלה אני לא ירד לרמות שלךךך דברי ךקיר אולי הוא יבין תטמטום שלך!

OoPineapplEoO

New member
אולי נראה לך שאת ודילב הרבה../images/Emo183.gif

לפניה. רק לידיעתך חמודה, אני ושרין כבר כמעט שנה פה בפורום.

חמודיזההה......

נכון שלדילבב מותרר להביעע את דעעתהה נככוןןןןןן .? אזז ככה גם לשרין!! זההה היההה ברור שתהיי לצד החברה שלךך.. ואנ'לאא מביננהה.. מהה כל החנפנותת הזאאת מהה? שתיההןן לא צודקוות ולא צודקות באותה מידה !! וחמודה שלי לא היית חייבת לפתוח הודעה כדיי שכולם יראו איך את אוהבת את ביחושית שלך .. היית יכולה לשרשר בהודעה ההיא למהה אתת לאא שונה ומיוחדת פהה מאפ'חד אחר, והיית יכולה כמו כולם לשרשר שם אז להבאא תשרשרריי תודה

../images/Emo58.gif כנסי!!!

חמודה שליי תרגיעי קודם כוללל ואין לי כלום נגד שריןן ואני לא מתחנפת אז תרגיעעי פשוט היא לא היתה צכה לצאת עליה ככה אז יסברת לה הבנת??? אין פה שום יתחנפות באלי לקרוא לה ביחושיתתתת מה הבעיות שלכם אני לא מבינה מה??? ופתחתי הודעה כדי שהם יראו את זה כי זה היה חשוב לי ולא שיראו שאני אוהבת אותה תאמיני לי שלא בגלל זההה את רוצה תחשבי ככה אז תתחילי להירגע איך שאת מדברת ואני יפתח כמה שרשורים שאני רוצה ולמה את גם מתחילה לריב אה??? עוד שרשור של ריב מה הקטע שלךך יאלה כול מילה שניה רבים פה מזה????? מה הקטע רשמתי מה שחשבתי הליאםםם ואתתת לא תתנפלי עלי זהו ואני לא רוצה לריב איתךךךך סורי אם חשבת אחרת אז תפנימי בעיייייייייייייייייי

../images/Emo58.gifאה????

מה יש לי נגדך לא היה לי כלום אני רק היסברתי לך מה את לא מקבלת הסבריםם אה??? את רוצה אולי שאני "ינשק"לך תרגלים אני לא מבינה אה??? לא היה לי כלום נגדך זה שחשבת ככה זאת לא אשמתי עכשיו שיתחלת לקלל זה מה שקרהההה

../images/Emo132.gifאיך תנשקי לי ת'רגליים ?!

את מנשקת לדילב אי אפשר לשתיים קיצרו מאמי איתך אני לא רוצה לריב הריב ביני לבינה ץ..

../images/Emo132.gifיווו אמא איזה חנפנית אתתתתתת

יא'אלוהיםםםםםםםם כוס אמא שלך אני יקלל אותה כמה שבא לי מביננננננננה !? יחנפנית מסריייייייייייחה במילה אחת !? שתקייייייייייייי ובשתי מילים ?! שתקי 'יחנפיניתתתתתתתת אפילו אל תפני אללייייייייייייי מטומטתתתתתתתתת

למעלה