OFF לחמשוש

purple rose

New member
OFF לחמשוש

חמישי-שישי-שבת סופ"ש נעים וכיפי לכולם

../images/Emo118.gifסופסוף נחת מ

המבחנים האללההההה רררררררררר \: קלטו ככה.. יום חמישי שעבר-מבחן במתמטיקה יום שישי-מבחן בערבית יום ראשון-מבחן בפיסיקה יום שני-בוחן במורשת יום שלישי-מבחן באנגלית והיום-מבחן בתנך.. קולטות? ועוד מחר רצו לעשות לנו מבחן בלשון..אבל דיברנו עם המנהלת ממזה מה הם חושבים שאנחנו? תוכיים כמו המאומץ שלליי..חיחי שיודעים הכל בעל פפה? חח הקיצצר שתהיה לכולנו נחת והצלחה בכל! 3>סתוונית3>

../images/Emo58.gif סוף שבוע....

סוף שבוע בסדר אבל תחילת שבוע לאא מתחילים לנו ההפצצה של המבחנים אוף רק אחד מתחיל כולם אחריו כמו איזה קופים חחח יום ראשון יש לי מבחן בהיסטוריה יום שלישי גם איזה מבחן ויום ראשון אחרכך בתנך אוףףףף

../images/Emo58.gif סוף שבוע....

סוף שבוע בסדר אבל תחילת שבוע לאא מתחילים לנו ההפצצה של המבחנים אוף רק אחד מתחיל כולם אחריו כמו איזה קופים חחח יום ראשון יש לי מבחן בהיסטוריה יום שלישי גם איזה מבחן ויום ראשון אחרכך בתנך אוףףףף

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo209.gif

שמרית אור, מהיוצרות הבולטות של הזמר העברי בעשורים האחרונים, תתארח הערב בשעה 21:00 בפורום ניתוח ופרשנויות שירה. שרשרו לה כבר עכשיו את שאלותיכם בנוגע לשירה עברית, יצירותיה ויצירותיו של אביה, המשורר המנוח יעקב אורלנד. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1086
פורום שיחת נשים מזמין אתכם לתפוס בשוט אחד את ההווי הנשי ואולי לזכות בפרסים! כל הפרטים בפנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=823&msgid=88443265
התחתנתם? יש לנו חופשה זוגית בפריז לתת לכם במתנה! FLIX ומגזין קוסמופוליטן Bride מביאים לכם את תחרות החתונה השולטתתת!!!!!1 יש לכם קטע מהחתונה מצחיק, מרגש, הזוי, מוזר או כל דבר לא שגרתי? העלו את הסרטון שלכם והפיצו אותו לכמה שיותר אנשים שידרגו אותו ואולי תזכו בחופשה. לתחרות לחצו כאן: www.flix.co.il/wedding

בנוותת?! כולןן לפהההה../images/Emo9.gif

טוב כמו שחלקכן יודעות אתמול אחותי התחתננההההההההההההההה:):) ומה שהיה שמה אתן לא מבינות..אז בא לי לשתף אותכןן=] (מנהלות אם זה מיותר תשרשרו את זה לאיזה שרשור. אז ככה:(זהירוות,חפירהה לפנייךך
) כמובן שהגענו ראשונים לאולם..אז סתם היה משעמם הצטלמתי ודיברתי עם המלצרים... השעה הייתה 7 וחצי...האולם מתחיל להתמלא..ב8 האולם כבר כמעט מלא..וב8ורבע הגיעו החברות הסרוטות שלי...
ישבנו דיברנו וזה..ואז הייתה החופה...מהחופה התחיל ה-ערב האמיתי! עמדתי עם ההורים בחופה והיה איזה אחד שהוא קרוב של החתן(אין לי מושג אם הוא בן דוד או משו כזה) בקיצור אני והוא לא הפסקנו פשוט לא הפסקנו מהחופה אנחנו רק מסתכלים אחד על השניי..בקיצור הוא היה כל כך דומה לשרון סנדלר שזה הרג אותי אז הלכתי ושאלתי אם הוא קרוב שלו..והוא אמר שלא=[ אז אמרתי לו: אה לא? אז מה אתה שווה?!
אז הוא אמר לי: תאמיני לי שהרבהה...-מילה! והלך למקום שלו...בקיצור שמתי עליו עין כל הערב, נכון גם אתן מכירות את זה שיש תמיד מישהו שאתן שמות עליו עין? (אם זה במסיבה,אירוע או כל מפגש אחר) נכון
.! ואז הגיעו הריקודים והוא רקד לידי
אז מה עשיתי? לקחתי את בן דוד שלי לרקוד איתי..חחח והוא מסתכל וגמאניי! ולו לא היתה מישהי שהוא רקד איתה ..ובדיוק בן דוד שלי נזכר שהוא חייב ללכת לשירותים XD והוא עמד לידי אז אמרתי לחברה שלי (והוא שומע) :" שני אני הולכת לראות מה עם נאור נבדוק שהוא לא תבע בשירותים" כי הוא התעכב יותר מידי
! אז שחזרתי עם נאור יד ביד כמובןן
היא אמרה לי שהחתיך עם החולצה הירוקה (ההוא) שאל אם נאור זה זה שרוקד איתי כל הזמן?ואם הוא חבר שלי? ומה ההבלה אמרהה?!?!?!? שזה בן דוד שליייייייייייי
(ררררררררררררר איזהה מטומטמתתת) בקיצור בנות ככה המשיך כל האירוע אני מסתכלת הוא מסתכל אני מסתכלת הוא מסתכלת אני מסתכלת והוא?! כבר הלך הבייתה=[ אני רק יודעת שקוראים לו אריאל כי היה כתוב לו של השרשרת ת'שם שלו..זהו
בכל מקרה זאת היתה חתונה אחת ה-יפות וה-מצחיקות
השתגעעננוווו חבל על הזמןן ועשינו שמחח הכיי שיששש!! בני דודים שלי התחילו לשפוךך מיםם ברחבהה לא עניין אותם חשמל לא חשמל הם היו מסטולייםםם אששששששששששששששש@#$! חח ואחר כך חזרנו הבייתה..והיינו 7 אנשים, אני ,אחותי, אח שלי , ועוד4 ידידים שלי. מוניות?אין לנו טלפון של מוניות כי אנחנו לא מרמלה ואין לנו מושגגג..כל האנשים כבר הלכו הבייתה..אז מה עשינו?! דחפנו 2 ידידים בפגז' (
נו מה לעשות הם רצוו!) ואחי נהג,אחותי ישבה מקדימה ואני ועוד 2 מאחורהה... וכך נגמר הערב הכי הכי הכי הכי הכי יפה שישששששששששששששששששששששש
(חוץ מזה שעכשיו אני לא ישמע יותר על החתיך ההוא =| ) מי שקראאהה מללכהההההההההההההה!

למעלה