OFF לחמשוש

OoPineapplEoO

New member
לא הבנתי מילה ממה שאמרת.../images/Emo183.gif

סימני פיסוק, שמעתם על זה? ויש חוקים לפורום, ובחוקים, חמודות שלי, רשום שמה שלא קשור ללהקה הולך לאוף! ואולי זה קשור איך שהוא לאושרי, אבל זה שיר שהיא כתבה על הרגשות שלה, אז זה יותר מתאים לאוף. וקורל יודעת שאני אוהבת אותה ושאין לי שום דבר נגדה ושאני חושבת שזה שיר מקסים, אבל יש דברים שלא פותחים עליהם שירשור חדש.

../images/Emo58.gifכנסי!

כה אני יודעת יותר טוב ממך מזה סימני פיסוק ולא היה באלי לשים מה הקע??? כתבתי הכול מהרררר לא באלי זה שאת לא יודעת להבין ולקרוא זאת לא אשמתי ומה עכשיו גם את קמת עלי מה אני רואה יותר מידי משעמם לכם את ושרין מה את קמה עלי מה עשיתי לך אה???

OoPineapplEoO

New member
חמודה, לפי איך שאת כותבת../images/Emo183.gif

לא נראה לי שהתקרבת אי פעם לסימני פיסוק בחיים שלך. ולי לא משעמם. אם למישהי משעמם, זה לך- זאת הולכת ומתחנפת לבנות שאת בקושי מכירה.

../images/Emo58.gif טפשה חחח

אני מכירה אותהההה וזה שאת לא מתקרבת לאף אחת מהפורום זאת לא בעיתי את סתם ילדה חדשה מסכנה שסבאה עכשיווו ואני עושה סימני פיסוק יותר מממךךךך יחסרת חיייםםם יאלה אניא יתך לא מתוכחת יותר בעי דברי לקיררר

OoPineapplEoO

New member
../images/Emo183.gif

אני ממש לא חדשה, אם את רוצה את יכולה לחפש אפילו בחיפוש הישן, litalg06. כןכן, זו אני. החלפתי כינוי. ואולי את עיוורת שלא רואה סימני פיסוק כי נולדת בלי החלק הזה במוח, אני יודעת? ואם אני חסרת חיים, את החרק שנמעך על-ידי הנעל שלי אתמול
ואת הע' שאת מוסיפה בין האותיות, פקאצה -לא- נחמדה, את יכולה לדחוף לתחת. את רוצה להכיר את הצד הלא טוב שלי? הנה, הכרת. חבל, כי את יכולה לשאול פה הרבה בנות, את הצד הלא נחמד שלי, לא היה כדאי לך להכיר. ואני עוד מתאפקת.

hen love noli

New member
צודקת אני איתך..לספיר.!!

וואלק צודקת זה מה שאני אמרתי.. שכל אחת תיתיחס איך שהיא רוצה לאביחי שרון אושרי אדם ערן לא משנה איך.. חחחח גם אני אומרת ששרון בעלי שימדורה עליו.. מעכשיו בלי קללות מאמו'ש..!! אתם חברות אתם לא צריכות לריב..!!

OoPineapplEoO

New member
מי שאכפת לה מהפורום, שתיכנס../images/Emo183.gif

יש משהו חשוב שאני רוצה להגיד לכן. תפסיקו כבר עם הכינויים האלו! אין שום ביחושית, אין שום דמושית, אין שום אושית, אין שום ערנית ואין שום נולית. תפנימו. הכינויים האלו מפגרים, אתן מדביקות את זה לעצמכן סתם! מה- אין לכן שם שאתן שמות את הכינוי הזה? יש מיליון ואחת בנות שקוראות לעצמן ככה, אז אתן לא ביחושית היחידה או כל דבר אחר. תפסיקו עם זה, אתן לא תינוקות! זה ממש כאילו אתן משייכות את אותו חבר להקה לעצמכן. תבינו, אתן לא יותר מאשר עוד מעריצה חמודה בשבילם! הכינויים האלו גורמים לריבים בפורום, ולשטויות אחרות. אז אני באמת מבקשת, מספיק! אני לא מתכוונת להעליב פה אף אחד. מצטערת אם פגעתי.

../images/Emo132.gifמבחינתי היא אמרה הכל ! בובי

אין לי מילים הוצאת לי אותם רק בצורה יפה חחחחחחח

hen love noli

New member
לא נכון..

אז מה עם אנחנו נותנות כינוי.. מה יש..?!?! לכל בנאדם יש כינויי בחייםם חעחעח

../images/Emo58.gifחן???

קודם כול תעני על למעלה למי יתכונת וגם כתבי לי הודעה דחוף באיסי ממי אני רוצה להגיד לך משו כתבי לי עכשיווו ו

hen love noli

New member
אמרתי שאת צודקת..

בקשר שאמרת שדילב אוהבת את אביחי וככה היא מיתייחסת אליו וזה .. טוב עזבי..קיצר אתם חברות אתם לא צריכות לריב חמודות ומזה הקללות האלה חנפנית מסריחה מזה..באמת אנ'לא מבינה אותכם מה אתם ילדים קטנים באמת הפורום הזה מדרדר מיום ליום..!!!

hen love noli

New member
ספיר??

כנסי אלי..323004180 אנ'לא מצליחה להיכנס אליך המחשב שלי נידפק..

הוא לא מדרדר מיום ליום הוא מדרדר עכ

עכשיו! ובגדול? עשיתם טעותת.. על מה אתם רבותת על כינוי ? עדיין לא הבנתיי מה הבעיה פה?? או שאני מטומטמת(וזה יכול להיות
) או שאתם סתם רבותת.. על כלוםם.. תחשבו טוב וטוב מה אתם אומרותת.. הרגעע ראיתי קללותת שמזמן לא ראיתיי איפה הפורום שלי? שהיה משעמם לפעמים והבאתי משחקיםם
ושקרה משוו ישר כותביםם ומספרים? איפה זהה? איפה? שאני יראה את זה בעיניים אני יאמין .. כרגעע הפורום הוא כולו שירשורי קללותת .. זה לא פורוםם וחכו מחר או עוד כמה ימים עם זה ימשיךך אני עפה מפהה אבל מה זה מהרר.. אני לא רואצה להכנס למריבה הזאת בכלל.. תפנימוו!! אמח מכירה את שרין ואת כל הבנות מפעםם ואני מכירה אותםם באמתת לא הייתם ככה.. אני זוכרת שנכנסתיי כמה אהבה שפחתם פהה.. זה מה שהחדשותת והישנות שהצתרפוו..כולם צריכות לאהוב אחת ת'שניה יש לנו גורם משותף ( וואוו אני מרגישה כמו מורה לפמתמטיקה) ה-ג-י-י-ם ב-ו-י-ז . תפסיקו לריב על שטיות ראבקקקקקקק

Reut Arbiv

New member
../images/Emo207.gifצריכה טובה מכם חברים../images/Emo26.gif

שלחו הודעה מהפלאפון join Reutarbiv למספר: 3636

Reut Arbiv

New member
ועוד משהו../images/Emo26.gif

אז את נירשמת לאתר שנשלח לך בהודעת SMS עם הקוד ואת יכולה לעשות מזה כסף

../images/Emo118.gifנו נו נו רעותתה?

מה התגלה פה אה..אה..אנחנו לא מספקות אותך מספיק? חחחחחחחחחחחחחח אווהבת אותך ובהצלחה! נ.ב- מחר בצפר אופפה.. :(

למעלה