|OFF| חצי עוף

אבישי ר

New member
אה ולגבי של"ח

יש לנו מורה אחד הדפוקים באמת... אף אחד לא באמת מקשיב לו כל שיעור אצלו היינו עושים שיעור חופשי כי הוא אפילו לא רצה ללמד אותנו וחוץ מזה שהייתי מבריז כמעט מכל שיעור שלו כי אפילו אין טעם להיכנס לכיתה בסיורים שלנו בכלל... כל המורים "דוח סיור דוח סיור..." אף אחד לא מגיש ואפילו לא אכפת להם מזה אז הם פתאום קופצים עלינו עם מבחנים לא קשורים לעולם גם יום ירושלים שהיה לנו רק הבצפר שלנו נדפק בגלל שהם לא ידעו מה הם עושים ואז הביאו לנו לעשות דוח סיור
אף אחד לא רק שלא הגיש גם אפילו צחקנו על המורים שהם אמרו לנו משהו על זה

Macbook

New member
../images/Emo122.gif

נשמע שהמצב באמת בעייתי. אני באמת מציע שתעשה את כל מה שהמורים דורשים (גם אם לא אכפת להם), כדי שבסוף שנה אם אתה מקבל ציון לא לעניין תגיש ערעור על הציון (ממש מקווה שיש לכם אופציה כזו בבצפר). מורים לשל"ח הם פשוט יצורים... מורה אחת דפקה לי 88 בתעודה כשהגיע לי 100, היא בכלל לא זכרה מי אני... אבל הגשתי ערעור, השנה קיבלתי 100 בשל"ח. את העבודה העתקנו מויקיפדיה, מט"ח, טיפה אנציקלופדיה וזה כי יש לי בבית. (ואו אני מדרדר אותך, לא להעתיק מויקיפדיה בעבודות!!!!! אל תעשה את זה בחיים, חוץ משל"ח)

אני היחיד שהיה לו מורה של"ח מדהים? :-O

פשוט נתן לי 100 כל שליש מאז ח' , צעיר נמרץ ופטריוטי ( שירת מילואים בעזה בזמן שהיה צריך להדריך אותנו במשצ"ים -_- ) , ואיכשהו בדרך נשגבת מדעת - מצא בי פוטנציאל!

אבישי ר

New member
את מי זה מעניין חילחול אבנים?

לא יודע אפילו מה אמרתי, גם ככה בשיעור הזה מה שהמורים עושים זה להמציא דברים
אבן הכרכור כעלאק... כאילו זה מעניין מישהו

אבישי ר

New member
לקחו, אחד אחד נכשל...

וגם יש לנו משצים הרבה חברים שלי הלכו לזה ופרשו באמצע שנה רק 3 ידידות שלי יצאו לשם בחופש

אצלנו דווקא הלך מדהים

המורה פשוט יזם את היציאות והדריך ככה בעוצמה. גם אצלנו לא הרבה באו אבל רק מהסיבה שהם לא יכולים לקום כל יום ב5 וחצי בבוקר ( אוייי! )

Macbook

New member
תודה../images/Emo9.gif

אני שמח לעזור. יש לי את כל הסיכומים לכל המבחנים כמעט שהיו לי בכיתה ט'. אם אתה צריך משהו, תגיד לי. למרות שכל בית ספר מלמד דברים במתכונת שונה וברמת עומק אחרת. תשמע, גם לי אין סבלנות לשבת על התחת... אני שונא כל רגע. אם אתה רוצה סביבת למידה טובה, אתה צריך לכבות את המחשב, את הטלפון, לא להיות באינטראקציה עם העולם. ככה יהיה לך שקט... תעשה לעצמך מטרות. אתה לומד 45 דקות ולוקח רבע שעה הפסקה. אבל העניין הוא שתעמוד בזה, ולא תגיד "עוד 5 דקות". אני הייתי עושה את זה ותודה לאל הצלחתי להפסיק. אני ממליץ שתקנה פתקיות שנדבקות לשולחן ועליהן תרשום את הדברים שאתה צריך לעשות. זה כל כך יציק לך שלא תהיה לך ברירה
ובאמת, אל תקרע את עצמך. אם יש לך אופציה לא להכין ש"ב פעמיים במחצית, תנצל אותה. לדוגמה, פעם אחת כל חודשיים, כדי שהמורה לא תזכור את הפעם הקודמת. ובאמת - רק מתי שבאמת באמת באמת אין לך כוח. אם אתה באמת תשקיע, יש סיכוי שההורים שלך יתנו לך כמה פעמים במחצית לקחת יום חופש מבית הספר (אל תעשה את זה על ימים שיש בהם אנגלית ומתמטיקה). עוד משהו קטן - ממליץ לתלות לוח מבחנים במקום שכל פעם שתהיה על המחשב תראה אותו. אתה לא רוצה הפתעות
אבישי - עדיין לא מאוחר מדי. שיעורי בית זה באמת שטויות. שעתיים ביום מקסימום. עם כמה שאני נשמע "חרוץ ומושלם", לפעמים אני דוחה שיעורים ועושה אותם ב1 בלילה (בזמן שספיר מארחת לי חברה ושנינו בוכים על כמה ששנינו עצלנים). אני ממליץ שתקבע לעצמך שעה-שעתיים ביום שבהן תעשה שיעורים ותעמוד בזה.

אני חייבת עבודה |:

כנראה שלא הולכים להשאיר אותי בצומת ספרים, בגלל סיבות שלא תלויות בי איפה אני הולכת למצוא באמצע החופש עבודה? \:

TheParrot

New member
אני יודע בידיוק איפה!

כמו כולם................מלצרים XD זה לא בעיה, דווקא באמצע החופש יש הרבה שיורדים לאילת ולכן יש מקומות עבודה פנויים....חפשי שעתיים- שלוש באזור שלך , בטוח שתמצאי.

דווקא מלצרות זה מה שאני לא מסתדרת איתו XD

פיטרו אותי אחרי 3 משמרות במקום האחרון שהייתי בו, שלא אמור להיות קשה (להגנתי, אני רציתי להתפטר אבל הם הקדימו אותי
) נראהלי אני בסוף אלך למקדונלס T_T

לא ממליצה לך

חברה שלי הרוויחה 31 שקל בחודש במקדונלדס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

31 בחודש? O_O לא הגיוני

לאכפת לי שזאת עבודה על מינימום, אבל איך היא הרוויחה 31?

היא אמרה לי שמורידים לחדשים כסף מהמשכורת

על מדים חחחח. הורידו לה מעל מאה שקל על מדים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

למעלה